Gość: Puente IP: *.pul.tke.pl 03.12.03, 23:15 Prosze o wasze opinie na temat Alfy 145. Za opinie z góry dziekuje. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Misio Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 23:45 Mam Alfe 145 z 95 roku , z silnikiem boxera 1.6 , ma 103 km. Bardzo dobry samochod , super komfortowy , nadal jest w dobrym stanie , nic sie nie psuje , tylko jedyny minus to ze duzo pali , w miescie ze 12 litrow na 100 kilometrow , i czesci tez podobno sa drogie , ale autko poezja , ten klimat to brzmienie silnika , leci jak po szynach zwlaszcza w zakretach swietnie sie trzyma , nie jedno auto by wylecialo. Link Zgłoś
Gość: Puente Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy IP: *.pul.tke.pl 04.12.03, 22:38 Co najczesciej sie psuje w Alfie i czy przewaznie jesteście zadowoleni z serwisu? Link Zgłoś
Gość: Misio Moja Alfa sie nie psuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.03, 22:59 Nie ma dobrych serwisow w tym kraju , i to dotyczy wszystkich marek. Moja Alfa sie nie psuje. Link Zgłoś
pietrekj Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy 04.12.03, 16:04 145 1,4 ts- jak kupowałem, myślałem tylko że to ładne auto. Dziś wiem że to wyjątkowa marka, wsiąkłem w nią po uszy. Żadne usterki tego nie zmienią. Po prostu nie o to tutaj chodzi. Może to dziwne ale w tym samochodzie nie słucham radia. Nawet 4 osoby + bagaż nie czynią z niej auta ospałego, chociaż to tylko 1,4. Duuuża mieć Alfę... (przynajmniej dla mnie). Link Zgłoś
rafal.gtv Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy 04.12.03, 17:11 Witam ! Obecnie jest to poszukiwany model na rynku wtórnym , co jest najlepszym potwierdzeniem walorów. I to pomimo nienajlepszej opinii o tych typach ( rozsiewanej głównie przez fascynatów panzervagenów....) Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ALFA ROMEO 145 - użytkownicy IP: *.nagasaki.ocn.ne.jp 05.12.03, 04:26 znowu ta alfa ;-)jezeli znajdziesz auto salonowe i serwisowane to nie powinno byc specjalnych problemow. serwisujesz w fiacie z autoryzacja alfy (czy jest w polsce serwis, ktory bierze mniej za usluge niz oni?). osobiscie, gdybym mial wydac np. 18 tys. na stylowe autko, to nie widze innej alternatywy. zanim kupisz przejedz sie boxerem i twin sparkiem - zobaczysz co ci bardziej pasuje, chociaz ja odpowiedz juz znam ;-). Pozdr Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Wojtek , a co ty bys wybral ? IP: *.nagasaki.ocn.ne.jp 06.12.03, 04:09 nowe subaru outback na oryginalnych felach osiemnastkach ;-) Link Zgłoś