Gość: opiolica Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.ittp.media-com.com.pl 22.02.09, 15:10 sliczniutki...moze kiedys:) pomazyc wolno kazdemu narazie musi wystarczyc astra II Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.echostar.pl 06.03.09, 22:36 artii napisał: "łał to jest opel??????????????.................................to jego wielki skok ale do mercedesa ,audi,bmw i citroena mu daleko chociaż całkiem całkiem" Ahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, prosze cie!!! Merc-rozumiem Audi-waidomo BMW- Oczywiście Citroen- Ahahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahaha, ale ześ teraz napisał. Nie moge przestać sie smiać. Francuzy ( choć 19 dobrze wspominam) i amerykańce (prócz mustanga, dodge'a) to syf. Widać ze jeździsz jakimś starym szrotem od citroena pewnie berlingo :) Opel jest najlepszy, porownajcie sobie VW passata, mondeo i omege C z rocznika np 2001 albo 2002: 3 miejsce- tandetnie wygldajacy passat 2 miejsce- w miare mondeo 1 miejsce- oczywiście ponad czasowy opel I nie ma co, dopiero nastepcy VW i mondeo moga się porownywać z ta sama omega i kropka. Pozdrawiam! Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.chello.pl 11.03.09, 19:16 jestem zwolennikiem opla , mam vectre b 2.5 i jest to supe autko, teraz jak tylko bedzie to możliwe zdecyduje sie na opla insignia z wiekszą moca silnika. uważam że jest to przy odpowiednim dbaniu o samochód , autko które nie zawodzi. żegnajcie wieśniaki , którzy naprawiacie swoje samochody u kowali . Link Zgłoś
Gość: WETERAN TRUCKER Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.chello.pl 13.03.09, 11:25 Wieśniaki, cienkie bolki itd. No fajna wymiana zdań! Widziałem nową insignię na drodze i wydaje mi się, że w porównaniu z reklamą jest za mała! może się mylę. Ale fajne autko i elegancki kokpit! Pozdrawiam wszystkich fanów opla1 Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: 83.2.207.* 28.03.09, 20:47 Tym razem kobitka - dzisiaj będąc w salonie opla wypatrzyłam ten samochód wrażenie niezapomniane i już wiem, żę będę go mieć :) nie mogę pisać o parametrach, silnikach, osiągach, bo zwyczajnie się nie znam, za to bardzo krótko o wyglądzie po prostu REWELACJA Link Zgłoś
Gość: Hornet Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.09, 18:00 Moim zdaniem bardzo fajne auto widziałem filmy multimedialne i jest extra!!! :) Link Zgłoś
Gość: Hornet Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.09, 18:24 A wogule to wszystkich którzy gadają w stylu: EEE OPEL - LIPA!!! - niech się zamkną bo nie powinno się oceniać pojazdów po marce chyba że się marka nie zmienia a opel się zmienia i w +Insignię+ wsadził wszystko co najlepsze z konkurencji czyli stworzył połączenie zalet i ma autko doskonałe znaczy Insignię. Ja nie jestem wielkim fanem opla a jeżdżę mondeo Link Zgłoś
Gość: Hornet Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.03.09, 18:28 A i jeszcze jedno dla krytykujących wszystko i wszystkich - spadajcie na drzewo!!! Link Zgłoś
Gość: les Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 13:54 jeździłem dziś tym autkiem z silnikiem 2.0 diesel 160 km i powiem że OPEL naprawde się postarał . Link Zgłoś
Gość: gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.09, 15:26 Jestem fanką Opla i zgadzam się Insignia jest śliczna, a parametry techniczne na polskie warunki drogowe wystarczające, bo te zwykle biorę pod uwage przy kupnie samochodu.Dotej pory byłam zchwycona Vectrą B, choc nie jest najnowszym modelem.I chyba będę miała świetną koleżankę! Link Zgłoś
Gość: fg Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.leon.com.pl 28.05.09, 16:30 jak to opel szajs Link Zgłoś
Gość: lepo Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.555.pl 24.06.09, 11:03 bardzo elegancka fura Link Zgłoś
Gość: LAURA Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.dsl.swic.bdi.inetia.pl 28.06.09, 22:02 ogolnie na zywo o wiele lepiej wyglada niz na zdjeciach :D Link Zgłoś
Gość: fan vectry Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 14:01 ciutkę lepszy od vectry fajna fura Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.09, 00:02 Jeżdżę właściwie bezawaryjnie vectrą B już 12 lat,,,i nadal mi się podoba... Ale w insigni chyba się zakochałem i dlatego muszę ją mieć. Koniecznie w skórze... Link Zgłoś
Gość: Tobiasz Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.10, 13:12 Ople teraz rządzą. Bardzo ładny samochód. Mnie podoba się również nowa Vectra opc. Opel już tak nie odstaje jak kiedyś.Teraz to jet wysoka jakość. Link Zgłoś