Dodaj do ulubionych

Renault Grand Scenic - pierwsza jazda

IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 22:19
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: egoo Re: Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.CNet.Gawex.PL 30.06.09, 07:56
      hum, volkswagen najtanszy, ale podstawowej wersji dostaje sie tapicerke... i to chyba wszystko z wyposazenia.
    • Gość: Gość Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.teta.com.pl 30.06.09, 15:37
      Proszę mnie oświecić, co to jest gniazdo MP3 ?
    • bab4 Renault Grand Scenic - pierwsza jazda 30.06.09, 15:49
      a co na to jarosław kaczyński?
    • Gość: ZOO Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 16:39
      blahhh
    • Gość: jwi Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.wroclaw.mm.pl 30.06.09, 18:34
      Beznadziejne zdjęcia. Pokażcie co można wsadzić do trgo samochodu. Np. ile rowerów do niego wejdzie.
    • Gość: yk Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.56.220-216.q9.net 30.06.09, 21:23
      a jak wygladaja gniazda MP3? Durny jestes?
    • Gość: scena Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: 82.160.205.* 01.07.09, 09:45
      w srodku fajny, z boku troche jak mazda 5
    • Gość: tomek Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.chello.pl 01.07.09, 10:18
      gniazdo mp3 :D Ciekawe, czy mają też gniazdko avi i exe, mi osobiście by się przydało gniazdko jar ^_^
    • Gość: @yk Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: 193.172.150.* 01.07.09, 12:37
      no to jak wyglądają, ja słyszałem o gnieździe USB, gnieździe słuchawkowym (np. mini-jack), ale o gnieździe MP3 jeszcze nie słyszałem
    • Gość: parvuselephantus Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:13
      Podobają mi się te zdjęcia
    • Gość: ack Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.chello.pl 18.07.09, 13:49
      Chciałem dowiedzieć się trochę wiecej, poszedłem do salonu na Puławskiej, ale olali mnie totalnie, nie chciało im się nawet pokazać mi wersji 5dr, wiec wybiore raczej C4 Picasso.
    • Gość: withoutnick Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.chello.pl 22.07.09, 16:26
      "...nie chciało im się nawet pokazać mi wersji 5d..."

A to chamy! A jaką wersję ci w takim razie pokazali? :D

Według mnie to nowa generacja wcale nie jest duzo ładniejsza od starej. Właściwie to stara wersja nie zdążyła sie jeszcze zestarzeć.
    • Gość: withoutnick Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.chello.pl 22.07.09, 16:27
      "...nie chciało im się nawet pokazać mi wersji 5dr..."

A to chamy! A jaką wersję ci w takim razie pokazali? :D

Według mnie to nowa generacja wcale nie jest duzo ładniejsza od starej. Właściwie to stara wersja nie zdążyła sie jeszcze zestarzeć.
    • Gość: Jazon Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 12:53
      Ciekawe czy z wymianą żarówek w przednich reflektorach jest taki sam problem jak w Renault Scenic ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      To jakaś porażka .... jechać z żarówką do serwisu .... co 4 miesiące !!!!!!!!!!!!!
      ( średnio tak się przepalały , po 2 na raz )
    • Gość: Gość Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 17:33
      Fod S-Max rządzi, 3,5 roku, 98 000km pierwsza wymiana klocków. Żadnych usterek. Na pierwszym przeglądzie po 3 latach zawieszenie, hamulce lepsze niż w niektórych nówkach :-).
    • Gość: 7 Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: 194.169.228.* 03.12.09, 12:51
      "trzeci rząd foteli przeznaczony jest dla dzieci. [...] kiedy rozkładamy trzeci rząd foteli (schowany pod podłogą bagażnika), musimy przesunąć drugi do przodu [...]. Na takie kompromisy musimy się godzić nie tylko w kompaktowych, ale również w większych vanach"

- niekoniecznie: Dacia Logan MCV.

(A do tego jest najtańsza :)
    • Gość: Erni Renault Grand Scenic - pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.10, 10:11
      Nie ma to jak japoniec Toyota Verso albo Mazda5 auta bezawaryjne szczegolnie Toyota ,Madza ladnie wyglda ale latka juz swoje ma .Zeby nie ta awaryjnosc aut francuskich bo trzeba przyznac wygldaja ciekawie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka