Gość: MacMiszka Mroczne Camaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.09, 23:29 Gratuluje autorowi tekstu, porównania Camaro do Porsche GT 3 RS Link Zgłoś
Gość: znaffcamotoryzzacj Mroczne Camaro IP: *.range86-158.btcentralplus.com 24.08.09, 23:37 a moja Oktawia 1,9 TDJ ma interkuler, 130 patatajów i śmiga to cacko jak chce i gdzie chce :) A po wykopkach zakladamy do niej gaz to bedzie mniej palić Link Zgłoś
Gość: Gość Mroczne Camaro IP: *.compower.pl 24.08.09, 23:39 Widać właściciele bmw oraz starych civicow poczuli się urażeni ;d prawda jest taka, że każdy na ulicy prędzej oglądnie się za starym 20 letnim czy też nowym Camaro niż za 20 letnią betą :D która ma milion koni z 2 litrów jest jeżdżona po niemieckich autostradach itp itd :) aha i skręca!! Link Zgłoś
Gość: simr Mroczne Camaro IP: *.acn.waw.pl 24.08.09, 23:53 @ znaffcamotoryzzacj radze poczytać o opłacalności montowania instalacji gazowej w samochodach z silnikiem Diesla :) pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: fcs_owner Mroczne Camaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 01:13 @sdv. Masz racje. 20 lat temu bylo, teraz jedna wielka zlepka rdzy. HAHA Link Zgłoś
Gość: DudeCS Mroczne Camaro IP: *.west.biz.rr.com 25.08.09, 02:18 Tylko wieśniaki, które mogą tylko pomażyć o takim samochodzie są krytyczne. Wygląda i jeździ lepiej niż przeciętne BMW. Link Zgłoś
Gość: xxx Mroczne Camaro IP: *.rcl.gov.pl 25.08.09, 10:40 gore: "a ja moim Mustangiem V6" cieniarzu! V6 to kupa jest - nie było pieniążków na rasowe V8? Link Zgłoś
chateau Mroczne Camaro 25.08.09, 13:56 E tam, myślałem, że chodzi o samochód z napędem atomowym. Link Zgłoś
cracovian Mroczne Camaro 25.08.09, 14:22 xxx: Czasami pieniazkow na V8 nie ma, wiec goscia sie nie czepiaj. Stara konstrukcja z 210 koniami swoje lata swietnosci juz dawno w Explorerze widziala, ale w taniutkim Mustangu nadal sprawdza sie ok. A ogolnie co do Camaro to w USA trzeba sie w kolejce ustawic i co najmniej $5K ponad cene fabryczna u dilera wybulic zeby nawet tego z V6 kupic. GM zbudowalo samochod, ktory trafia do kieszeni i serc klientow i to jest przeciez najwazniejsze. Niech jeszcze zyja przez nastepne 100 lat. Link Zgłoś
Gość: gore Mroczne Camaro IP: *.acn.waw.pl 25.08.09, 15:28 xxx kmiotku - nie było pieniążków na V8, ale nie długo będą :) Link Zgłoś
Gość: hienio Mroczne Camaro IP: *.128.17.178.static.crowley.pl 25.08.09, 15:43 ten kto nie jezdzil amerykanska v8 to nigdy sie nie dowie jak to jest. ja majac a8 4.2 v8 350 km oraz amerykanski samochod z silnikiem 5.7 majacy tylko 340 powiem szczerze ze naprawade robi wrazenie elastycznosc amerykanskiej jednostki napedowej i chęć wkrecania sie na obroty :) dla maruderow poradze jeszcze ze jak ktos zamierza kupic amerykanski samochod to moim zdaniem na dobry poczatek nalezy zmienic fabryczne opony o profilu 60 na jakies bardziej europejskie :) 50 albo 55 Link Zgłoś
Gość: Dziwka Mroczne Camaro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.09, 16:07 jak tym zaparkować w wwa? przecież to pod żaden chodnik nie podjedzie... odpada kupuje bmw5 Link Zgłoś
Gość: ehehehehe Mroczne Camaro IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.09, 17:55 zgubiłaś chyba literkę X dziwko j.e.bana ! BMW 5 jest równie niesko zawieszone. Zapewne chodziło Ci o SUVA X5. Wpadnij do mnie, to Ci się dobiorę. Link Zgłoś