Gość: MIałem ten wóz;) IP: 188.33.1.* 13.08.09, 00:21 Fantastyczny...polecam...gdy kupi się zadbany model to dużo radości czeka właściciela...polecam silnik V6 i automatyczną skrzynie biegów... Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Gość Re: Citroën XM IP: *.solaris.ds.polsl.pl 24.02.10, 13:24 A ja mam ten wóz. W wersji 2,5 TD i jestem bardziej niż zadowolony. A złączki wykonane przez niemców nalepiej potraktować WD40 i z głowy :P Link Zgłoś
Gość: XM Re: Citroën XM IP: 109.199.0.* 12.06.10, 23:24 I bardzo dobrze, niech mają opinie awaryjnych, dzięki temu za niewielkie pieniądze można mieć super samochód o wyposażeniu i komforcie o którym wszystkie pancerwageny mogą tylko pomarzyć :) A wystarczy tylko poszukać zadbanego egzemplarza, a nie kupować złomu w ciemno :) Link Zgłoś
majkszczecin Re: Citroën XM 18.08.10, 14:19 Ja bym się akurat przy silniku V6 24V nie upierał... cytryniarze znają jego wadę z wadliwym chłodzenim głowicy co skutkowało ich pękaniem... z V6 polecam 12v są niezawodne... w dieslu polecam legendarny 2,1TD D12 za to omijałbym szerokim łukiem 2,5TD ... kto zajrzy pod jego maskę sam zrozumie ręki się nie da włożyć a żeby cokolwiek zrobić potzrebny jest demontaż całego silnika... za to ogólnie XM jest i będzi ekrólem komfortu lat 90-tych ... nic mu nie dorówna Link Zgłoś
Gość: meee Re: Citroën XM IP: *.adsl.inetia.pl 19.08.10, 13:17 wspolczuje ludziom w niemieckich autach. Mam w francuskim aucie pare niemieckich rzeczy i tylko te rzeczy sa co chwile wymieniane (oczywiscie na inne - wtedy juz sie nie popsuja). Wiec jak ktos ma cale auto made in germany to chyba nawet z salonu samochodowego bez lawety nie wyjedzie Link Zgłoś
Gość: gość Re: Citroën XM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 14:56 zapomnieliscie o silniku 2.0 turbo benzyna oznaczenie modelu tct Turbo Continuesly Torpue-nieprzerwany moment obrotowy moc silnika 147km 108kW Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Citroën XM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.11, 11:24 Czyżby człowiek piszący ten artykuł należał do klubu cytrynki? Link Zgłoś