Dodaj do ulubionych

Apartamenty 2017

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.16, 13:53
Poszukuję apartamentów na początek lipca dla większej ilości osób - razem z dziećmi 28 osób.
Nasza rodzina i znajomi, którzy zdecydowali się do nas przyłączyć. Chcielibyśmy u tego samego gospodarza lub gdzieś w apartamentach w pobliżu siebie - 5-6 apartamentów - 2-osobowe ( może być studio) pozostałe 2+2. Czy może nam ktoś pomóc, może macie jakieś namiary. Z góry dziękuję mój meill: hln.martyna@gmaila.com
Obserwuj wątek
    • wtop.ek Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 14:31
      apartamentychorwacja.pl

swoją drogą wyjazd taki tłumem to koszmar
      • wislok1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 16:55
        Koszmar, nie koszmar...
        Ale najwygodniej byłoby dla takiej grupy wynająć autobus
        Bo sprawna jazda w konwoju składającym się 7 aut jest trudna do wyobrażenia
        • hepik1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 17:37
          Koszmar bedzie jak się zaczną wykruszać tuz przed wyjazdem a tu zaliczki zapłacone ;)
          A cudów nie ma przy takiej obsadzie plus dzieciaki.
          • heca7 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 19:56
            O to to! Jeden złamie nogę ,drugi nie dostanie urlopu a trzeciemu zadzwonią ze szpitala, że po 5 latach czekania będzie miał operację ;) I z wycieczki zostanie połowa. Dlatego lepiej aby każdy szukał kwatery na własną rękę. Inaczej będą kwasy- że widok z okna nie ten, standard nie taki. I niech każdy sam wpłaci zaliczkę/ zadatek. Jeśli ekipa nie będzie dobrze zgrana to się skończy jak w jednej historii opowiedzianej na ematce. Parka była bardzo wrażliwa i strasznie rozpaczała, że inni nie chcą chodzić wszędzie grupą . Płakali ale aby inni się nie dowiedzieli o ich rozterkach chodzili sobie we dwójkę płakać w morzu :D
            • wislok1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 20:19
              Ja rozumiem autorkę wątku, że chce zorganizować wczasy dla rodziny i znajomych, bo ma dobre serduszko...
              To się chwali...
              Ale ja na to chyba nigdy bym się nie pisał...
              Chyba, że pod warunkami o których wspomniałem poniżej
    • wislok1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 14:44
      U tego samego gospodarza będzie ciężko...
      Trudno jest znaleźć tyle miejsc dla dorosłych i dzieci w jednym hotelu przy pobycie w tym samym czasie, a co dopiero w apartamentach...
      Spróbuj napisać do biur podróży, które organizują wypoczynek w Chorwacji...
      Przy takiej liczbie klientów zajednym zamachem powinni dać solidny rabat
    • michalinaruta Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 15:34
      Wyslemy Ci wiadomość patrycja@traveliada.pl
    • hepik1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 17:47
      Nie pchaj sie dziewczyno w taką aferę.1/3 składu sie wykruszy przed wyjazdem , a pozostałe 2/3 ,które pojedą nie bedzie się juz znać do końca życia. ;)
      • wislok1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 18:14
        Gdyby się dogadać z biurem turystycznym, te poszuka kwater, a potem każda rodzina dokona oddzielnej wpłaty, każda będzie odpowiadać finansowo tylko za siebie, to jest to do zrobienia...
        No i na miejscu każda rodzina ma mieć swobodę robienia tego, co jej się spodoba...
        A przejazd do Chorwacji wygląda tak, że każdy jedzie, jak mu pasuje i kontaktuje się z innymi telefonicznie.

Ale jak jedna osoba ma odpowiadać finansowo i organizacyjnie za 28 osób, wszystkim się zajmować, to ja też tego nie widzę
    • kolpik124 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 20:32
      2-3 zgrane rodziny jak najbardziej, oczywiście pod warunkiem, że się nie jest do siebie uwiązanym 24h/dobę, wtedy można iść razem na kolację, posiedzieć wieczorem przy drinku na tarasie, dzieci mają towarzystwo, a dorośli czas dla siebie

ale taki tłum, to jak niżej napisano - część się wykruszy, przede wyjazdem, część nie będzie zadowolona z miejsca, utworzą się podgrupy, bo tyle osób raczej w jednym miejscu się nie pomieści, jazda na kilka aut w konwoju to masakra, w sezonie małe szanse na znalezienie tylu kwater obok siebie...
      • wislok1 Re: Apartamenty 2017 23.11.16, 21:20
        Ja to kiedyś miałem kichę PRZED wczasami...
        Znajomi chcieli jechać do tego samego miejsca co my. Bardzo im się spodobało. No i cena była w promocji !
        Ponieważ sami nie umieli zarezerwować online, to poprosili o pomoc. Powiedziałem, że OK, niech tylko SZYBKO przyjdą, przygotują numer karty kredytowej, itp.
        Inaczej nie zarezerwuję !
        No, przyszli po 2 tygodniach. Okazało się, że promocja poszła się paść na łąkę, inni już wykupili wszystkie dostępne w ofercie pokoje rodzinne...
        No i się OBRAZILI, bo doszli do wniosku, że nie chcieliśmy z nimi jechać

• Gość: fdj Re: Apartamenty 2017 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.16, 21:56
        I autorka wątku zamilkła
    • chorwackinurek Re: Apartamenty 2017 30.11.16, 17:31
      Napisz do apartamentypag.pl/ w Metajnie na wyspie Pag.
      • halina.mart Re: Apartamenty 2017 01.12.16, 08:59
        Dobrze - napisze dziękuję bardzo
    • wakacjechorwacjaczarnogora Re: Apartamenty 2017 31.01.17, 16:38
      www.adriatic-home.pl/
    • szymson141 Re: Apartamenty 2017 02.02.17, 16:37
      28 osób pod jednym dachem ??
    • aseretka Re: Apartamenty 2017 08.02.17, 16:08
      Do marcelinafalko09
      Rozumiem to, że poszukujesz danych do pracy (licencjackiej/magisterskiej?). Nie można jednak być tak nachalnym! Jeden post wystarczy. Poza tym weszłam na Twoją ankietę i opierając się na zadanych w niej pytaniach i otrzymanych odpowiedzi, które nie wyczerpują tematu, można wysnuć zupełnie błędne wnioski. :(
      • hepik1 Re: Apartamenty 2017 08.02.17, 16:46
        Podejrzewam,że wklejone na dziesiątkii innych for.Najprostszy knif do prac licencjackich.Tyle warte co sam licencjat.Trafię w innych wątkach -wykasuję.
        • wislok1 Re: Apartamenty 2017 08.02.17, 19:52
          Ja nie wiem, jak na podstawie takiej ankiety, która jest wyjątkowo partacka, może coś wartościowego powstać.
          Myślę jednak, że nikt nie będzie wymagać od studentki czegoś więcej od oddania samej pracy...
          I zapewne piekun pracy nawet jej nie przeczyta, poza pierwszą stroną
          Może się mylę..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka