Dodaj do ulubionych

TATA Indica tańsza od Sandero!

IP: *.centertel.pl 28.11.08, 22:10
Mnie się osobiście jako kobiecie bardzo podoba....Ciekawe czy zrobiłby na mnie wrażenie jakbym go zobaczyła na własne oczy??? :))
Obserwuj wątek
    • Gość: ktoś Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: *.chello.pl 04.12.08, 21:33
      Wolałbym Sandero. Ładniejsze, solidniejsze a tylko trochę droższe.
    • Gość: Marco Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: *.chello.pl 06.12.08, 17:53
      Slabo sie prezentuja , a ten terenowy to jakos dziwnym trafem przypomina toyote , no i napewno bym nie bawil sie w ruletke , i nie robil testow na sobie , sprawdzajac czy dobry samochod zrobili.
    • Gość: ryszard Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: *.lodz.msk.pl 22.12.08, 13:52
      Na Suzuki Maruti przejechalem juz 272 tys km.Rocznik 1992.Mysle wiec ze z hinduska trwaloscia nie jest tak zle
    • Gość: Gość pol Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: 213.25.114.* 30.01.09, 19:34
      Udajemy wielkich samochodowych smakoszy i znawców - a "sami" nie jesteśmy w stanie stworzyć choćby tylko jednego polskiego modelu...
      Wielcy z nas znawcy i samochodziarze - my to tylko Polonez...
    • Gość: kera Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.01.09, 12:29
      konsumenci moga byc wybredni, co to ma wspolnego z tym, ze nie mamy przedsiebiorstwa z polskim kapitalem produkujacego samochody osobowe? az takie kompleksy? Pamietaj, ze hiszpanski seat i czeska skoda jest juz niemiecka itd
    • Gość: Milliliana Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: *.adsl.inetia.pl 03.02.09, 22:03
      Kierownica skopiowana od nowego Smarta...
      Osobiście jeżdżę Dacią Sandero i jest cudowna...
    • Gość: Sw.Piotrek Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: *.152.154.203.dsl.dynamic.eranet.pl 10.06.09, 16:41
      Podoba mi się Indica oraz Xenon. Chciał bym mieć takie auto. Indica z klimatyzacją oraz silnikiem 85KM można było mieć już za 22900zł (z rocznika 2008r.) Za te pieniądzę super sprawa. Auto na pewno ciekawsze i nie zdziwił bym się gdyby było lepsze od w sumie lipnej Fabii.
    • Gość: tata Re: TATA Indica tańsza od Sandero! IP: 195.225.247.* 07.11.09, 15:53
      TATA INDICA JEST FAJNYM AUTEM, ALE POD WZGLĘ DEM SPALANIA ŻRE JAK SMOK
      POMIMO REGULACJI NA TRASIE NA BENZYNIE SPALA 8L A NA GAZIE 9L
    • bimota TATA Indica tańsza od Sandero! 09.11.09, 00:49
      Ale sensacja... Ja bym nawet tyle nie dal... To jeszcze sa auta bez ABS ?
      DAcia tez kosztowala kiedys 27900 :)
      • elfkabezhaltera ABS 09.11.09, 06:38
        Indica/Indigo ma ABS:
        www.tatawarszawa.pl/uploads/images/cennik/indica.pdf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka