Dodaj do ulubionych

czy warto na Korculę?

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.03.04, 22:00
Zaczynamy planować wakacje i po 15 latach chcemy wrócić do Dalmacji. Wtedy -
koszty - zostalismy na lądzie. Teraz marzy nam się jakaś piękna wyspa. Czy
ktoś w ub. r. był na Korculi? Którą miejscowość, hotel, apartamenty
polecacie? Jaka woda, widoki, plaże? (Dyskoteki niekoniecznie). Serdecznie
dziękuję za wszelką radę.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ren Re: czy warto na Korculę? IP: *.jaslo.sdi.tpnet.pl 14.03.04, 19:48
      Byliśmy na Korculi 3 lata temu.Według mnie warto, super widoki, kilmat wyspy,
      chociaż znacznie drożej niż na lądzie.
    • Gość: Barbara Re: czy warto na Korculę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 12:55
      Byliśmy w ubr na Korczuli..to przepiękna wyspa..Mieszkaliśmy w Lumbardzie,
      małej miejsowości niedaleko Korczuli. Na Korczule płynęliśmy z Orebica.Mogę
      podać szczególowsze informacje.Podaje e-mail : bom6@wp.pl
    • Gość: ruda Re: czy warto na Korculę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 11:43
      pewnie ze warto, jesli chcesz cisze i spokoj i wystarcza ci 2 sklepy, jeden pub
      i pizzeria to polecam miejscowosc brna - urocza!!! naprawde, spedzilam tam rok
      temu cudowny urlop. jest tam tylko 1 hotel feral, ale mozna i prywatnie cos
      wynajac... prawie w kazdym domu!! z plaza nie najlepiej - wlasciwie tylko
      hotelowa ale fajna, zejscie dowody i dal ych co nie umieja plywac i dla
      reszy... najlepszy okres - wrzesien, to juz po sezonie i jak ja bylam to prawie
      caly chotel byl pusty!!:) brne polecam!!
      pozdrawiam
    • Gość: niezawodny Re: czy warto na Korculę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 18:08
      Warto zdecydowanie. Jest tam sporo dzikich plaż i do tego perełka - miasto
      Korcula. Można zatrzymać się w samej Korculi i dojeżdżać na dzikie plaże albo
      szukać małych miejscowości typu Lumbarda
    • Gość: sava Re: czy warto na Korculę? IP: 156.17.79.* 08.04.04, 10:42
      TAK!!!TAK!!!!!TAK!!!!!I JESZCZE RAZ TAK!!!!TYLKO HOTEL ADRIA!!!!!!Wspaniala
      atmosfera!!! Jest wszystko: basen, cisza, spokoj, czysta woda, piwo, wino,
      wspaniale jedzonko i wspaniali Chorwaci!!!!Bylam 2 tygodnie!!!! Wrocilam
      zachwycona!!W tym roku wracam z powrotem do Chorwacji!!!!Tym razem bedzie to
      Novi Vinodolski!
      • martinka26 Re: czy warto na Korculę? 09.04.04, 15:58
        A ja polecam małą miejscowość Prigradica, moi znajomi maja tam swoje
        apartamenty. Gdybyś był/była zainteresowany/a - pytaj. Pozdrawiam
        • Gość: hania Re: czy warto na Korculę? IP: *.tvgawex.pl 07.06.04, 14:08
          hej, wybieram sie do chorwacji, mozesz przeslac mi info o apartamentach twoich
          znajomych ? ceny, zdjecia itp .na jaki adres moge napisac ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka