Gość: daniello Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.adsl.inetia.pl 31.07.09, 17:27 a ja głosuje za chryslerem prowlerem! Link Zgłoś
Gość: stanczyk ernwopr@w Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 17:58 Z motorami jak z samochodami: są takie modele , które są cool i takie które powinny prosto z fabryki pójśc na szrot :) .......................................................................... no jakby Prowler doczekał sie czasów 5,7 HEMI to bylby wyjatkowym wynalzkiem motoryzacyjnym ("niskobudzetowy konkurent" dla tego "Hemisfera" Chipa Foose'a ?..:) a z tym niemrawym silnikiem to tylko "stylistyczny gadżet".... slaby silnik to takze przyczyna porazki ostatniego wcielenia Thunderbirda (bardzo przystojne autko !)..z kolei nieudany design to wpadka GM z Pontiakiem GTO....kur...zawsze cos :).. uwielbiam amerykanska mo0toryzacje (troche na kredyt), ale rzeczywiscie trza przyznac , ze Big3 nie umiało "zapinać" spraw do konca.... dzis jest troche lepiej: Ford ma przyzwoity produkt, GM ma CTS'a ., Camaro, Malibu czy Vette.., Chrysler jeszcze bedzie musial popracować na sobą.....ale jakies optymistyczne przeblyski powoli zaczynaja sie pojawiać... ..................................... 3000GT (Dodge Stealth) - jeden z tych samochodów, które wyglądają na 2 x droższe i 3 x szybsze niz są w rzeczywistości..(patrz takze np. DeLorean, Pontiac Solstice czy wszystkie F-Birdy Trans Am - widac specjalnosc amerykanska :).. Link Zgłoś
Gość: boobik Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.net.euron.pl 31.07.09, 18:02 Panie Jacku jak zwykle MAŁŁŁOOO moze by tak przynajmniej ze 20 minut... był by wtedy niezły seerial. Link Zgłoś
Gość: Zd-w Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.c201.msk.pl 31.07.09, 18:38 Nawet nawet ten odcinek ale ....... jak zwykle trochę krótki. A co do protestu motocyklistów to jestem w 100% za. Widać że potrafią się zgrać i coś zrobić a ci co piszą że gdzieś nie zdążą (choć pewnie siedzą w domu bo mają wakacje) są po prostu zwykłymi kretynami którzy nie widzą nic prócz czubka swego nosa. Gdyby było więcej takich akcji może w końcu by sie coś zmieniło no ale POLAK woli narzekać niż działać. Nie posiadam motocykla ani za nimi nie przepadam ale jak ktoś pisze że wszyscy motocykliści na ścigaczach to dawcy to niech popatrzą też na kierowców którzy często stwarzają dużo większe zagrożenie a na pewno częściej. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: ss Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 21:08 Panie Jacku malo pan chyba sypia:) Sa wakacje - moze jakis urlop? Aha, a motocykle to bardzo fajna sprawa, podoba mi sie ten pomysl. Link Zgłoś
Gość: Mateo Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.wroclaw.vectranet.pl 31.07.09, 21:37 @ Opec dla takich jak ty to każdy motor to ścigacz, a pewnie nawet nie siedziałeś nigdy na motorze:P Miejmy nadzieje, że takich akcji będzie więcej, może ktoś w końcu zwróci uwagę na tą pseudo autostradę i te karygodne umowy jakie nasze kochane państwo podpisało ze Stalexportem. Tak na marginesie: z tej autostrady to korzystam tylko jadąc autem, motorem nigdy mi się nie śpieszy więc mogę spokojnie sobie pojechać jakąś alternatywną drogą. Link Zgłoś
Gość: Opec Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: 84.38.160.* 31.07.09, 22:31 Mieszkam przy wylotowce przed ktora sa pasy, i jedyne co slysze to ryk motora i debili ktorzy jada na 1 kolku (czego wogole nie rozumiem), wiem trzeba cieszyc sie zyciem itd... Tak wiekszosc motorow to scigacze, wiekszosc dzieciakow kupuje scigacze (ba jaki dzieciak kupi sobie zwykly motor ktory moze dawac mase frajdy, trzeba przyszpanowac i kupic scigacza. Jezdzilem na motorze, ale osobiscie wole kabriolet :) Link Zgłoś
mzyo Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów 01.08.09, 00:09 'dżi ti oł' to w żadnym wypadku nie jest język polski? Myślałem, że jesteśmy w Polsce i mówimy po polsku? Dlaczego nie Mclaren 'ef łan' czy Jaguar 'ex dżej 220'. Japońskie Ferrari? No to chyba Honda NSX! a nie jakieś mitsułada 3 ... whatever... Co do samochodu tygodnia to 'peżooooo' 206 będzie dla was idealny Droga Redakcjo. Nic egzotycznego czy ciekawego nie chcecie zaprezentować. Link Zgłoś
Gość: fanatic motorista Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.hsd1.il.comcast.net 01.08.09, 01:50 motocyklisci maja racje, dlaczego maja placic tyle samo co auto? nawiasem mowiac, bardzo podoba mi sie fakt ze potrafili sie zebrac i wzajemnie wyrazic swe niezadowolenie, i to w sposob cywilizowany. wedlug mnie powinni oni placic jedynie 50%, i to pod warunkiem ze korzystaja z prawdziwej autostrady, a nie zle zbudowanej, ciagle remontowanej drogi szybkiego ruchu, czym jest a4. ta droga lepiej sie prezentowala w wersji poniemieckiej (pod wro), anizeli prezentuje sie obecnie. Link Zgłoś
Gość: sda Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.tktelekom.pl 01.08.09, 10:31 Myślałem ze Jacek Balkan jest w kaliforni:) Link Zgłoś
Gość: lolek Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.tktelekom.pl 01.08.09, 10:57 Popieram motocyklistów, samochodziazy jest wiecej a nigdy nic nie robili podobnego... chyba.. Link Zgłoś
Gość: Heny Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.081.c64.petrotel.pl 01.08.09, 19:59 Ala , ty chyba dawno nie miałaś nic ciepłego w buzi dlatego jesteś taka podminowana !!! Link Zgłoś
Gość: Dobo Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.warszawa.mm.pl 02.08.09, 18:17 Jak widać zakup klasycznego sportowego auta to dość krucha inwestycja :P Link Zgłoś
Gość: j_k Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: 193.113.48.* 03.08.09, 11:53 Cyżby pan Jacek byl chory? jest prawie 12:00 a nowego Motodziennika nie ma :( Link Zgłoś
Gość: ala Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.202.116.195.easy-com.pl 03.08.09, 11:53 już 12 dobija jest 3.08 kto się zapił w weekend????? Link Zgłoś
Gość: ENERGETYK Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.zep.com.pl 03.08.09, 11:56 Panie Jacku WSTAJEMY!! U mnie kawa wypita śniadanie zjedzone, praca wre a Motodziennika jeszcze nie było :) Link Zgłoś
Gość: luk Re: Motodziennik: Strajk motocyklistów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 12:52 pobudka !!!, przez Pana Jacka nie wyszedłem jeszcze do pracy, a jest prawie pierwsza. Link Zgłoś