Dodaj do ulubionych

Motodziennik:

IP: 79.110.195.* 01.07.09, 08:35
W końcu nowa kierownica w KIA.. nareszcie.. :)
Obserwuj wątek
    • Gość: sz Re: Motodziennik: IP: *.139.146.106.koba.pl 01.07.09, 08:55
      Mały aston martin?:o
    • Gość: aspik Re: Motodziennik: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.09, 09:18
      co do sardynek, to bym nie przesadzal. ochroniarze karki nierzadko jezdza autami typu micra i podobne, i jakos zyja. w zimie napewno cieplej ;)
    • Gość: p.jumper Re: Motodziennik: IP: *.olsztyn.vectranet.pl 01.07.09, 10:15
      Ciekawy zabieg, fajny zabieg z tym Astonem.
      Zapraszam do mnie w najnowszym wpisie o samochodach, które miały, a nie odniosły sukcesu.
      automisja.blox.pl/html
    • tb1 Re: Motodziennik: 01.07.09, 11:06
      @Ore:

Właśnie to samo sobie pomyślałem, jak zobaczyłem zdjęcie wnętrza nowej Cee'd. :D Nareszcie.
    • Gość: adams Re: Motodziennik: IP: *.3s.pl 01.07.09, 12:45
      Jakiś czas temu przy okazji dyskusji nad potencjalnym sloganem reklamowym dla firmy Kia, ktoś na forum internetowym rzucił świętną propozycję: Kia - kijowy samochód.
    • Gość: kuba Re: Motodziennik: IP: *.adsl.inetia.pl 01.07.09, 13:23
      Fiatowsko - Oplowski 1.3 Multijet/CDTI nie jest drugim w kolejności Dieslem dostępnym w Polsce przecież w Kii Picanto jest 1.1 CRDI o mocy 75 KM.
      Wcześniej policjanci jeżdzili Polonezami, w którym jest jeszcze mniej miejsca i się jakoś mieścili.
    • a4_capone Re: Motodziennik: 01.07.09, 13:38
      NIe zgadzam sie Panie Jacku z komentarzem co do boxow. Wlasnei tym sie roznia boxy od chiptuningu, ze przed wizyta w ASO sie je wypina i sladu nie ma. :)
    • Gość: ENERGETYK Re: Motodziennik: IP: *.zep.com.pl 01.07.09, 14:29
      No w końcu Kia ma normalną kierownicę :) To była jedyna czesc tego auta (oczywiście chodzi mi o wresję PRO) która mi sie nie podobała.
      A ty Adams jeszcze bys się zdziwił jakie teraz koreańczyki robią fajne auta która wcale tak bardzo nie odstają jakością i osiągami od droższych zwłaszcza europejskich konkurentów - wolał bym KIA w ful opcji niż opla albo renalut za te same pieniądze :D
    • Gość: Kierownik Re: Motodziennik: IP: *.lublin.mm.pl 01.07.09, 15:26
      Faktycznie, ładna kierownica.
    • Gość: adams Re: Motodziennik: IP: *.3s.pl 01.07.09, 17:50
      Do ENERGETYKa: nie mam nic przeciwko koreańskim samochodom, są całkiem dobre, a za niedługo będą z pewnąścią jeszcze lepsze. Genesis został samochodem roku w Stanach i gdyby nie to wnętrze byłby naprawdę świetną propozycją w swojej klasie. A komentarz wstawiłem .... tak dla jaj.
    • Gość: guss Re: Motodziennik: IP: 213.136.224.* 01.07.09, 20:48
      Co do KII (auta z kija ;) ) to policjanci w nich mogą wyglądać jak sardynki ale nie dla tego że auto jest za małe tylko dlatego że są za grubi , ale cóż począć jak zamiast sportu i odrobiny ruchu żre się kebaby, albo co gorsza wcina się sterydy i "pakuje na masę" :)
    • Gość: misiaczeq Re: Motodziennik: IP: *.adsl.cybercity.dk 01.07.09, 20:54
      A gdzie reklamy? :P
    • Gość: kwahoo Re: Motodziennik: IP: *.xdsl.centertel.pl 01.07.09, 23:20
      Pomiędzy Smartem 0.8 i Fiatem 1.3 jest jeszcze jeden diesel na polskim rynku - Kia/Hyundai 1.1 CRDi
    • carfan Re: Motodziennik: 01.07.09, 23:40
      Ja to nie martwiłbym się fabryką VW. Rynek niemiecki nie jest jedyny, na którym będzie się sprzedawać Polo i tak jak w przypadku Golfa jakieś niesamowite reklamowanie go nie jest tak potrzebne. Dalej będzie się sprzedawać. To jest najpopularniejszy obecnie segment, a Polo wyrasta na jego lidera.
    • Gość: sad Re: Motodziennik: IP: *.tktelekom.pl 02.07.09, 10:55
      Przez Obame amrykane straca to co najlepsze... raczej. Komu ten idiota chce sie przypodobac, gdyby dopłacalido duzych aut napewno miałby wieksza popularnosc, takie oderwanie od kryzysu
    • Gość: stanczyk Re: Motodziennik: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.09, 20:40
      wnetrze KIjnki przyzwoicie zdaje sie wygladac , a jak wezmie ze stylistyki Soula to bedziemy mielipierwszego spokp wygladajacego koreanca (Soul wyglada niemal cool bym powiedzial..:)

.."obnizki cen i spece od marketingu... ...limitowane renowki bla bla bla.......to problem brytyjczyków....no Panie redaktore niezla forma...z jaką lekkośćia, z jakim zarkazmemmm..:)

...
      no Smart juz sie ceni jak Aston martin ,wiec jak tu jeszcze podwyzszac mu cene.?!!
      ..............
      pewnego dnia w stanach fani motoryzacji podjada swoimi pupilami z silnikami v8 pod bialy dom i beda baczki krecic w ramach protestu przeciw tym durnym ekoprzepisom CAFE..
      tam jest żałoba narodowa ..cala "rozsądna" ameryka kocha samochody, a nienawidzi wozidełek..mądry naród wychodzi na to...
    • Gość: do Jacusia Re: Motodziennik: IP: *.generacja.pl 02.07.09, 22:33
      Jacuś, Grande Punto 1.3/16V - 90KM +6biegów też wystepuje,
      ale co ty sie znasz, jak ty tylko cenniki czytasz
    • Gość: turkish Re: Motodziennik: IP: *.hsd1.il.comcast.net 03.07.09, 03:10
      tak, tak, goscie masowo przesiadaja sie z paliwozernych fordow f 350, wprost do sprytnych smartow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka