Gość: wojtek Re: Opony Dayton... IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 08:21 Cześć w zeszłym roku kupiłem deytony DW 500 do tiyoty yaris i musze ci powiedzić że są ok. mają kierunkowy bieżnik i przez to śa ciche, na mokrym asfalcie ( bez śniegu ) mają dobra przyczepność a i na śniegu radza sobie b. dobrze . Sa to nowoczesne opony - pierwszy raz na polskim rynku od zeszłego roku. Jeżeli chodzi o mnie to polecam ci te opony. Ja je wybrałem ze wzgledu na dobry stosunek jakości do ceny zapłacilłem (rok temu) 199zł za sztukę. Link Zgłoś
mrzagi01 Re: Opony Dayton... 27.10.03, 08:59 Gość portalu: wojtek napisał(a): > dobry stosunek jakości do ceny zapłacilłem (rok temu) 199zł za sztukę. za jaki rozmiar?! Link Zgłoś
Gość: ajk Re: Opony Dayton... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.10.03, 20:43 kupilem je w zeszlym roku - dobrze i stosunkowo ciche na asfalcie i na sniegu tez jest dobrze ! mysle ze najlepszy stosunek jakosci do ceny - przynajmniej rok temu tak bylo Link Zgłoś
Gość: Grodek Re: Opony Dayton... IP: *.studiokwadrat.com.pl 27.10.03, 20:47 Chyba najlepszy na rynku stosunek ceny do jakości. Link Zgłoś
mbmm Re: Opony Dayton... 28.10.03, 23:20 Kupiłam. Kosztowały 180 zł za sztuke. I zaraz miała okazje sprawdzic, bo od Ostrody jechałam w sniegowej zamieci... Dobrze sie trzymały. Pozdraiwam:) Link Zgłoś
guest_of_honour Re: Opony Dayton... 28.10.03, 23:27 1. Tania marka Firestona, o ile pamiętam to bieżnik podany przez Wojtka, wcześniej szedł jako Firestone (sprawdzony) 2. Do Wojtka: bieznik kierunkowy nie wpływa na cichobiezność Link Zgłoś