Gość: Scarlet Spider IP: *.client.comcast.net 14.12.03, 20:42 dzieki bogu ni mieszkam w Colorado :))))) www.eclipseforums.org/forum/showthread.php?s=&threadid=139435 Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: State Trooper Police Departament 14.12.03, 20:45 Ciekawe, dlaczego nie kupili Civiców Type-R? Strach się bać;) Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: State Trooper Police Departament IP: *.client.comcast.net 14.12.03, 20:55 podobno na moim terenie w Berin'ie (5/15 berlin turnpike) maja corvette policyjna nigdy jej nie widzialem ale wierze bo widzialem tak mustanga cobre policyjna mam nadzieje ze nigdy jej nie zobacze znowu w wstecznych lusterkach :) Link Zgłoś
Gość: alek Re: State Trooper Police Departament IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 14.12.03, 23:34 Z postow wynika mi ze nie jest to prawdziwy policcyjny Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: State Trooper Police Departament IP: *.client.comcast.net 14.12.03, 23:56 wiem o tym pisze wyraznie ze to photoshopped picture ale STI w policyjnych barwach wyglada swietnie Link Zgłoś
audax A graliście kiedy w Need For Speed? 15.12.03, 01:32 ...jeśli tak to wiecie czym jeździ policja! w Niemczech na autostradach widok policyjnego porsche jest dość częsty Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: State Trooper Police Departament IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 12:52 Mam pytanie dotyczace tego zdjecia dlaczego numery z przodu sa inne jak z tylu??? Z przodu widze numery policyjne z tylu chyba cywilne ...eee cos to chyba .... Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: State Trooper Police Departament IP: *.client.comcast.net 15.12.03, 14:18 bo to tylko przerobka zdjecia :) nie mysle ze swinie by bylo stac na STI kosztuje cos kolo $30K ale bryka nie z tej ziemi :) Link Zgłoś
Gość: Radek Re: State Trooper Police Departament IP: 209.176.38.* 15.12.03, 21:27 W Kaliforni maja Lamborghini, byla z tego afera bo sie okazalo ze serwis jest tak drogi ze auto zamiast do poscigow sluzy do ekspozycji na roznych imprezach policyjnych i wystawach. Poza tym standardem sa poscigowe Camaro Z28 (widuje regularnie u mnie na wsi), wiec te 5tys usd wiecej na STi pewnie nie jest problemem. Link Zgłoś
Gość: alek Re: State Trooper Police Departament IP: *.electrolux-na.com 15.12.03, 14:11 Jezeli podalbys mi jakis e-mail adres to podesle ci zdjecie jak "to" wyglada w Texasie alek Link Zgłoś