Dodaj do ulubionych

Land Rover - nowe twarze i silniki

IP: 89.174.65.* 08.04.09, 17:45
I znów poza zasięgiem konkurencji.
Piękne auta.. i pewnie silniki równie doskonałe.
Land Rover udowodnił potęgę.
A RR to klasyka przez duże K.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 89.174.65.* 08.04.09, 17:47
      śliczny jest ten samochodzik :-)
      Ania
    • Gość: Mirek Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 89.174.65.* 08.04.09, 17:53
      LR uzależnia...
    • Gość: BMWmaniak Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 89.174.65.* 08.04.09, 18:01
      Klasa sama dla siebie - fakt! Range Rover nie ma konkurencji - z bólem muszę stwierdzić, że nawet X5 mu nie dorównuje... Ciekawi i dziwi łatwość z jaką to bądź co bądź luksusowe wielkie auto radzi sobie w terenie - żadne inne auto tego nie potrafi. Kanciak jest straszny - stary design już dawno powinien pójśc do muzeum X6 bije ranga na głowe ale po face lifcie nawet nie źle wygląda - druga młodość. No nie jest wstyd takim cackiem pokazać się na mieście.
    • Gość: eoeo Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.09, 18:20
      sex
    • Gość: SzalaMon Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.subscribers.sferia.net 08.04.09, 18:59
      rewelka :) właściwie nie wiadomo który lepszy :) ja mogłabym mieć Discovery, jest ogromny więc wpakuję całą rodzinę, psa i kota i mogę jechać :) ech fajne, nie ma co :)
    • Gość: super Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.multimo.gtsenergis.pl 08.04.09, 21:49
      podoba mi się jaguary to samo widziałem jednego dzisiaj i szczerze mówiąc zdjęcia tego nie oddają był śliczny bielutki i śliczny ''tata'' powinna przejąć GM,toyote, fiata,VW wszystko co ma jakieś maciupkie problemy bo odnoszę wrażenie że tylko oni mają pomysły na fajne samochody i sensowny wizerunek marki
    • Gość: loony Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.ptvk.pl 09.04.09, 07:03
      Projektanta deski rozdzielczej powinni skazać na banicję
    • Gość: Powe Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.warszawa.mm.pl 09.04.09, 10:42
      @super... dawno mnie żaden komentarz tak nie rozbawił... poczekaj aż zobaczysz modele zaprojektowane przez tate i dopiero się wypowiadaj, bo to co teraz jest w ofercie to jest design z czasów fordowskich...
    • Gość: Qrel Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.warszawa.mm.pl 09.04.09, 10:43
      Chyba ktoś przesadził co do tego 12calowego ekranu w Range Roverze, bo jak dla mnie to on ma z 7-8 cali...
    • Gość: Piotr Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 89.174.65.* 09.04.09, 13:29
      Qrel, 7 calowy jest na środku konsoli. ten 12 calowy jest zamiast zegarów. czyli masz dwa ekrany krótko mówiąc. i zegary cyfrowe.
    • Gość: Lelo Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 212.160.172.* 09.04.09, 15:25
      Jak widać Chińczycy nie rozwalili Land Rovera
    • Gość: xx Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.09, 18:33
      Z czym do ludu. Audi i BMW miały to już 10 lat temu. Totalna porażka. Silniki słabe. Oczywiście zawieszenie BMW bije to na głowę.
    • Gość: greg Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 217.168.131.* 09.04.09, 18:42
      RR jak zwykle, ale nie bardzo podoba mi się kierunek, w jakim zmierza discovery (zSUVa się). Najlepsze było discovery II - od razu widać, że wjedzie wszędzie.
    • Gość: nikt Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.acn.waw.pl 09.04.09, 20:14
      @ Lelo Chińczycy nie rozwalili, bo kupili go Hindusi :)))
    • krantentreprenad Re: Land Rover - nowe twarze i silniki 09.04.09, 20:34
      jesli dobrze pamietam to range rover nie nalezal do forda a do bmw razem z mini i s co do designu nie ma co sie odnosic bo range rover to styl zycia i bycia,stworzyles wlasny biznes od podstaw ,masz jacht, dom w dobrej okolicy jezdzisz na narty do szwajcari,pijasz wino z wlasnej winnicy,na dlugie podroze zabierasz ze soba kolege lekarza badz prawnika ,co rano grywasz dla przyjemnosci w tenisa,czytasz porzadna gazete popijajac wyczynowym espresso -samochod jest namiastka tego wszystkiego co nazywamy luksusem aaa x5,tuareg czy q7 odnosnikiem czego jest???cozzz totalna odwrotnoscia range rovera ...kogos kto musi sie na to wszystko dorobic....
    • Gość: aaa Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.chello.pl 09.04.09, 21:06
      do krantentreprenad:

dawno nie czytałem czegoś tak zabawnie pretensjonalnego, to wyczynowe espresso chyba najlepsze. dzięki za poprawę nastroju :)
    • Gość: majkel Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 21:15
      a czy przypadkiem to RR sport nie jest droższy od zwyczjnego?
    • Gość: w. Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 22:01
      @ majkel - oj nie jest. RR jest na szczycie cenników
    • Gość: juventino Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: 82.160.200.* 09.04.09, 22:37
      tak apropopo wypowiedzi "xx"... zawsze mnie ciekawilo czym sie kieruja ludzie zdecydowani na SUV'a wybierajacy cos innego niz samochoed ze stajni LR... czy sie to komus podoba czy nie te auta bija pod kazdym wzgledem swoich konkurentow...
      • Gość: tomek Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.home.aster.pl 20.04.11, 14:49
        To dosyc ciekawe spostrzezenie.Ja wybierajac to auto z kolei kiedy go kupowałem ,oczywiscie używanego długo sie zastanawiałem jaki serwis bedzie dla niego odpowiedni.Bo tu jednak nie ma mowy o partaczeniu i dłubaniu w silniku.
    • Gość: romek Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.nycmny.east.verizon.net 10.04.09, 03:04
      wymiata..ale dla mnie jest luksus, jak mi rano fura zapali. to wszystko co potrzbuje
    • Gość: gar Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.abg.com.pl 10.04.09, 10:41
      Ten koszmarnie kwadratowy samochod podoba sie wam? Czy tez wszystkie komentarze pisala jedna osoba :).
      Przeciez to jest design sprzed 40 lat, pudlo wyrzezbione z drewna niewiele lepiej sie prezentuje. A deska rozdzielcza to zal jakich malo. Rzuccie oko na deski w najnowszum Infinicie czy Lexusach.
      Calkowicie do mnie nie przemawia kwadratowo zaprojektowane wszystko w tym samochodzie, brakuje tylko kwadratowych kol, designer powinien sie schowac. Ale coz, o gustach sie nie dyskutuje... :)
    • Gość: zolwikrs6 Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.galwanotechnika.com.pl 10.04.09, 11:09
      Tak jak już ktoś napisał nie każdy może mieć RR i chyba dobrze... Czy kwadratowe?. Auto które pomimo tendencji do wyoblania nadal nie poddaje się chwilowym modom. Od prawie 40 lat podobna bryła i tojest piękne tak trzymać.
    • Gość: japoniec Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 10.04.09, 11:37
      Co do zdolności terenowych, a zwłaszcza jakże koniecznej w takiej sytuacji niezawodności, to zdolności RR i LR zostały już dawno zweryfikowane na dakarze, ale i w codziennym użytkowaniu chociażby w krajach arabskich czy ameryce południowej, gdzie niepodzielnie królują terenówki japońskie (Patrol, Land Cruiser, Pajero). A Range Rovery zostały już tylko autami do szpanu po mieście(zresztą bardzo fajnymi) jak zresztą x5, klasa M, q7.
    • Gość: stafa Re: Land Rover - nowe twarze i silniki IP: *.cust.imagine.ie 10.04.09, 14:22
      ''Teraz do 60 mph uda się rozpędzić w 5,9 sekundy. Do 100 km/h zapewne o kilka dziesiątych dłużej''
      60 mp/h =100 km/h
      dziwne kilometry go spowalniaja ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka