Dodaj do ulubionych

dosia,bryza,e itp

07.02.12, 12:17
jaka jest wasza opinia o tanszych proszkach?kupilam na probe male pudeleczko bryzy do bialego i powiem szczerze,ze nie widze roznicy pomiedzy bryza a vizirem.doprane,nie poszarzalo,chyba sie przerzuce na tansze proszki tylko musze sie doinformowac,ktore sa ok.
Obserwuj wątek
    • agattka_84 Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 15:04

Ja też nie widzę różnicy między Bryzą a Vizirem. Ale w przeciwieństwie do Ciebie uważam, że oba proszki są równie kiepskie. sad Moim koszmarem są niedoprane kołnierzyki koszul. sad
    • kugorki Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 15:22
      ja używam czasem E (najlepszy jest sensitive). W mojej ocenie pierze dobrze, nie widzę różnicy oprócz w cenie. Jak jest plama-używam odplamiacza. Nie widzę różnicy od polskiego persila. Może jakbym się mogła przyczepić to ariel faktycznie lepiej pierze. Teraz przerzuciłam się na woolite perła i narazie jestem bardzo zadowolona-kupiłam 3l za 20zł w biedronce, pierze bardzo dobrze, nie widzę różnicy, używam nieco mniej niż w instrukcji, więc teoretycznie powinno starczyć na nawet 50 prań. Ale to się okaże wink
    • kitkat22 Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 18:21
      kupiłam kiedyś w promocji proszek rex do białych i kolowych tkanin z uwagi na to , że sprzedawany był w plastikowych pojemnikach, proszek był do niczego, ale teraz mam do czego przesypywać inne proszki, które kupuję w workach. Cały czas szukam odpowiedniej jakości za rozsądną cenęsmile
    • martha666 Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 20:09
      niestety skusiłam się na proszek E bo był w promocji i jest koszmarny- nie dopiera plam, nie pachnie. niestety nie znam dobrego taniego proszku a chętnie bym skorzystała bo prania robię dużo.
      • zulcia73 Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 20:34
        ja sie przerzuciłam z viziru na bryzę i nie ma specjalnej różnicy
    • vangie Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 20:45
      ja tam piore w domolu- nie narzekam, jest skoncentrowany, dozowanie jest idealne dla pojemnika w mojej pralce
      • marzeka1 Re: dosia,bryza,e itp 07.02.12, 22:45
        Proszków nie stosuję od lat, ale płyn do prania kolorów Bryza jest super świetnie pierze i ma piękny zapach, używam od lat.
    • verycherry Re: dosia,bryza,e itp 08.02.12, 13:24
      Płyn do prania Bryza kolor moim zdaniem nie różni się od żelu Persil, używam oba do naszych ubrań. Natomiast proszek Dosia u mnie jest kupowany do prania szmat, mopów, dywaników, wycieraczek, trampek roboczych męża; moim zdaniem do prania ubrań się nie nadaje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka