Gość: Clumsy IP: 106.0.16.* 20.11.03, 12:47 Czy ktos wie jakie takie cos ma przeswit (statyczny, bo pewnie dynamiczny jest taki sam)? Trzy centymetry czy mniej? Link Zgłoś Obserwuj wątek
hwojtek Re: Lamborghini Gallardo 20.11.03, 16:01 80% momentu przy półtora obrotu na minutę. Prawie jak koło młyńskie. Gratuluję fantazji... Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Lamborghini Gallardo IP: *.ols.vectranet.pl 25.11.03, 01:25 Wszystko ładnie pięknie.. tylko jedno małe ale... Pomijając już tę cenę i spalanie (jak stać kogoś na takie auto to i stać na paliwo), dlaczego patrząc na te zdjęcia mam wrażenie, że prześwit tego cuda jest mniejszy ok polskiego krawężnika i od 50% dziur w naszych drogach?! :) Link Zgłoś
Gość: lord Re: Lamborghini Gallardo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 18:32 Gość portalu: Tom napisał(a): > Wszystko ładnie pięknie.. tylko jedno małe ale... Pomijając już > tę cenę i spalanie (jak stać kogoś na takie auto to i stać na > paliwo), dlaczego patrząc na te zdjęcia mam wrażenie, że prześwit > tego cuda jest mniejszy ok polskiego krawężnika i od 50% dziur w > naszych drogach?! :) i najwazniejsze: czy da sie zamontowac kratke? :-)) Link Zgłoś
Gość: sebastian Re: Lamborghini Gallardo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.03, 19:51 to auto jest za wolne ja na muj charakter Link Zgłoś
Gość: M Re: Lamborghini Gallardo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.03, 20:40 to auto nie moglo by sie poruszac po naszych drogach. Link Zgłoś
Gość: DARAS Re: Lamborghini Gallardo IP: *.leszno.cvx.ppp.tpnet.pl 04.12.03, 15:21 ZARĄBISTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
Gość: DOm Re: Lamborghini Gallardo IP: *.net.autocom.pl 04.12.03, 21:19 Z wyglądu przeróbka lamborghini Murcielago Link Zgłoś
Gość: Rav Re: Lamborghini Gallardo IP: *.bielsko.dialog.net.pl 04.12.03, 22:27 Przświtu nie znam, ale czas na torze pomiarowym TopGear lepszy od Porsche GT3 o 3% (oba na mokrym), pozdrawiam Link Zgłoś