Dodaj do ulubionych

Elektryczne auto z Polski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:38
czy ma klime i ile bedzie kosztować?
Obserwuj wątek
    • Gość: max Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.miasto.gdynia.pl 24.06.09, 10:02
      FAJNE, TYLKO CZEMU TO MA KOSZTOWAC AZ 20 TYSIECY EURO???

jAKIES HORENDALNE NIEPOROZUMIENIE.....

5 - 7 TYS EURO TO REALNA CENA ZA JAKA MOZNA BY KUPIC TO AUTKO, ALE NIE AZ TYLE....
    • fred-k2 Re: Elektryczne auto z Polski 24.06.09, 13:04
      Idea fajna, ale obawiam się, że jakość wykonania będzie an poziomie Daewoo Lanos i innych aut tego pokroju.
    • Gość: Krakowiaczek Re: Elektryczne auto z Polski IP: 92.24.18.* 24.06.09, 13:21
      Yyyy a czy to ma drugi fotel ? Bo to zadna frajda lansowac sie samemu ...
    • Gość: mr.bib Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.chello.pl 24.06.09, 14:37
      Cena podana na stronie producenta: 6?600.
    • Gość: lhx Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 19:28
      co za kretyn założył w pokazowym aucie czarne stalowe felgi i światła rodem z syrenki :|
    • mzyo Re: Elektryczne auto z Polski 24.06.09, 19:46
      Dwuosobowe pod warunkiem że pasażer jest dzieckiem?

Myślę, że więcej niż 25 tys złotych takie dwuosobowe pudełko kosztować nie powinno.

• Gość: z Gniezna Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 11:15
      SAM to trochę niefortunna nazwa, zwłaszcza gdy koła wyglądają identycznie jak w traktorku własnej roboty.

W tym czarnym macie wygląda super (brakuje tylko wyrzutni hellfire'ów po bokach), ale cena na poziomie prawdziwego samochodu chyba przyśniła się komuś po paru głębszych.
    • Gość: Gość Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 22:42
      autko spoko tylko nie rozumiem dlaczego tyle ma kosztowac?? na stronie producenta kosztuje 6.600 a dlaczego u nas 10 000 i wiecej ?? jak kogos interesuje to zapraszam tu : www.cree.ch/
      www.cree.ch/facts/e_FactsSAM.pdf
      www.into.pl/pojazdy/
    • Gość: EVpolo Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.08.09, 13:58
      Za te pieniądze można zamówić przeróbkę samochodu spalinowego na elektryczny i jeździć np. VW Polo - tak jak ja. Kupiłem części w www.3xe.pl i sam przerobiłem auto na elektryczne. Nie miałem ochoty jeździć jakimś "wynalazkiem" i nie muszę czekać, aż wielkie koncerny łaskawie zaczną masową produkcję elektrycznych samochodów.
    • Gość: Corolla Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 16:17
      Autko jednoosobowe i tylko dla właścicieli garaży z gniazdkami. Pokażcie mi właściciela tego dziwactwa który mieszka w bloku na jakimś osiedlu, (a takich jest najwięcej) który np z 10 piętra spuszcza przedłużacz aby podładować akumulatory, bo rano musi jechać nim do pracy hahahahaha
    • Gość: sherzo Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 11:08
      A czy to ma pedały?
      No bo takie dwuosobowe jeden za drugim?
    • Gość: kamil0612 Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.informel.pl 09.01.10, 23:57
      a jeśli ktoś jedzie na dalszą drogę niż 100 km?
    • Gość: hugowy Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.10, 22:33
      Ustawa jest kagańcem dla ludzi wynajdujących nowości ekologiczne zmiany spalinowego na elektryczny nie przewiduje ustawa i nie zezwala na to ustawa.Demokracja jest tylko na papierze tak na prawdę chodzi o wyzysk,
    • Gość: hugon; Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.06.10, 22:39
      Energetyka przewiduje ,że zwiększy podatek za energię dla tych co będą ładować w domu.No i mamy problem.Postanowiliśmy coś zrobić aby oni płacilim za liczniki,które zawyżają zużycie energii.Wszystkie są na plusie dla energetyki.
    • Gość: gość Re: Elektryczne auto z Polski IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 21:41
      srata tata ... dużo krzyku i zadecia a wyszło jak zwykle
      zwineli interes i teraz bedą taczki robić a nie elektryczne samochody
      frajerzy jak czegoś sie nie da to sie nie da ... nie w tym kraju

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka