Dodaj do ulubionych

Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013

21.05.13, 22:32
Podaje tylko ofertę przejazdów autokarem do Chorwacji dla osób zainteresowanych (bez noclegów)
Sprawdzone firmy to: Globtourist, Retman, Romabus (nowa antena z Warszawy)
Przykładowe ceny dla przejazdów z Warszawy do Splitu
- Globtourist - 474,00 PLN w dwie strony, czas przejazdu 26h
- Retman - 600,00 PLN w dwie strony, czas przejazdu 26h
- Romabus - 459,00 PLN w dwie strony, czas przejazdu 24h
Kursy są realizowane w zależności od wybranej firmy z rożnych miast w Polsce.
Żadna z firm nie ma zniżek dla dzieci itd - jedna cena dla wszystkich.
---
Osoby zainteresowane prosimy o kontakt, prześlemy szczegółowe rozkłady jazdy.
Zamówienia na bilety można również składać telefonicznie:
tel: 71 724 23 77 - Wrocław
tel: 42 279 41 45 - Łódź
tel: 62 597 60 71 - Poznań
tel: 32 445 72 51 - Katowice
tel: 22 266 89 15 - Warszawa

Obserwuj wątek
    • Gość: Chorwat Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.adsl.net.t-com.hr 21.05.13, 23:21
      Fajne ceny....wcale tak nie drogie...pozdrowienia z Chorwacji
      • aga72 Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 22.05.13, 09:32
        > Fajne ceny....wcale tak nie drogie...
        jak dla mnie malo atrakcyjne. samochod pali 7,5 l/100 km, liczac w obie strony 3000 km potrzeba 225 l paliwa. liczac srednio 6,00 zl/l wychodzi mi 1350 zl, czyli nawet w dwie osoby oplaca mi sie jechac swoim samochodem. dojade tam, gdzie chce, czyli pod sama kwatere i jeszcze moge zrobic jakies wycieczki po okolicy
        • aseretka Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 23.05.13, 19:32
          W zupełności się z Tobą zgadzam. Już wyjazd dla 2 osób samochodem jest niewiele droższy, a co dopiero, gdy jadą 4 osoby.
        • Gość: W tym roku autokar Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.13, 12:32
          Proszę doliczyć również koszty opłat za autostrady ewentualnie winiety, koszty parkowania i wjazdu do miast (wszędzie opłaty za parkowanie w centrum są duże).
          W ubiegłym roku w Vodicach miałem stłuczkę i na lampę musiałem czekać tydzień ponieważ nigdzie mogłem dostać.
          No i tez trzeba samemu jechać a nei spokojnie spać w autokarze. W tym roku jedziemy autokarem i na miejscu sobie wypożyczymy rowery :)
      • Gość: ola Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.xdsl.centertel.pl 22.05.13, 10:45
        warto jechac w taka pogode do chorwacji?Chodzi mi o najbliższe dni.
        • Gość: Chorwat Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.adsl.net.t-com.hr 23.05.13, 12:14
          Obecnie pochmurna pogoda w Dalmacji..
    • Gość: GOSC Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.cust.tele2.hr 22.05.13, 10:56
      Retman z Wa-wy do Splitu (bilet dwustronny) kosztuje 474 pln, a nie 600 pln.

retman.pl/index.php?go=wyd&sub=6&nort=1
      • Gość: Autokar Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.13, 11:36
        Na tej trasie faktycznie jedzie autokar RafTrans, tą są ich autokary, RETMAN ma faktycznie cenę 600zł na system biurowy w Euroticket (to co sprzedają biura) online można kupić kurs za 479zł.

Czyli żeby było jasne wszyscy sprzedają ofertę na ten sam autokar :) Operatorem na trasie jest Globtourist, Retman sprzedaje jedynie miejsca w autokarze.

RomaBus to inna firma i oni jedynie jadą swoimi autokarami.

Gdzie można kupić biletu
        www.biletyautokarowe.pl/romabus
        www.biletyautokarowe.pl/globtourist

Jak wyglądają autokary:
        www.turisticus.pl/chorwacja-informacje-dla-podroznych/
        • Gość: ja Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.13, 17:53
          widze ze ktos robi autoreklame , retman ma swoja linie do Chorwacji i swoje autokary, sprzedaje w systemach on-line Voyager i EuroTicket, jak rownież przez system Merlin, jak rownierz Globturist i razem tez współpracuja zeby zaniżyć koszty a ceny są takie same tu mozna sprawdzić retman.pl/index.php?go=wyd&sub=6&nort=1 , natomiast romabus nawet strony internetowej niema aktualnej, ten co pisze tego posta nie jest zorietowany kompletnie na rynku przewozow
          • Gość: oj Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 24.05.13, 17:58
            a co to za firma roma bus pierwsze słyszę chyba jakis kogucik?? jestem ciekaw czy ma zezwolenie na linię trzeba sprawdzić?
          • Gość: Pati Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.13, 13:16
            Oj chyba się retman tu lansuje bo wkleja swoje linki :)
            Sprawdziłam pierwszy post i nikt nie dyskredytował linii tylko podał jakie firmy jadą.
            Retmanem jechalam z Opola i to ten sam autokar co globtourista.
    • probiz Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 25.05.13, 13:33
      Witam,

Ponieważ mój pierwszy post rozpoczął dyskusję różnych "fachowców" odpisuje.

Firma RETMAN to sprawdzona firma, która jeździ na trasach bałkańskich już od lat.
      Mają swoje autokary a cześć tras realizują wspólnie np z Globtourist, żeby siatka połączeń była większa. Cena jaką podałem wcześniej widniała w biurowym systemie Euroticket i jak widzę obecnie jest już poprawiona na dokładnie taką samą jak w Globtourist i jest identyczna przy zakupach online i biurowych (tak jak powinno być)

Firma RomaBus to przewoźnik, który ma koncesje i trasę uruchomił w ubiegłym roku.
    • Gość: Retman Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 16:50
      W wątku informacje są nie prawdziwe. Przejazd w Retmanie w dwie strony kosztuje 474 zł z Warszawy a z Katowic 444 zł.
      • Gość: Retman Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.ip.netia.com.pl 26.06.13, 16:54
        Co do systemów, ktoś chyba nie potrafi należycie ich obsługiwać.
        • Gość: fiku Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.13, 19:16
          ja korzystam z serwisu autokary24.pl i tam jest fajnie bo w 2 zakladkach mam VOYAGER i EUROTICKET odrazu i moge porownac ceny. A roznice czasami sa znacznych rozmiarow i fajnie ze tam sa te 2 systemy odrazu;-)
          • Gość: Arek Re: Chorwacja - przejazd autokarem sezon 2013 IP: *.euroticket.pl 10.07.14, 05:18
            a ja korzystam z Ticketscanner na www.itsoft.pl/kup-bilet-lub-polise.php?id=199 bo tam mam pewność, że nikt nie zdziera na mnie marży, no i przy okazji zazwyczaj biorę jeszcze polisę turystyczną - a u nich są wszyscy lepsi ubezpieczyciele - i też bez żadnych marż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka