monaliska1985 29.07.11, 21:58 do jakich sklepów macie karty na punkty, rabatowe, stalego klienta. kilka mam , moze o jakis niewiem, i co trzeba zrobic zeby je zdobyc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzeka1 Re: karty rabatowe/stalego klienta 29.07.11, 22:09 Korzystam z karty do apteki, to 10% zniżki, warto zarówno gdy kupuję leki, jaki i apteczne kosmetyki. Mam też kartę w tesco, dostaję od nich wtedy takie kupony, niektóre produkty mogę kupić taniej. Odpowiedz Link
jk Re: karty rabatowe/stalego klienta 30.07.11, 10:23 A ty jakie masz? Bo może my jakichś nie mamy? Odpowiedz Link
reni_78 Re: karty rabatowe/stalego klienta 30.07.11, 10:31 www.rodziynka.pl zgłosić się do punktu obsługi carrefour www.doz.pl zgłosić się do jakiejkolwiek apteki www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/stali_klienci/programy/era_premia/premia wystarczy mieć telefon w era i zgłosić chęć udziału /program zamykają, będą otwierać inny/ 3% zniżki do lokalnej sieci sklepów z artykułami dla dzieci ale prawie nie korzystam, bo te -3% to i tak drożej niż gdzie indziej mam jeszcze punkty w banku za samo używanie konta, karty, ale program lojalnościowy jest totalnie do bani, drożyzna niesamowita, zdzierstwo na kosztach przesyłki, więc pomijam - nie reklamuję, nie robię antyreklamy Odpowiedz Link
ilse2 Re: karty rabatowe/stalego klienta 30.07.11, 14:56 Przejrzałam portfel i mam takie karty: - payback, najczęściej używam - ikea family - karta stałego pacjenta Apteka z sercem - lifestyle superpharm - doz apteka - karta apteka swiat zdrowia - karta ksiegarni jezykowych omnibus widze, że jestem niewolnikiem programów lojalnościowych ;/ Odpowiedz Link
agpagp Re: karty rabatowe/stalego klienta 30.07.11, 15:32 wcale nie jest z Tobą tak źle u mnie - vitay - clubcard do tesco -payback - apteka doz -decathlon zapewne gdzieś mam jeszcze z 3-4 których nie używam bo się nie opłaca z pozostałych korzystam regularnie z niektórych nawet kilka razy dziennie Odpowiedz Link
czekolada72 Re: karty rabatowe/stalego klienta 30.07.11, 18:27 payback, clubkarddo tesco, orlen - to te ktorych uzywam, do tego mnostwo innych ktore dostalam, ale leza nie wiadomo gdzie, bo nie korzystam Odpowiedz Link
dankadawid Re: karty rabatowe/stalego klienta 30.07.11, 22:40 Jakie są korzyści z karty Decathlon i jak ją zdobyć? Odpowiedz Link
agpagp Re: karty rabatowe/stalego klienta 31.07.11, 13:50 customercard.decathlon.fr/netcard/index.jsp?language=PL&country=PL#~%2Fnetcard%2Fsite%2Fadvantages.do_0 tu masz wszystko - fakt że trzeba kupować dość często ja pierwsze 20 zł dostałam po około 4 miesiącach od założenia karty ale my uwielbiamy ten sklep Odpowiedz Link
agpagp Re: karty rabatowe/stalego klienta 31.07.11, 13:17 a do tego sephora i karta zniżkowa do gabinetu stomatologicznego ( ale ona jest ważna tylko rok ) Odpowiedz Link
listopadowka2008bis Re: karty rabatowe/stalego klienta 31.07.11, 00:25 payback,ikeafamily,tesco,leclerc,smyk,kappahll,sephora,doz, ta z superpharm,orsay,mark&spencer. Odpowiedz Link
joanna_poz Re: karty rabatowe/stalego klienta 01.08.11, 10:51 z takich używanych regularnie to: rabatowa do Piotra i Pawła Payback punkty Smart z Shella z takich zalegających w portfelu i rzadko uzywanych: Tesco Superpharm + 2 apteki Kaphall 2 sklepy z winami Odpowiedz Link
tin_t Re: karty rabatowe/stalego klienta 01.08.11, 21:36 - tesco - payback - smyk - sephora - orsay - apteczne - ikea - triumph - kappahl - czas na herbatę ... jak zdobyć? wszystkie proponowano. jeśli gdzieś często robię zakupy, to biorę kartę. Odpowiedz Link
ophelia78 Re: karty rabatowe/stalego klienta 02.08.11, 14:24 - Payback (real pod nosem + Allegro!) - Smyk - Tesco - Superpharm - księgarnia językowa Omnibus - MaragaKids (buty m.in.Ecco) - KappAhl i z tych korzystam. Mam jeszcze Orsay, Marks&Spencer, Douglas - mam, ale rzadko korzystam. Nawet nie wiem, jakie są z tego profity Odpowiedz Link
quikm Re: karty rabatowe/stalego klienta 02.08.11, 15:25 Rodzinka, premiumclub (tankuje na statoil)clubcard tesco, leclerc, doz, orsay, apart Odpowiedz Link
magdagg2 Re: karty rabatowe/stalego klienta 02.08.11, 21:35 tesco, lotos- jeszcze nikt nie wymienił kappahl doz orlen apteka cefarm wiecej nie pamietam a nie chce mi sie isc po portfel Odpowiedz Link
duchess85 Re: karty rabatowe/stalego klienta 03.08.11, 23:38 - tesco - shell - statoil - apteka, zapomniałam nazwę, nie chce mi się sprawdzać - sklep z soczewkami kontaktowymi - 5plus (Plus GSM) Wszystkie regularnie używane. Odpowiedz Link
mrowka_r Re: karty rabatowe/stalego klienta 04.08.11, 10:10 - Orsay (punkty można wymieniać na bony, poza tym przychodzą kupony zniżkowe na zakupy np. minus 20% na nową kolekcję), - Payback (real, allegro, orange, multikino, apteka - tam zbieram punkty payback), - Apteka "Dbam o zdrowie", - Ikeal Family - Dopasowana.pl (sklep ze stanikami) - Vabbi - Pralnia " PERFECT Clean" Odpowiedz Link
bwportal.pl Re: karty rabatowe/stalego klienta 04.08.11, 12:15 Karty na punkty opłacają się jeśli często korzysta się z danego sklepu. Ja mam wiele kart (takie zboczenie) ale coś mi dają tylko: - Carrfour Express (wymieniłem już punkty na kilka nagród) - Akpol baby (zniżka może z 2% ale zawsze to taniej) - Tesco (czasami dostaję bon na parę zł, który realizuję przy następnych zakupach) Reszta kart tylko wypełnia portfel i punkty przepadają (np. po 2 latach). Odpowiedz Link
mrowka_r Re: karty rabatowe/stalego klienta 04.08.11, 17:23 bwportal.pl napisał: > Karty na punkty opłacają się jeśli często korzysta się z danego sklepu. Dokładnie tak! Karty o których pisałam wyżej (oraz karta do lokalnego sklepu "Hala Wola") są często używane. Kilkakrotnie wymieniałam już punkty na nagrody. Ostatnio: komplet walizek w paybacku z malutką dopłatą. Może nie najwyższej jakości, ale na urlop w sam raz. Za te pieniądze nie kupilibyśmy ani jednej porządnej. Odpowiedz Link
jalla1 Re: karty rabatowe/stalego klienta 04.08.11, 21:54 Wiele z moich kart wymieniono już wyżej. Dodaję jeszcze kartę Klubu Świata Książki. Dzięki niej płacę mniej za bilety w kinie Helios. Odpowiedz Link
agni71 Re: karty rabatowe/stalego klienta 09.08.11, 23:38 Karty, których faktycznie uzywam: Kappahl - praktycznie nie kupuje tam w regularnych cenach, bo zawsze mam jakis kupon czy sms'a na -20%, a do tego z kartą są często dodatkowe zniżki od juz obnizonych cen. Kupuje tam dosyc często ubrania dziecięce. Smyk -10%, czasem wcześniejsza wyprzedaż dla posiadaczy karty Sephora - z zakupami w tym sklepie czekam zawsze aż dostanę kupon -20%, ew. jak mnie przypili -10% Zbieram teraz paragony ze sklepu accessorize, żeby dostac ich kartę - jeszcze nie wiem co ona daje, ale pewnie będę używać, bo ostatnio ciągle z czymś od nich wychodzę Karta programu 5 Plus, ale ostatnio dawno nie korzystałam. W.Kruk - czasem zniżki dla posiadaczy karty i chyba jakiś stały niewielki rabat. Mam jeszcze karty, których nie używam lub używam rzadko np. IKEA Family, Payback, Yves Rocher, Peek&Cloppenburg, Marks&Spencer (dopiero wyrobiłam), Triumph (też dopiero wyrobiłam), Wallis, Cubus. Odpowiedz Link
agni71 Re: karty rabatowe/stalego klienta 09.08.11, 23:40 Zapomniałam jeszcze o Ecco - karta daje np. wcześniejsze zniżki niż zacznie sie wyprzedaż dla wszystkich, czasem specjalne zniżki tylko dla klubowiczów (-20%) Odpowiedz Link
tomek.dembek5 Re: karty rabatowe/stalego klienta 25.08.13, 09:13 Hej, czy udostępniłabyś numer karty rabatowej do w.kruka ? chętnie nabiję Ci parę punktów Z góry dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link
tomelanka Re: karty rabatowe/stalego klienta 11.08.11, 20:15 payback, lifestyle superpharm, clubcard tesco i chyba jeszcze cos ale nie chce mi sie wstac i sprawdzic Odpowiedz Link
vangie Re: karty rabatowe/stalego klienta 14.08.11, 17:25 payback clubcard tesco, rodziynka z carrefour,alma orsay, kaphall, monarri, voegele miles&more, coffee heaven ikea family yves rocher shell nie jestem niewolnikiem kart i programow lojalnosciowych, czesto punkty mi przepadaja, zakupy robie tam, gdzie mi wygodniej/ blizej ale czasem cos mozna uzbierac- daja, to biore Odpowiedz Link
jagoda_pl Re: karty rabatowe/stalego klienta 17.08.11, 22:12 Z okazji otrzymania nowego portfela wywaliłam wszystkie karty na biurko. Oto co widzę: Kinoteka (kino w Pałacu Kultury w Warszawie) - karta za 10 zł upoważnia do bezterminowych zniżek dla posiadacza karty i osób towarzyszących Alma Klub Konesera - p[/b]o zrobieniu zakupów za określoną cenę (200 zł? ja się załapałam na promocję kiedy było 100 zł) dostawało się formularz do wypełnienia, zbieram punkty - odebrałam już za nie kolczyki W.Kruk Decathlon - wypełnienie formularza, jakieś punkty zbieram... Auchan - wypełnienie formularza, chyba można nazbierać pieniądze na upust cenowy, ale nie robię teraz tam zakupów, więc nie kojarzę dobrze... Sephora - wypełnienie formularza, od lat próbuję uzbierać punkty, by dostać rabat Douglas - chyba to samo Yves Rocher - wypełnienie formularza, za rzadko robię tam zakupy, aby uzbierać pieczątki na rabat Subway Sub Club - zbieram znaczki (dopominam się przy kasie), które później wymieniam na kanapki (regularnie) Apteka Dbam o Zdrowie - wypełnienie formularza, zbieram punkty, aby dostać prezent Em Duet Studio (kosmetyczka i fryzjer w Rzeszowie) - dostałam kartę od kosmetyczki, zbieram podpisy na karcie, aby mieć darmowy manicure lub hennę Piotr i Paweł - wypełnienie formularza (chyba trzeba wcześniej zrobić zakupy za 200 zł), przy zakupach powyżej 50 zł dostaję 3% rabatu Karta Klubu Klienta Marks&Spencer - wypełnienie formularza, bezsens totalny - trzeba mieć strasznie dużo punktów, aby otrzymać mały rabat, a punkty są regularanie kasowane Lifestyle Superpharm - wypełnienie formularza, zbieram punkty, aby dostać nagrodę Rodzinka Carrefour - chyba wypełnienie formularza (już nie pamiętam), zbieram punkty, aby dostać nagrodę Poza tym mam kilka kart do kawiarni, ale na każdej po 1-2 pieczątki, a aby dostać darmową kawę potrzeba najczęściej z 10... Tylko w sieci Green Coffee i Coffee Heaven udało mi się uzbierać wszystkie. Odpowiedz Link
carolla27 Re: karty rabatowe/stalego klienta 03.08.16, 19:57 Mieszkasz w Łodzi? Teraz posiadanie karty "Dobre, bo łódzkie" to obowiązek jeśli uczestniczysz w życiu kulturalnym i jesz na mieście. Jedna karta daje wiele możliwości i spore rabaty. Odpowiedz Link