Dodaj do ulubionych

czarnogora 2016

IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.16, 14:46
Polecam apartamenty w Czarnogórze rejon zatoki kotorskiej tanio wysoki STANDART kontakt w Polsce 783 739 282
Obserwuj wątek
    • aseretka Re: czarnogora 2016 15.04.16, 15:16
      Maria znowu zaczyna swój spam. A ja absolutnie nie polecam tych reklamowanych przez nią "apartamentów". Jak sprawdziłam w necie, te "apartamenty" w Baosici, wcale nie są takie tanie. Cena wynajmu za tydzień (do tego wyłącznie od wtorku) to od 250 euro za studio trzyosobowe po 504 euro za tzw. "apartament lux" dla 4-6 osób. Jeżeli poranną kawę lub wieczorną lampkę wina chciałby się wypić na balkonie, to koniecznie należy wynająć ten "the lux", ponieważ inne "apartamenty" nie są w takowe ustrojstwo wyposażone. Zresztą w "apartamentach" raczej nie zalecane jest przygotowywanie posiłków, bo lepiej je zjeść w położonej przy plaży restauracji Luna, prowadzonej przez syna właścicieli owych "apartamentów", gdzie śniadania i obiady kosztują zaledwie 12 euro ale oczywiście je się wyłącznie to, co zaserwują właściciele.
      Co prawda nad morzem można spędzić cały dzień, bo dom, nazywany szumnie willą, położony jest na dość stromej skarpie powyżej Jadranki, ok. 1,5 km od morza. Powrót z plaży w upale, szczególnie z dziećmi i sprzętem plażowym, to prawdziwy hardcor! Widok na morze to może i jest, pod warunkiem, że otrzyma się pokój z oknami od strony morza.
      Właściciele domu współpracowali wcześniej z małymi lokalnymi biurami podróży w Polsce, ale chyba nie mieli zadowolonych klientów, bo zrezygnowano z ich ofert. Na portalach internetowych trudno o znalezienie jakichkolwiek opinii "zadowolonych" klientów z Polski nie mówiąc o klientach z innych krajów.
      Poza tym, jeżeli nasza maria jest tą osobą z Katowic, która figuruje w rejestrze dłużników, to bałabym się powierzenia jej nawet skromnej zaliczki za wynajem.
      • Gość: maria Re: czarnogora 2016 IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.16, 16:07
        Szanowna aseretko piszesz głupoty sprawdzić może i polecić ktos kto był a zrejestrem dłużników przegięłaś skąd w ogóle przyszło ci to do głowy chora babo nie wiem kto figuruje z Katowic w rejestrze ale pomyslalas ze naruszasz pisząc takie głupoty prawo słuchaj pomagam moim przyjaciołom od 5 lat nigdy nikogo nie oszukałam a moi przyjaciele wspołpracuja non stop z jednym biurem od 15 lat aha sierpień wyprzedany co ja ci kobieto zrobiłam jesteś chora z nienawiści a pewnie konkurencji
        • Gość: maria Re: czarnogora 2016 IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.16, 16:12
          No a z restauracja to przegięłaś totalnie je się z karty chora babo zrobiłaś zaprzeczenie naszego artykułu promocyjnego lecz się i powtarzam nie oczerniaj mnie
          • Gość: maria Re: czarnogora 2016 IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.16, 16:14
            Wszystkie apartamenty maja tarasy brak mi słów na twoje chamstwo
      • Gość: maria Re: czarnogora 2016 IP: *.dynamic.chello.pl 15.04.16, 16:28
        Aha i twój wpis o dyplomacji ma się tu jak kwiatek do kożucha lepiej napisz co cie tak boli
        • stojacywbramie Re: czarnogora 2016 24.04.16, 00:08
          Sądząc po epitetach to aseretka chyba ma rację, wątpię aby ktoś w takiej sytuacji się zdecydował.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka