Dodaj do ulubionych

ALFA ROMEO 145 - użytkownicy

IP: *.pul.tke.pl 03.12.03, 23:15
Prosze o wasze opinie na temat Alfy 145. Za opinie z góry dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Misio Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:45
      Mam Alfe 145 z 95 roku , z silnikiem boxera 1.6 , ma 103 km.
      Bardzo dobry samochod , super komfortowy , nadal jest w dobrym stanie , nic
      sie nie psuje , tylko jedyny minus to ze duzo pali , w miescie ze 12 litrow na
      100 kilometrow , i czesci tez podobno sa drogie , ale autko poezja , ten
      klimat to brzmienie silnika , leci jak po szynach zwlaszcza w zakretach
      swietnie sie trzyma , nie jedno auto by wylecialo.
      • Gość: Puente Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy IP: *.pul.tke.pl 04.12.03, 22:38
        Co najczesciej sie psuje w Alfie i czy przewaznie jesteście zadowoleni z
        serwisu?
        • Gość: Misio Moja Alfa sie nie psuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:59
          Nie ma dobrych serwisow w tym kraju , i to dotyczy wszystkich marek.
          Moja Alfa sie nie psuje.
    • pietrekj Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy 04.12.03, 16:04
      145 1,4 ts- jak kupowałem, myślałem tylko że to ładne auto. Dziś wiem że to
      wyjątkowa marka, wsiąkłem w nią po uszy. Żadne usterki tego nie zmienią. Po
      prostu nie o to tutaj chodzi. Może to dziwne ale w tym samochodzie nie słucham
      radia. Nawet 4 osoby + bagaż nie czynią z niej auta ospałego, chociaż to tylko 1,4.
      Duuuża mieć Alfę... (przynajmniej dla mnie).
      • rafal.gtv Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy 04.12.03, 17:11
        Witam !
        Obecnie jest to poszukiwany model na rynku wtórnym , co jest najlepszym
        potwierdzeniem walorów. I to pomimo nienajlepszej opinii o tych typach (
        rozsiewanej głównie przez fascynatów panzervagenów....)
        • Gość: wojtek Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy IP: *.nagasaki.ocn.ne.jp 05.12.03, 04:26
          znowu ta alfa ;-)jezeli znajdziesz auto salonowe i serwisowane to nie powinno
          byc specjalnych problemow. serwisujesz w fiacie z autoryzacja alfy (czy jest w
          polsce serwis, ktory bierze mniej za usluge niz oni?). osobiscie, gdybym mial
          wydac np. 18 tys. na stylowe autko, to nie widze innej alternatywy. zanim
          kupisz przejedz sie boxerem i twin sparkiem - zobaczysz co ci bardziej pasuje,
          chociaz ja odpowiedz juz znam ;-). Pozdr
          • Gość: Misio Wojtek , a co ty bys wybral ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.03, 22:45
            • Gość: wojtek Re: Wojtek , a co ty bys wybral ? IP: *.nagasaki.ocn.ne.jp 06.12.03, 04:09
              nowe subaru outback na oryginalnych felach osiemnastkach ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka