marek.dumle 18.03.09, 10:28 Opony letnie: -Fulda Ecocontrol -Kleber DYNAXER HP2 Ma ktoś opinię, które mogą być lepsze? Link Zgłoś Obserwuj wątek
ajaskolski Re: Fulda kontra Kleber 19.03.09, 09:11 Ja zrobiłem 20 kkm na Kleberach HP2 - POLECAM ! Przy wyborze kierowałem sie dobrymi opiniami na opony.com Link Zgłoś
apodemus Re: Fulda kontra Kleber 19.03.09, 10:07 Ja mam Kleber dynaxar HP2 od 2 sezonów i jestem zadowolony, wodę "tną" doskonale i dość trudno wpadają w poślizg. Wprawdzie nie dorównują continentalom które miałem poprzednio, no ale to nie ta klasa cenowa... myślę że warto je kupić. Na Fuldach nie jeździłem, więc się nie wypowiem. Link Zgłoś
wicekpl Re: Fulda kontra Kleber 19.03.09, 10:46 Natomiast ja posiadam opony fuldy no i powiem ze bez rewelacji-jesli nie szalejes na drodze to spokojnie mozesz je kupic-(nawet udało mi sie kilka dni zimowych na nich przejezdzic)-do wad zaliczylbym to ze dosc łatwo (za łatwo)ruszyc z "boksowaniem" kół,przy hamowaniu szczegolnie na mokrej jezdni dosc łatwo je zablokowac;=/ Pozdrawiam Link Zgłoś