Dodaj do ulubionych

do Chorwacji z psem shih tzu

IP: *.radomsko.vectranet.pl 07.08.11, 14:53
Witam. Zwracam się z prośbą o radę do osób , które wypoczywały w Chorwacji z pieskiem shih tzu. Nasz pupil ma rok. Lubi podróżować ale do tej pory tylko po Polsce. Nikt z rodziny nie chce się nim zaopiekować, a z obcymi nie chcemy go zostawić bo będzie tęsknił. Wyjeżdżamy w ciemno 15 sierpnia. Czy to się może udać. Jak taki piesek znosi tamtejszą pogodę? wiadomo ,ze nie zamierzamy go trzymać na plaży w największy gorąc, ale czy same spacery nie będą zbyt męczące. Jak sobie radzicie? O sprawach formalnych typu chip i paszport wiem. Chodzi o praktykę czy ktoś miał taki wyjazd z shihtakiem i jak to wszyscy przetrwali.Wiem,ze dużo osób podróżuje z psami , ale chodzi mi konkretnie o te rasę , a nie mogę nic w necie znaleźć. Proszę o pomoc.Aha , jaką miejscowość polecalibyście jako najbardziej przyjazną dla piesków. Chodzi o rejon Riwiery Makarskiej lub jej okolic. Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: do Chorwacji z psem shih tzu 07.08.11, 15:24
      Ja bym był ostrożny z tym pieskiem w CRO.Pogoda w tym roku niepewna a sezon pijavic dopiero przed nami:Tekst linka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka