Dodaj do ulubionych

Opel Insignia - następca Vectry

• Gość: shakal Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.22.11.vie.surfer.at 05.01.09, 18:41
      Popieram grgr i reszte która chwali Opla. Sam jezdze trzeci rok Vectra i jestem zadowolony wygoda i dynamiczny silnik... jezeli dba sie o samochod to słuzy dlugo ;] ....
      A Insignia to skok Opla do przodu, bez problemu moze konkurowac z samochodami ze swojej klasy, cenowo pobije wszystkich, a moze niektorych pobic jakosciowo... Pozdrawiam
    • Gość: santumaris Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.pkobp.pl 06.01.09, 07:14
      Fakt to nie Audi ale i nie kosztuje tyle co i cztery kółka. Za te pieniądze jest dobrze, znów opel zrobi furore taką jaką zrobił na Vectra B. Stosunek cena jakość (ogólne koszty eksploatacji, serwis, części tip) to nr 2 na rynku lepiej to tylko w Superb-ie chyba. Nie porównujcie Mercedesa, BMW do Opla bo to niesmaczne a tymbardziej citroena bo to zakrawa na ironie. Równać niemca do francuza nie ładnie nie ładnie...
    • Gość: Janusz-Prezes Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.adsl.inetia.pl 08.01.09, 17:18
      Przerobiłem 2 OMEGI A , jedną B 2,5 v6, teraz jeżdżę astrą disel2,0i mówię wam nie chcę innej marki. Wszystkie omegi jechały po 450-480 tys.km bez remontu. I to jest najpiękniejsze w Omegach. Szkoda że Opel z nich zrezygnował. Mam nadzieję, że Insignia będzie równie niezawodna jak piękna. A VW niech się chowa.
    • Gość: EXTRA Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 21:06
      Bardzo ładny z resztą jak każdy opelek
    • Gość: EXTRA Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 21:11
      Bardzo ładny z resztą jak każdy opelek ...A dla tych co się nie podoba i porównują go do innych marek aut : to chyba dobrze ze jest podobny do merca itd bo merc czy BMW to raczej dobre auta i ich połączenie daje ideał :)A z resztą jak ktoś się zraził mając starszego opla z lat 80 tych to niech najpierw sobie kupi Nowy model a potem komętuje jego jakość....
    • Gość: gosc:ania Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 14:31
      super bryczka, mam vectre a, jezdze vectra b, vectra c mi sie nie podoba, ale to cudenko jest poprostu moim marzeniem, i co z tego ze opel ja uwielbiam ople ale tylko vectre i astre w sedanie, super
    • piazbi Re: Opel Insignia - następca Vectry 28.01.09, 17:56
      Mam Vectre B 16 16V ijestem b.zadowolony.Przyjechała z Niemiec i jest w b.dobrym stanie. insignia bedzie nastepnym samochodem jak bede zmieniał , jest piekna
    • Gość: gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.xdsl.centertel.pl 28.01.09, 19:43
      wielkie uznanie dla opla za pomysł i świetne wykonanie
    • Gość: blackpablo Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: 93.157.114.* 28.01.09, 20:48
      Jakis taki nawet podobny do Passata CC. Ja jednak wole VW w wersji CC :-)
    • Gość: znawiec Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.09, 09:34
      No cóż, Opel, jak Opel, ładnie wygląda, gorzej jeździ... dopiero jak Saab poprawi to będzie fajna bryka. Z Vectry zrobił Saab model 9-3 ...itp. Ktoś pisał Mazda 6, a to przecież poczciwy Mondek poprawiony...
    • Gość: Wolfik Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.09, 20:48
      OPEL TO NAJLEPSZA MARKA!!! OPEL RZADZI i TYLKO OPEL :P chociaz ja tam sie kocham w vectrach b po lifcie i C :D hah
    • Gość: marek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.spray.pl 31.01.09, 21:26
      moim zdaniem jest ok,przestańcie się pompować
    • Gość: jacek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.spray.pl 31.01.09, 21:31
      MAREK MA RACJĘ TO TYLKO ŚRODEK DO PRZEMIESZCZANIA SIĘ, I JEST SPOKO JA JUŻ GO MAM-JEŻDZĘ OD WCZORAJ TO WYGODNA FURA-JESTEM HANDLOWCEM I MIAŁEM RÓŻNE MASZYNY
    • Gość: Tony Halik Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:45
      A ja mam mieszane uczucia. Popatrzyłem na niego w salonie. Tył ok. Bok już mniej. Ale przód to jakaś Corlolla cy cuś? Myślałem, że to następca Omy, a tu Vectra :( I tak bym kupił Vectrę, to już mi wszystko jedno. Auto nie powala jak na dzisiejsze standardy. Myślałem, że będą prówać wbijać się w segment A6 itp, ale się zawiodłem.
      Ot zwykły dupowóz. Mam nadzieję, że niezawodny jak Corsa i Omega, bo na te modele nie mogę narzekać.
    • Gość: carmen Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 17:14
      moim zdaniem jest ok,przestańcie się pompować hahaha dokladnie ;D
    • Gość: Gość Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 22:08
      Kiedyś jeździłem Oplem Vectrą B.
      Auto nie miało sobie równych. Nawet Passat nie był wcale lepszy. Ale może to tylko złudzenie. Dziś mam Peugeota 407 i jestem bardzo zadowolony, ale tęsknie trochę za Vectrą.
    • Gość: Gość:Sylas Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 00:56
      Super autko .. jak każdy niemiec .. ja nie wiem co macie do opelka .. super stylistyka i ten środek .
    • Gość: cienki bolek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.pool.einsundeins.de 06.02.09, 17:04
      znowu jakis baran nie zrozumial dokladnie....to auto jest nastepca OMEGI !!!
    • Gość: cienki bolek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.pool.einsundeins.de 06.02.09, 17:14
      szkoda,ze Opel poszedl na latwizne i stracil swoj styl.Auto przypomina z wygladu konkurencyjne marki samochodow.Typowy wyglad nadwozia dla aut koreanskich czy japonskich.Jedynie Audi zachowalo swoja "twarz ", a takze styl w nowych modelach.......BRAWO
    • Gość: cienki bolek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.pool.einsundeins.de 06.02.09, 17:33
      i jeszcze jedno........zal,ze coraz mniej jest "prawdziwych aut",wiekszosc nowych modeli ma wyglad cukierkowy a konstrukcyjnie jest niepraktyczna.Brak jakichkolwiek listw zabezpieczajacych na uzytek codzienny,lakier narazony na szybkie uszkodzenia.Jedna rzecz,ktora rzuca sie w oczy.Przy wypadkach trzeba ciac auto,aby pasazerow z niego wyciagnac.Mydli sie nam oczy,ze FORMULA 1 pomaga przy konstruowaniu nowych aut dla" szarakow ".I dlatego teraz pytanie gdzie "kabina" dla nich jak to jest w FORMULE 1??? Refleksja nasuwa sie jedna,nasze zycie sie nie liczy ,wazne jest tylko,aby jak najwiecej aut sprzedac.Testy,ktore nam pokazuja to pic na wode,robione sa przy malych predkosciach i w nierealistycznych warunkach...........
    • Gość: cienki bolek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.pool.einsundeins.de 06.02.09, 17:40
      do...KAWALARZY..........nie nie kupie sobie czolgu,jest za wolny....ha,haaaaaaaaaaaa.
      Na codzien jezdze samochodem terenowym,tak i po miescie tez......ha,haaaaaaaaaa
      Z jednego wzgledu kupilem takie auto jest bezpieczniejsze dla mnie i mojej rodziny.Pozdrawiam.......................
    • Gość: cienki bolek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.pool.einsundeins.de 06.02.09, 17:46
      Tak juz koncze.....OPLAMI OMEGAMI przejezdzilem kilkanascie lat.Moge powiedziec tez ze bylem zadowolony z tych aut.Polecam dla niezdecydowanych.Szerokiej drogi i gumowych slupow......
    • Gość: jacek Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.warszawa.dialog.net.pl 09.02.09, 09:13
      jest git choć nie zachwyca-jeżdzę od 2-tyg. mam diesla-samochód firmowy
    • Gość: mateusz Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.xdsl.centertel.pl 17.02.09, 21:10
      mi się bardzo podoba
    • Gość: saren Re: Opel Insignia - następca Vectry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.09, 21:39
      dla mnie ładny, na pewno ładniejszy niż ta porażka Vectra C (tył Vectry C jeszcze sie nadaje ale przód z tymi światłami to chyba projektował któryś z Giertychów)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka