Gość: XXXXX IP: *.mofnet.gov.pl 05.08.09, 09:05 Ciekawy ten agresywny przód, ale zbyt łagodny ("stary") tył nie pasuje, optymalny byłby przód nowego ceeda i tył hyundaia i30. Wtedy ceed byłby podobny (ale ładniejszy) od focusa. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ENERGETYK Re: Odmieniony ceed w salonach IP: *.zep.com.pl 05.08.09, 10:24 W końcu ładna kierownica :D Reszta zmian stylistycznych ani ziembi ani grzeje. Autko było ładne i nadal jest. Na prawdę ku swojemu zdziwieniu zaczynam powili robić sie zwolennikiem koreańskich produktów - zwłaszcza ze przy tej cenie jakośc (zarówno Ceeda jak i I30) jest naprawde na wysokim poziomie i co jeszcze dziwniejsze fajnie się całkiem autka prowadzą. Link Zgłoś
Gość: kicka Re: Odmieniony ceed w salonach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 10:30 Kupiłam w tym roku Ceeda benzyna + ISG i nie żałuję. Zanim to zrobiłam wykonałam testówki Golfem Megane i kilkoma innymi. Oby tak dalej z jakością i komfortem tego produktu. Link Zgłoś
najlepszeblogi Re: Odmieniony ceed w salonach 05.08.09, 11:45 Zmiany raczej kosmetyczne, ale miło, że Kia nie wykorzystała wprowadzenia "nowego modelu" do podwyższenia cen, co często ma miejsce u innych producentów. tanisamochod.blox.pl Link Zgłoś
Gość: 7742638 Re: Odmieniony ceed w salonach IP: *.adsl.net.t-com.hr 06.08.09, 22:27 dobrze że ja nie kupiłem kia byłem na jeżdzie testowej - komfort i wykonanie ciut lepsze od poloneza trzeszczące plastiki i stukające zawieszenie... na szczęście poszedłem po rozum do głowy i kupiłem auto klasę wyżej - ciut drożej Link Zgłoś
Gość: majsel Re: Odmieniony ceed w salonach IP: *.ppp.eranet.pl 07.08.09, 09:29 moi rodzice kupili kilka dobrych lat temu kia sephia. oprócz normalnych wymian eksploatacyjnych nie zdarzyła im się żadna usterka. w tym roku kupili kia soul i są zachwyceni. zaraz się odezwą ci, że oni to "kupujom" tylko niemieckie "prawie niejeżdżone" albo same nówki a4,a6,a8 itd itp. nie wszystkich stać na auta powyżej 100k a nawet powyżej 60k. a kia robi dobre samochody w niższym przedziale cenowym i tyl. tinyurl.com/mjkocr Link Zgłoś
Gość: Tulio24 Re: Odmieniony ceed w salonach IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.08.09, 09:39 Kurczę... rzeczywiście już miałem się odezwać :) Ale co tam, dziś piątek, nie ma co się droczyć! Peace! Link Zgłoś
Gość: xyv Re: Odmieniony ceed w salonach IP: *.beyond.pl 07.08.09, 11:11 Pierwsza mysl po zobaczeniu przodu: ooo ford. Link Zgłoś