Dodaj do ulubionych

Mimice,Omiś

11.11.14, 17:43
Szukam kwatery dla 2 rodzin 2+1 dzieci 7 i 5 lat. Mogą to być dwa pokoje z wspólną kuchnią i łazienką. Fajnie jakby był taras z widokiem na morze. adres karinmaly@poczta.onet.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: xmk Re: Mimice,Omiś IP: *.toya.net.pl 11.11.14, 21:17

Poszukajcie na stronie www.adriatic.hr/pl a później bezpośrednio poszukać samemu kontaktu do właściciela lub przez nich zarezerwować. Na stronie maja dużo zdjęć i można podpatrzeć plaże i rejony. Koniecznie z opiniami :)

W razie pytań piszcie śmiało. Na korculi wynajmowałem dom z Interhome i mogę śmiało polecić. rzetelne opisy. Niestety tutaj nie mam żadnej zniżki ale np na Hvar wynajmowałem dom z Adriatic.hr gdzie jak wpiszecie podczas rezerwacji w miejsce kodu rabatowego w opcji od osoby poleconej mój mail dostaniecie 5% zniżki :D

Żeby nie było, że to wszystko wyżej to reklamy biur to ja tez wtedy dostanę 5% na następne wakacje za rok :)

mój mail to: michalkorus@wp.pl

wystarczy go wkleić jako kod rabatowy od osoby polecającej po wyborze formy wpłaty zaliczki przy kalkulacji szczegółowej.

Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania chętnie odpowiem.
      Pamiętajcie spróbować poszukać samemu jednak namiary na kwaterę z ich oferty :)
    • emka7611 Re: Mimice,Omiś 14.11.14, 14:28
      Byłam z rodziną 5 osobową (3 dorosłych + 2 dzieci) w Mimicach w 2011r. Wynajmowaliśmy apartament nr 1: www.mimicemore.com/. Bardzo fajny i ładnie urządzony, domowa atmosfera, właściciele mili, przyjeżdżali tylko na weekendy. Do morza z górki na pagórki około 300 m.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka