Dodaj do ulubionych

apartament w Chorwacji

01.05.12, 19:15
Witam! Szukam lokum w Chorwacji w sierpniu.Wiem że w necie jest mnóstwo propozycji ale wolałabym jakieś sprawdzone przez forumowiczów miejsce.Byłam juz na pólnocy w Selcu, Pakostane, Marinie (niedaleko Trogiru)). Chętnie odwiedzilibysmy inne rejony.W związku z tym że większość atrakcji do zwiedzania mamy zaliczone głównie chodzi nam o atrkcyjność położenia-morze , nadbrzeże, odległośc od kąpania :-) mniej istotny jest standart pokojów.
kontakt na priv podgorska_anna@wp.pl.
Dzieki!
Obserwuj wątek
    • mal.mad Re: apartament w Chorwacji 12.05.12, 18:46
      Witam, ja korzystalam w tamtym roku ze strony www.jadranka.pl .Polecam w 100% zarowno p. Marie jak i ceny apartamentów. My mielismy apartament w MIŠEVAC na wyspie CIOVO. Wlasciciele przemili, pomocni w kazdym momencie i bardzo kontaktowi, wszystko nam wytlumaczyli. Poniewaz bylismy pierwszy raz na Chorwacji czulam sie jak u siebie. Kontakt z biurem jadranka na 6! Po rezerwacji dostalam na miala mape dojazdu ze szczegolowym opisem oraz rozne wskazowki i informacje potrzebne w czasie podrozy jak i pobytu na wyspie. Nastepnym razem tez skorzystal z ich uslug, choc powiem ze jak rezerwolalam to troche bylam nie pewna bo nie mialam zadnych informacji na temat tego biura. Ale naprawde ta kobieta bardzo sie stara zeby takie wakacje i podroz byly cudownym wspomnieniem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka