remo29 28.10.03, 08:27 Muszę to mieć!! www.allegro.pl/show_item.php?item=17068230:) Link Zgłoś Obserwuj wątek
remo29 Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 08:28 Jeszcze raz czysty link www.allegro.pl/show_item.php?item=17068230 Link Zgłoś
h.i.p Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 09:04 No właśnie: bzdetne naklejki - to tuning. Moda przyszła zapewne z USA, bo przecież tam z nudów w połączeniu z głupotą i nadmiarem pieniędzy ma się takie pomysły. No i teraz jak masz lepszy samochód niż sąsiad to możesz się spodziewać takiego oto dowcipu. To, że tuningowcy mają chore umysły, wiem od dawna. Jest to oczywwista konsekwencja wdychania związków chemicznych w czasie palenia gumy i zgubnego wpływu hałasu z montowanych obsesyjnie pierdzideł wydechowych. Ale żeby w ten sposób "upiększać" sobie auto - to już chyba bardzo zaawansowane stadium głupoty. Ciekawe czy taka moda przyjmie się w kręgach wieśniackiej tjunikomanii, typowej dla polskich remusofili, miłośników worków na śmieci i innych tp. psychopatów. pozdrawiam Link Zgłoś
martyynka Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 11:43 remo, kiedyś moja kumpela zachciała miec takowe- i o dziwo po naklejeniu wyglądały realistycznie, ale po 1 myciu już ich nie było. Uwaga! anklejki takie dodają około 3 koni mocy;) Link Zgłoś
h.i.p Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 11:56 martyynka napisała: > Uwaga! anklejki takie dodają około 3 koni mocy;) hip: Nie pisz takich rzeczy bo oni (tjuningowcy) w to uwierzą :) pozdr Link Zgłoś
remo29 Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 11:59 h.i.p napisał: > martyynka napisała: > > > Uwaga! anklejki takie dodają około 3 koni mocy;) > > hip: Nie pisz takich rzeczy bo oni (tjuningowcy) w to uwierzą :) > pozdr Właśnie! Dopiero prawdziwe dziury zmniejszają opór powietrza i masę samochodu, co daje lepsze osiągi i mniejsze spalanie :)) Link Zgłoś
h.i.p Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 12:07 remo29 napisał: > Właśnie! Dopiero prawdziwe dziury zmniejszają opór powietrza i masę samochodu, > co daje lepsze osiągi i mniejsze spalanie :)) hip: Zatem do dzieła tjuningowcy!! Po co wam Chojnacki i Grabowski! Sami możecie tanio podnieść osiągi. Wystarczy udać się do "rzemieślników" (nie mylcie z rzeźnikami) z Pruszkowa albo Wołomina, i sprawa załatwiona... pozdr Link Zgłoś
Gość: Mar ja tam wolę rękę przytrzśnietą bagażnikiem IP: *.skorosze.2a.pl 28.10.03, 12:31 albo strzępy futra i plamy z czerwonej farby na zderzaku. Link Zgłoś
remo29 Re: ja tam wolę rękę przytrzśnietą bagażnikiem 28.10.03, 12:42 Gość portalu: Mar napisał(a): > albo strzępy futra i plamy z czerwonej farby na zderzaku. A nie widzialeś gdzieś strzępów dresu i adidasów do wleczenia za samochodem? :) Link Zgłoś
Gość: Wicio Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! IP: *.isep.pw.edu.pl 28.10.03, 14:16 Przesadzacie z tym "tjóningiem". Nalepka jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Sam miałem kiedyś napis z tyłu na maluchu: "Szybciej nie mogę". I co? To znaczy, że byłem debilnym tjóningowcem???? A te dziury po kulach to w sumie fajna sprawa.. Nie żebym od razu pędził kupować i nalepiać, ale lepsze już od niegdysiejszych kleksów czy innych nalepek. Link Zgłoś
h.i.p Re: Astro-mega-hardcore-tjóning! 28.10.03, 14:32 Gość portalu: Wicio napisał(a): > Przesadzacie z tym "tjóningiem". Nalepka jeszcze nikomu nie zaszkodziła. Sam mi > ałem kiedyś napis z tyłu na maluchu: "Szybciej nie mogę". I co? To znaczy, że b > yłem debilnym tjóningowcem???? A te dziury po kulach to w sumie fajna sprawa.. hip: Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie czy byłeś (jesteś) tuningowcem. I czy chcesz być tuningowcem. Bo sam napis o niczym nie świadczy. Jak sobie nalepisz dziury po kulach to będzie to z mojego punktu widzenia po prostu brzydkie. Ale nie o to chodzi. Oferta jest adresowana do tuningowców. Oceniając poziom - do najprymitywniejszego elementu tej plagi drogowej. Zatem nalepki w postaci dziur po kulach+nalepka diabła+pierdzidło+czarne szyby+spojler a'la tramwajowy pantograf+chamski styl jazdy= tjunikowane bydło. pozdrawiam > Nie żebym od razu pędził kupować i nalepiać, ale lepsze już od niegdysiejszych > kleksów czy innych nalepek. Link Zgłoś