Gość: motofan Re: Polonez. IP: 80.55.195.* 25.10.03, 09:59 Bo któż się zajmie dziadkiem. Wszyscy patrzą ze wstrętem na takie auto. Link Zgłoś
Gość: elmot Re: Polonez. IP: 80.55.195.* 25.10.03, 10:00 Nie chrzań pan głupot toż to podpora naszej byłej motoryzacji. Link Zgłoś
Gość: Z^2 Re: Polonez. IP: *.opisik.pulawy.pl 27.10.03, 11:25 > Bo któż się zajmie dziadkiem. Wszyscy patrzą ze wstrętem na takie auto Powiadasz ze wstrętem, za taką forsę już nigdy nie kupisz takiego auta i zatęsknisz. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Polonez. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.03, 20:54 Poldolot to gowno , zardzewial jeszcze na desce kreslarskiej :))) Link Zgłoś
autowidol Do fanów zdezelowanych kadetów i golfów. 25.10.03, 23:41 Prawda jest taka: jak dbasz, tak masz. Osobiście wolę 4 letniego poloneza, niż kilkunastoletnie auto o rodwodzie niemieckim. www.fsoautoklub.pl Link Zgłoś
simile60 Re: Do fanów zdezelowanych kadetów i golfów. 27.10.03, 10:07 Popieram autowidol. Bo Poldka naprawisz za kilka złotych a te zdezelowane karoserie kosztują przy naprawie ładny grosz. Ale u nas jest, pokaż sąsiadowi jaką masz brykę a pożniej płaczą. Zwłaszcza tak jest w małych miasteczkach gdzie nie ma pracy. Jęczą bo mają lepsze ode mnie auta i nie mogą ich utrzymać. A ja sie śmieję bo naprawiam za kilka groszy. Wszyscy myślą, że zachodni to się nie psuje. To zachęcam ich do pójścia do mechanika ile tam jest tych gratów. Link Zgłoś
Gość: Lukas Re: Polonez. IP: *.infocoig.pl / *.crowley.pl 25.10.03, 23:57 Ja mam poldka 5 lat na gazie i wielopunktowym wtrysku. Przejechałem ponad 100tys i nic oprucz filtrów i oleju niewymieniałem. Aha tylko uszczelke pod głowicą ale to normalne z tym przebiegiem na gazie. Korozji ani znaku. Link Zgłoś
Gość: fsokról Re: Polonez. IP: *.acn.waw.pl 27.10.03, 16:39 czy poldek 1.6gli z lpg bedzie chodzić na Brisk premium?? Link Zgłoś
letalin Re: Polonez. 27.10.03, 18:09 Gość portalu: fsokról napisał(a): > czy poldek 1.6gli z lpg bedzie chodzić na Brisk premium?? Na Briskach sie przejechałem....Teraz mam NGK , tak mi poradził inżynier z dobrej firmy tuningowej. Link Zgłoś