Dodaj do ulubionych

Jak ustalić.......................................

IP: *.crowley.pl 03.11.03, 16:24
numer rejestracyjny . Z auta jadącego przed moim spadła paczka wartościowa.
Byłem na policji ale samochod jest z innego województwa i nie mogli mi pomóc.
Auto jest z Tarnowskich Gór.
Moze wiecie jak to załatwić!!!!!!
pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: Michal Re: Jak ustalić.................................. IP: *.telia.com 03.11.03, 16:41
      Daj znac internetem do lokalnej gazety w Tarnowskich Gorach.Niechaj oglosza.
      Wyslij internetem do zarzadu miasta informacje lub roznychj firm.poczta
      pantofowa dziala niesamowicie skutecznie.Pzdr.Michal
      P.S Gorzej bedzie jak nikt nie bedzie sie chcial przyznac ze wzgledu na
      odpowiedzialnosc.
      • Gość: maga Re: Jak ustalić.................................. IP: *.crowley.pl 03.11.03, 17:07
        Nie ma zadnej odpowiedzialności.
        Facet zgubił paczke nic nie uszkodził a towar jest wartościowy. Jeżeli jest
        tylko pracownikiem to BARDZO uderzy go to po kieszeni.
        pzdr
        • Gość: Michal Re: Jak ustalić.................................. IP: *.telia.com 03.11.03, 18:11
          Albo zaplaci ubespieczenie.Pzdr.Michal
    • Gość: maga Re: Jak ustalić.................................. IP: *.crowley.pl 04.11.03, 00:16
      A jak zadzwonie do wydziału komunikacji , czy udziela odpowiedzi.
      • Gość: Michal Re: Jak ustalić.................................. IP: *.telia.com 04.11.03, 11:32
        W kraju demokratycznym jest obowiazek udzielenie takiej informacji.jezeli nie
        dysponujesz numerem rejestracyjnym to boje sie ze nic nie wskorasz.Sprobowac
        zawsze mozna.Najwyzej sie pofatygujesz do Tarnowskich Gor pojdziesz na Policje
        i zapytasz to napewno beda wiedzieli,alke nie mow o paczce nic.Pzdr.Michal
    • p.de Re: Jak ustalić.................................. 04.11.03, 15:28
      z jakiego samochodu spadła owa wartościowa paczka ?
      • Gość: maga Re: Jak ustalić.................................. IP: *.crowley.pl 04.11.03, 15:33
        Z busa.
        Numer rejestracyjny mam. A na policji to juz chcieli zebym paczke zostawił.
        • p.de Re: Jak ustalić.................................. 04.11.03, 15:35
          z busa zapewne !!! ale jakiej marki ?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka