Dodaj do ulubionych

jak to jest z tymi korkami

IP: *.net.stream.pl 08.08.13, 08:57
W jakie dni najlepiej wyjechać, żeby ominąć korki? Gdzie najczęściej występują i jak najlepiej je ominąć?
Obserwuj wątek
    • hepik1 Re: jak to jest z tymi korkami 08.08.13, 11:57
      Normalnie.
      Większośc ludzi kończy pracę w piatek majac urlop od poniedziałku.
      Większośc rezerwacji apt zaczyna sie od soboty.
      W zależności od miejsca zamieszkania (Polaków ale i innych nacji) wyjeżdża tak by w w tą sobotę tam dotrzeć.
      Czyli korki w newralgicznych punktach największe są od godzin porannych akurat w tę nieszczęsna sobotę.
      A tworza sie tam,gdzie tworzy sie wąskie gardło czyli granica (ze sprawdzaniem dokumentów) albo bramki na autostradzie.
      Najwieksze Slo-CRO w Macejl i w Lucko (Zagrzeb)
      Plus wszystkie inne ,nieprzewidywalne zwiazane z jakąs kolizją albo stłuczką.
    • wez_sie Re: jak to jest z tymi korkami 09.08.13, 15:49
      weekend sobie odpusc
      • Gość: alfa36 Re: jak to jest z tymi korkami- wyjazd z cro IP: *.adsl.net.t-com.hr 10.08.13, 22:48
        Mam rezerwację do piątku. Wyjechać rano czy można później? Chcę oczywiście korki ominąć, bo to co przeżyłam w zeszły weekend przyjeżdżając tu...
        • Gość: emilek34 Re: jak to jest z tymi korkami- wyjazd z cro IP: *.asternet.pl 10.08.13, 23:58
          ja wyjechałem z vodic 26.07 w piątek o godz.9 rano.chorwacja, słowenia austria bez korków.dopiero w niemczech przed dreznem 1 godz. w korku z powodu robót drogowych.ale to nie jest regułą.
          • 5aaala Re: jak to jest z tymi korkami- wyjazd z cro 11.08.13, 11:09
            jechaliśmy z pt/so 2 na 3.08 korków nie było, wyjechaliśmy okolo 21 z Katowic w Porec (Istria) byliśmy koło 8.00 - zrobiliśmy 1 godzinną przerwę, pozdrawiam z Porec
          • kkitka Re: jak to jest z tymi korkami- wyjazd z cro 12.08.13, 14:43
            Radzę omijać odcinek niemieckiej autostrady Hof/Drezno, też staliśmy w tym korku :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka