Dodaj do ulubionych

Nowe Cayenne w przebraniu

IP: *.chello.pl 13.08.09, 19:24
chyba upodobni się do Pana ściery....
Obserwuj wątek
    • Gość: Sewo Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.warszawa.mm.pl 13.08.09, 20:12
      Widać, że designerom w Porsche się strasznie nudzi, bo tak dużo czasu poświęcają na projektowanie nowych modeli, że każdy jest zupełnie inny od poprzedniego i innych modeli tej marki. I tym razem mamy znów rewolucję... Gdy nie podpisy pod zdjęcia w życiu bym się nie domyślił, że to Cayenne, ten zupełnie nowy przód i te lampy zupełnie jak nie w Porsche. I ta cała linie przemodelowana. Po prostu dłonie same aż rwą się do oklasków dla projektantów Porsche...

PS. Czy mi się wydaje czy na zdjęciu nr 10 w tle widać zamaskowanego Mercedesa SLS? :P
    • Gość: osa Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.jeleniagora.vectranet.pl 13.08.09, 23:02
      już widać że będzie brzydki, to wóz dla matek odbierających dzieci z przedszkola, a panamera jest ok...
    • Gość: Gostek Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.chello.pl 14.08.09, 06:42
      Następna generacja Porsche Cayenne i Volkswagena Touarega będzie mieć tą samą płytę podwoziową z grupy VW (dokładnie z Audi Q7) i napędy z Volkswagena tzn. motory 3,0 TDI i nowy 3,0 TSI
    • Gość: Gog Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.echostar.pl 14.08.09, 19:33
      Ładny jest, nie wiem dlaczego ludziom się nie podoba. ML jest za to paskudny jak noc!!!
      -
      autokult.pl/2009/08/14/sam-cree-produkowany-w-polsce-100-km-za-3-zlote/
    • Gość: ucho Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.hsi4.kabel-badenwuerttemberg.de 14.08.09, 20:02
      Fajnie wyglada na zywo, proporcje lepsze niz obecna generacja Cayenne, optycznie sprawia wrazenie mniejszego i nizszego.
    • pitland.pl Re: Nowe Cayenne w przebraniu 14.08.09, 20:37
      i jak to w Polsce - ponarzekamy, a większość bez kasy i tak będzie pamiętać każdy szczegół nadwozia

pitland.pl udostępnił aktywne formularze podatkowe NIP PIT PCC CIT VAT
    • observator_nathan Re: Nowe Cayenne w przebraniu 14.08.09, 21:07
      Rzeczywiście podobny do panamery jak dwie krople wody, w ogóle w pierwszej chwili myślałem że to panamera. I jakoś zupełnie niepodobny do poprzedniego Cayenne, szczególnie tych białych plastrów na tylnich szybkach obecny model nie ma. A na zdjęciu 10 to coś mi trochę tucsonem zajechało, może przez kamuflaż
    • Gość: Ash Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.chello.pl 17.08.09, 06:51
      To już ostatnie Porsche jako Porsche - teraz po fuzji z VW może być Porschewagen albo Auto Union bo sa już wstępne plany wskrzeszenia tej marki
    • Gość: Wombat Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.aster.pl 18.08.09, 21:07
      Zapowiada się ładniej niż aktualna generacja. Zobaczymy, jak już pokażą oficjalnie.
    • Gość: Czelo Re: Nowe Cayenne w przebraniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.09, 14:38
      Ciekawe czy Porsche nie zapomniało o off-roadzie, bo o resztę nie trzeba się obawiać (wnętrze na pewno będzie prawie identyczne jak w Panamerze, o zawieszeniu nie wspomnę...). To właśnie jest najlepsze w obecnym Cayene, że prowadzi się jak bolid, jest komfortowy w trasie i wymiata w terenie. Jeśli nie straci właściwości off-roadowych to według mnie będzie najlepszy samochód na rynku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka