yanfhowah 27.05.09, 18:35 nie wazne gdzie ,,WAZNE zeby mial dobrze przygotowany pojazd.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lmieszko Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 27.05.09, 19:02 wiadomo ze Hamilton jest nie do ruszenia bo to pupil Rona Denisa ,sądze ze Kubica na pewno lepszy jest od Heiki a psyche ma zdrecydowanie mocniejszą niż Lewis Link Zgłoś
mairj23 Re: A kto Ci o tym mówił ? Ron czy Lewis ? 27.05.09, 23:25 Przeciez to mozna wyczytac z biografii jednego pana i drugiego co ich laczy i jak Lewis mial 12 lat podszedl do Rona i mu powiedzial ze kiedys bedzie sie dla niego scigal i tak sie stalo tyle tylko ze Ron juz nei wypuscil go z rak po tym jak mlody Lewis wygral kartingowe mistrzostwa WB. Od tamtego czasu Hamilton prowadzony jest przez Rona i McLarena - poczytaj to sie czegos dowiesz... Link Zgłoś
robertw18 PS. A w ogóle to mówi się o p. Rosbergu... 28.05.09, 12:58 i on wydaje się bardziej prawdopodobnym następcą p. Kovalainena w zespole McLarena. Pozdr. Link Zgłoś
robertw18 Re: PS. A w ogóle to mówi się o p. Rosbergu... 28.05.09, 21:37 Znowu towarzystwo z GW usunęło moją grzecznie ujętą wiadomość... Między innymi przypominałem, że p. Denis nie jest już bezpośrednio związany z zespołem F1... Pozdr. Link Zgłoś
maz-46 Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 27.05.09, 19:10 Ciekawe ile jeszcze takich pseudo-sensacji pojawi się do końca sezonu. Ja już doczekać się nie mogę artykułu, że nasz Robuś przechodzi do Brown GP za Rubensa Barrichello i razem z Jensonem Buttonem stworzą duet tak odjazdowy, że reszcie pozostanie tylko modlić się o jakiekolwiek punkty. Litości... Link Zgłoś
mairj23 Re: Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 27.05.09, 23:26 Jak jzu to Robert moglby przejsc do BrawnGP a nei jakiegos Brown !!! Link Zgłoś
nor70 Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 27.05.09, 19:20 I dlatego nie ma połaczenia mistrza swiata z jednej strony , a kierowcy z nr. 2 z drugiej. Dlatego McLaren odpada. Kubica byłby tylko od eksperymentów i zdobywania pkt. dla zespolu.skonczylo by sie jak kariera Coutharda,czy Barrichello ,byli kierowcami nr. 2 i dlatego nigdy nie zostali mistrzami, mimo ze nie ustepowali umiejetnosciami swoimpartnerom w zespole, pierwszy Hakkinenowi,a drugo Schumacherowi. Link Zgłoś
bs75 namówmy Biedronkę żeby wystawiła team do F1 27.05.09, 19:23 tam Robert moglby brylowac Link Zgłoś
piotr88 Najwyraźniej Biedronka_Team 27.05.09, 20:33 byłby lepszy od tego przereklamowanego B_ędziesz_M_iał_W_ydatki pseudo teamu. Link Zgłoś
barteks0 Do Ceglińskiego: 27.05.09, 20:28 Dam panu przyjacielską radę: proszę nie pisać o rzeczach, które są całkowicie nieprawdziwe - powiedział Sport.pl menedżer Kubicy Daniele Morelli. Do Ceglińskiego: proponuję to wydrukować sobie wielką czcionką i powiesić na ścianie! Link Zgłoś
marekmarek44 Re: Do Ceglińskiego: 27.05.09, 20:57 Prawdziwe czy nie,ale mnie się wydaje,że dobrze byłoby dla wszystkich,aby BMW zajął się tym w czym naprawdę jest dobry,a mianowicie budową świetnych i szybkich limuzyn,a nie zawracał dupy kibicom formułą1 w której nie ma doświadczenia. Link Zgłoś
wildcatapollo Re: Do Ceglińskiego: 27.05.09, 22:57 Doswiadczenie jako tako maja, vide Peter Sauber. A co do przedmowcy, to podpisuje sie pod nim obiema rekoma, bo to naprawde plotka z "Plotka". Jak Kubica mialby jezdzic w McLarenie, jesli tam juz jest dwoch kierowcow na sezon 2010 (Hamilton, Rosberg)? Link Zgłoś
olias Re: Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 27.05.09, 22:46 ... i żeby tego pojazdu nie tknęły ręce jego obecnej ekipy 'fachowców' Link Zgłoś
spieprzajacy_dziad Re: Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 27.05.09, 23:00 sraty-taty!! piszecie takie debilizmy, że chyba tylko politycy wymyślają większe bzdury... polecam forum onet, gdzie przed chwilą przeczytałem o Kubicy w Ferrari !! sport.onet.pl/0,1248769,1978947,wiadomosc.html pozdr Link Zgłoś
sharpeek ble ble ble 27.05.09, 23:02 a na onecie Kubica jest już w Ferrari. Po co oni się prześcigają w sciemach??? Link Zgłoś
pocalujta_wujta Kubica by zginal w McLarenie i Williamsie 27.05.09, 23:20 Brytyjskie zespoly nie stwarzaja dobrych warunkow obcym kierowcom. Kubica by mial takie same przejscia w McLarenie jak Alonso. Cien Hamiltona nie jest przyjemny. Brytyjskie zespoly sa specyficzne i maja specyficzna kulture. AproposRed Bull nie jest brytyjskim zespolem tylko austriackim i ciagle popelnia sie bledy ze wzgledu na to gdzie maja centrum rozwoju. A tak na marginesie za takie spekulacje to dziennikarzom powinno sie dac po du.pie. Link Zgłoś
mairj23 Re: Kubica by zginal w McLarenie i Williamsie 27.05.09, 23:35 Nie wiem co ty mowisz... Senna byl brytyjczykiem ? a Prost ? a Hakkinen, Fitipaldi, Berger, Lauda, Mansell, Villeneuve, Rosberg ? a jednak zobacz im sie udalo !!! a zaden z nich nie ma nic wspolnego z Wielka Brytania - jak to mozliwe - powiedz mi !!! Williams jest taki sam... chodzi o to kto jest dobry a nei jaka ma narodowosc !!! Link Zgłoś
kap0 Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 28.05.09, 00:46 szwaby nigdy nie pogodziliby sie z tym zeby dzieki niemieckim autom grali Polski hymn Link Zgłoś
qulag Kubica i McLaren - ROTFL :) 28.05.09, 02:24 pomijając plotkarska część tekstu przyczepię się do tego: W McLarenie miałby okazję jeździć w zespole z o wiele większym doświadczeniem niż BMW Sauber i dostałby szybszy samochód, który mógłby zrobić z niego kandydata do tytułu. no jak na razie, to McLaren jest straaasznie szybki, normalnie kapcie mi spadły jak widziałem ich tempo np. w Hiszpanii... Lewis sam przyznaje, ze tegoroczny samochód jest do bani i radzi sobie jako tako tylko na torach bez szybkich zakrętów (Bahrajn, Monaco) - a i tak żeby zdobyć jakieś 4-5 miejsce Lewis i Heikki muszą wyciskać z niego ostatnie poty... więc ja bym się tak nie spieszył do McLarena - za sezon wiadomo wszystko może się odwrócić, ale czy nie lepiej budować sobie reputację w przyzwoitym BMW czy być nr2 w McLarenie - nikt nie przewidzi kto będzie miał lepszy bolid w 2010 roku... casus Buttona pokazuje, że czasem warto się poświęcić i cierpliwie czekać na dobry bolid, więc może i Kubica w BMW się doczeka? ;) ja zresztą myślę, że np. w tym sezonie BMW będzie na koniec wyżej niż McLaren więc czemu od razu McLaren ma być lepszą opcją?? Williams też jest utytuowany i legendarny a jakoś od 2004 roku im nie idzie... Link Zgłoś
earlyyears Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 28.05.09, 09:26 i tak konczy sie przygoda Kubicy z F1. Link Zgłoś
al9 Kubica na 100% wyląduje w 28.05.09, 10:04 studiu polsatu będzie "ekspertem" i będzie omawiał wyniki lepszych od siebie bo robercik - niestety jak kazdy Polak - potrafi tylko narzekać... miszcz - wygrałby wyścig przenośnym wózkiem do silnika... al Link Zgłoś
nor70 Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 28.05.09, 12:25 Chyba by Kubice wzieli aby sie zemscic za ostatni wyscig w zeszłym sezonie ? W którym duzo nie zbrakło aby Kubica odebrał Hamiltonowi mistrzostwo ( ku mojej radosci, bo nie lubie Mc.Larena i Hamiltona). Kubica byłby tylko od eksperymentów i zdobywania pkt. dla zespołu,czyli kierowcą nr. 2. A w takim razie to juz lepiej jak by zostal w BMW, toc ten zespól w koncu musi sie podniesc z tego dna ,w którym jest teraz.I pewnie tak zostanie, bo inne zespoły sa obstawione ,Ferrari zajete, a jak nawet to pewnie Alonso ,no to wtedy Renault zostaje.Fors India odpada juz na starcie. Link Zgłoś
ashruc Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 28.05.09, 13:48 dlatego nie lubie f1 wiecej jest kombinowania niz scigania Link Zgłoś
rniestroj Kubica i McLaren - plotka potwierdza plotkę? 28.05.09, 17:02 Sport.pl to mistrzowie: z jednego zdania na blogu zrobią cały artykuł i 4 minut programu w studiu telewizyjnym. Link Zgłoś