Gość: Paulina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 14:27 podajcie jakie sa ceny podstawowych produktów, wino, pieczywo mieso masło itp jakie na Chorwacji są pieniądze ? euro ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aseretka Re: ceny na Chorwacji 02.01.14, 17:59 Niestety tanio w Chorwacji nie jest. Ceny artykułów spożywczych możesz zobaczyć chociażby tu: online.konzum.hr/categories/list/5471110/hrana-i-pica Konzum to takie chorwackie Tesco, czy Carrefour, W małych sklepikach jest oczywiście drożej. Na podanej wyżej stronie możesz też zobaczyć, jaką walutą posługują się w Chorwacji. Poza tym na forum jest sporo wątków o cenach. Wystarczy poszukać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: ceny na Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.14, 21:25 Dziękuję Kuna? Co oznacza słowo kuna po chorwacku? Odpowiedz Link Zgłoś
betty842 Re: ceny na Chorwacji 03.01.14, 10:16 > Kuna? Co oznacza słowo kuna po chorwacku? Może kunę? Z tego co pamiętam to na monecie jest jakieś zwierzątko przypominające kunę wiec może jest to kuna;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.59.pl Re: ceny na Chorwacji IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.14, 14:28 Czasami warto zajrzeć do wikipedii, a nie d...zawracać, tak od Nowego Roku. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: ceny na Chorwacji IP: *.cdma.centertel.pl 03.01.14, 16:28 Gość portalu: darek.59.pl napisał(a): > Czasami warto zajrzeć do wikipedii, a nie d...zawracać, tak od Nowego Roku. A czy to czasem nie jest forum DYSKUSYJNE? Czy ja coś pomyliłam? Poza tym pytanie zadała autorka wątku wiec jeśli zaśmieca to tylko swój własny wątek.Nie chcesz,nie wiesz to się nie wypowiadaj.W tej chwili to swoją wypowiedzią "d... zawracasz". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek.59.pl Re: ceny na Chorwacji IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.14, 18:32 A w tym wątku o czym chcesz/chcecie dyskutować? Może o historii Chorwacji, czy może o "wpływie" kuny (zwierzęcia futerkowego, łownego i handlowego) na wizerunek waluty chorwackiej w dziejach średnich. Naprawdę "fibiku" Szanowny "d..." nie zawracaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fibi Re: ceny na Chorwacji IP: *.cdma.centertel.pl 03.01.14, 20:00 Gość portalu: darek.59.pl napisał(a): > A w tym wątku o czym chcesz/chcecie dyskutować? Może o historii Chorwacji, czy > może o "wpływie" kuny (zwierzęcia futerkowego, łownego i handlowego) na wizerun > ek waluty chorwackiej w dziejach średnich. A choćby nawet to co? Często odwiedzam różnorakie fora (czy forum bo nie wiem czy się odmienia) i czasem w trakcie dyskusji wywiązują się tematy nawet w ogóle nie związane z tematem wątku.I jakoś nikt problemu nie robi,że dyskusja jest nie na temat.Jesli autorce nie przeszkadza zbaczanie z tematu to ja nie widzę problemu.A widocznie tobie się nudzi skoro takich pierdół sie czepiasz.Tyle "nie w temacie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: ceny na Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 00:47 Wstydź się Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: ceny na Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 00:44 Dziękuję Pytałam się o kuny, bo do głowy by nie przyszło skojarzenie z kuną zwierzęciem Chorwacja jest śliczna, chciałam jechać, ale gotowanie odpada, nie jestem głupia, żeby w wakacje męczyć się jak przez cały rok, gotować obiadki i kolacje, chcę odpocząć, poszukam jeszcze w Chorwacji hoteli z wyżywieniem, jak znajdę tańsze niż we Włoszech, może być Chorwacja Odpowiedz Link Zgłoś
aseretka Re: ceny na Chorwacji 04.01.14, 07:46 Hmmm... ciekawe... W pierwszym poście pytasz o ceny w Chorwacji: > podajcie jakie sa ceny podstawowych produktów, wino, pieczywo mieso masło itp zaś teraz stwierdzasz, że: > gotowanie odpada, nie jestem głupia, żeby w wakacje męczyć się jak przez cały rok, > gotować obiadki i kolacje, chcę odpocząć, Na innym wątku pytasz: > Ile kosztuje apartament na Chorwacji ? Da się coś fajnego załatwić za 20-30 złotych od > osoby na jedną noc, musi być w pełni wyposarzony ? A jeszcze na innym stwierdzasz: > poszukałam we Włoszech nad Adriatykiem z dwójką małych dzieci koszta są przeszło 1000 > euro, 2 tygodnie, śniadania i kolacje, nie trzeba gotować, plaża z piaskiem, To czego Ty właściwie chcesz kobieto? I jeszcze te dodatkowe głupie pytania o walutę w Chorwacji: > jakie na Chorwacji są pieniądze ? euro ? na innym wątku o język: > Chorwacki bardziej jest podobny do włoskiego czy do greckiego ? Do tego posty pełne błędów ortograficznych i stylistycznych. Zastanawiam się... blondynka czy forumowy troll. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: ceny na Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 09:33 O matko, jaka bardzo nieprzyjemna jesteś osoba, bardzo niesympatyczna, zapisz się do klubu paranoików Nie wolno na forum dyskusyjnym się popytać ? Rozważam głośno różne warianty, chcę wiedzieć jak się kalkuluje apartament z wyżywieniem we własnym zakresie i hotel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erg Re: ceny na Chorwacji IP: 5.172.252.* 04.01.14, 13:00 nie każdy jest globtroterem nie trzeba innych obrażać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: ceny na Chorwacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.14, 15:30 Dziękuję, niektórzy uważają się nie wiadomo za kogo, przeszkadza im, że się człowiek pyta na forum dyskusyjnym, nie podróżowaliśmy dalej w kilku ostatnich latach, dzieci były za małe, wcześniej byliśmy nad Bałtykiem i na Węgrzech, to grzech ? Odpowiedz Link Zgłoś