Dodaj do ulubionych

Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia

IP: 89.72.83.* 31.08.09, 21:12
ale szkaradziejstwo! a gdzie bezramkowe drzwi? tutaj też (wzorem Imprezey) zaoszczędzono? nawet Subaru powszednieje, zostały im wprawdzie jeszcze boxery i 4x4, ale całe reszta do bani! pewnie do tego przywalą w PL cenę w euro i nie będzie o czym mówić...
Obserwuj wątek
    • Gość: ferw Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: 89.72.83.* 31.08.09, 21:14
      ...projekt nadwozia chyba z korei...
    • Gość: pbl Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 31.08.09, 21:22
      toż to vectra c z zewnątrz i skrzyżowanie ceed'a z camry w środku. Koszmar jakiś ;)
    • Gość: m Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: 188.33.12.* 31.08.09, 21:48
      "Bardziej ekonomiczną, benzynową alternatywą będzie wersja napędzana silnikiem o pojemności 2,5 l. " Ten smok pali w mieście chyba z 10 litrów :) Gdzie tu ekonomia? Buhahaa
    • Gość: Maciek Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.09, 22:27
      trudno będzie pozyskać nowych klientów budując auto wyglądające jak bliźniaki syjamskie o imieniach Toyota i Opel . Jak zobaczycie faceta wysiadającego z tego auta bądźcie pewni, że nosi w portfelu zdjęcie swojej teściowej. I nie bedzie to przypadek bo to auto jest jak portfel z najlepszej włoskiej skóry, tylko że za każdym razem gdy bedziesz chciał go użyc zobaczysz tę osobę, która powoduje że bedziesz raczej nosić pieniądze i karty luzem w kieszeni, byle by nie sięgać po niego kolejny raz.
    • Gość: ka Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.chello.pl 31.08.09, 22:35
      szkaradne
    • Gość: baca Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: 83.238.169.* 01.09.09, 09:42
      dobra wiadomość dla posiadaczy obecnego modelu outbacka - śpijcie spokojnie, wasze auto na pewno nie będzie tracić na wartości... a przynajmniej do czasu, aż subaru wyprodukuje godnego następcę
    • Gość: mat89 Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 10:00
      Subaru to nie stylistyczne piękności, to technologiczni mocarze. Za znaczną cenę oferują swojemu właścicielowi rozmaite emocje. Osobiście podoba mi się Outbach, który jest znacznie lepszy od audi A6 Allroad.
    • Gość: MIRABELKA Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: 89.108.204.* 01.09.09, 11:45
      O widzę że zebrało się tu dość dożo wiejskich stylistów i pseudo znawców wszystkim się to nie podoba wszyscy jęczą co robi Subaru tylko dziwne że sprzedaż z roku na rok jest większa mimo ze auta tego producenta nie należą do najtańszych.
    • Gość: reza Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: 212.127.95.* 01.09.09, 11:59
      Fakt, najpiękniejsze to te autka nie są ale... Legacy 2.5 GT kombi i nic mi więcej nie potrzeba. Biorę w ciemno a ci którzy tak krytykują niech się wybiorą na jazdę próbną, namawiam:)
    • Gość: Derwo Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.warszawa.mm.pl 01.09.09, 12:02
      Czy w Subaru naprawdę wszyscy dostali pomroczność jasną? Czy oni nie widzą, że te auta są paskudne??
    • Gość: Wombat Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:43
      Poprzednia generacja Legacy wyglądała tak dobrze - dyskretna, nie rzucająca się w oczy elegancja, harmonijne kształty... Czy naprawdę tak trudno było zrobić udana kontynuację? Nie wątpię, że to wspaniały samochód pod względem prowadzenia itd... Ale czy musi być aż tak brzydki? :-(
    • Gość: Maciek Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.09, 12:51
      outback i allroad to zupełnie odmnienne klasy samochodu i nie ma ich nawet co porównywać. Miałem przyjemność jeżdzenia zarówno outbackiem jak i Legacy. Auta te prowadzą się i brzmią wspaniale. Nie przykuwały nadto uwagi wyglądem ale i nie odrzucały jak model obecny.wyobraź sobie: wychodzisz z dziewczyną z pubu a ona mówi... mówiłeś mi że jeździsz subaru a nie toyotą... i chyba nie odpowiesz jej, że "liczy się wnętrze" bo byś wyszedł na ostatniego maminsynka. Znaczek Subaru do czgoś zobowiązuje i na pewno nie do tego by wyglądało to jak samochód przedstawiciela handlowego.
    • Gość: climber Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 14:17
      subaru outback to fajne auto, na pewno ma wiele zalet, chcąc uniknąć kupna tzw. suva szukałem auta typu crossover, pod uwagę brałem właśnie outbacka, volvo xc 70 i rzeczonego wcześniej allroada, i wiem tylko tyle, że outback i volvo to zupełnie inne auta niż allroad porównywanie ich nie ma za bardzo sensu, oczywiście można to zrobić jednak przy konkretnym wyborze nie stanowią one alternatywy dla siebie.
    • Gość: żar mi się żar Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 16:18
      Wstyd tym jechać nawet na wieś .
    • Gość: lol Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.acn.waw.pl 01.09.09, 17:23
      bardzo twórcze połączenie vectry i lacetti :/ kto im projektuje te auta??
    • Gość: dx Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.devs.futuro.pl 01.09.09, 17:45
      @MIRABELKA jasne, ze sprzedaz rosla, bo poprzednie Legacy wygladalo po prostu fajnie. Mialo swoj unikalny styl, szczegolnie podobalo mi sie kombi. Tymczasem te nowe cos przypomina kupe g_owna. Chyba tylko wioskowi tunerzy beda zachwyceni.
    • Gość: Bobek Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.aster.pl 01.09.09, 17:55
      Maciek, jak poznasz wreszcie jakąś subtelną normalną kobietę a nie będziesz obracał blachary, to wtedy nie będzie ci nic stękać o twoich samochodach. Jak ją odwieziesz do domu Yarisem, też będzie jej odpowiadało:)
    • Gość: swoboda_t Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.09, 19:05
      Fest rzadne, masakra... Stary model jest fajny, jak dla mnie nawet piękny, i bardzo chcialbym taki mieć, ale toooo.... Tragedii nie ma, ale jest po prostu słabo, bardzo słabo.
    • Gość: zal Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.in-addr.btopenworld.com 01.09.09, 19:09
      poprzednie legacy mialo ponadczasowa sylwetkę... :( obecnie nawet auta z korei sa duzo ladniejsze.
    • sselrats Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia 01.09.09, 19:27
      Legacy: "Miłośników mocnych wrażeń zasmuci zapewne fakt, że zabraknie 260-konnego sześciocylindrowca." Subaru olalo tu eko-Europejczykow ale nie zrobilo zawodu Amerykanom.
    • Gość: Gość.hihi Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 01.09.09, 20:50
      Super lampy, pewno lali w gardła sake i zastanawiali się czy dołożyć czy ująć palstiku i poliwęglanu na światła. Jak się ocknęli projekt poszedł do realizacji i tak zostało. W ciągu dwóch lat spodziewajcie się faceliftingu. Tribecę też na gwałt przerabiali.
    • Gość: Gość: Bart Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: 94.246.145.* 01.09.09, 21:04
      Sedan faktycznie nie jest najpiekniejszy, ale kombi i outback wyglądają dobrze, a zdecydowana większość klientów będzie wybierać pomiedzy którymś z tej dwójki. Można zarzucać, że jest podobne do vectry C, albo nowej Avensis, ale napewno brzydsze od nich nie jest, a w dodatku ta druga sprzedaje się jak świeże bułeczki. Poza tym poprzedni forester tez nie był miss świata, a większość jego użytkowników uważa, że to najlepszy samochód jakim jeździli.
    • Gość: masakrator Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia IP: *.217.146.194.generacja.pl 01.09.09, 21:22
      zewnętrzną kupę już przebolałem, ale za wnętrze projektantów (?) wysłałbym na dno rowu mariańskiego w lekkich piankach z butelką wody gazowanej zamiast akwalungu.
      qrwa mac >:
    • cracovian Re: Subaru Legacy i Outback - pierwsze wrażenia 01.09.09, 21:22
      $25,690 za automat i 256 koni w 3,6 litrowcu. Zdecydowanie za duzo :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka