wojtkras 10.03.17, 19:26 zna ktoś dobre knajpki w Ulcinj, gdzie mozna zjeść obiadek, w tym z owocami morza, jak tam kształtują się ceny - obiadek, piwko itp.?- czytałem o jednej o nazwie Lovac, że jest ok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: ULCINJ restauracje? 11.03.17, 12:24 Tu masz ściągę: pl.tripadvisor.com/Restaurants-g652061-Ulcinj_Ulcinj_Municipality.html Ilość recenzji jest tak duża, że lepszej ściągi nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkras Re: ULCINJ restauracje? 17.03.17, 21:14 ok - dzięki, a może ktos podać jakie były orientacyjne ceny w knajpkach w 2016r? Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: ULCINJ restauracje? 17.03.17, 21:22 Proszę: iczarnogora.pl/ceny-w-czarnogorze/ Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkras Re: ULCINJ restauracje? 25.03.17, 12:22 ok, dzięki Wislok za namiary - myślałem, że może ktoś był w zeszłym roku i poda orientacyjne ceny lub poleci konkretne knajpki gdzie był, ale Ulicinj chyba w tym wątku nie należy do popularnych miejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: ULCINJ restauracje? 25.03.17, 14:10 Z tego co ludzie piszą w internecie, to Ulcinj nie jest najdroższym miastem i ceny są na poziomie "polskim" Odpowiedz Link Zgłoś
jack2010 Re: ULCINJ restauracje? 05.04.17, 13:17 Byłem w ostatnie wakacje. Generalnie to chyba najtańsze miejsce w Czarnogórze. Ceny zbliżone do polskich -ale tych ze średniej półki. Jest więc relatywnie tanio. Pizza 3,5-5 euro Risotto z owocami morza- 6 euro Piwo- 2-2,5 euro Problem leży gdzie indziej. Mentalnie to jest już Afryka Północna. Bród jakiego nie widziałem nigdzie w Europie.Na plaży miejskiej czujesz się jak w popielniczce- wszędzie do okoła jest pełno niedopałków. Ludzie śmiecą wszystkim i wszędzie. Wiele pięknych, małych dzikich plażyczek poniżej klifów, a na nich worki ze śmieciami. Miejscowi płóczą beczki po oleju, paliwie itp w morzu...Ot, taka mentalność. Prognozuję, że za jakieś 15 lat zrozumieją, że jak przestaną śmiecić i zaczną dbać o środowisko to będą mogli żądać od turystów więcej- jak Chorwaci. Póki co-bród, smród i ubustwo. Większość turystów z Kosowa i Serbii. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtkras Re: ULCINJ restauracje? 09.04.17, 14:00 i ta Velika Plaza za Ulcinj w strone Albanii też taka brudna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nypal Re: ULCINJ restauracje? IP: *.204.123.188.multiplay.pl 10.04.17, 22:53 Byłem 6 lat z rzędu (2011-2016) i właśnie w Ulcinje. Zawsze 2-3 tyg. Znam każdy kont. Każdy mówi że brudno...owszem są miejsca gdzie jest masa ludzi i tam jest brudno...ale poco tam chodzić? Plaża ma 13 km jeśli masz ochotę to znajdziesz kawałek na którym będziesz całkiem sam. Nawet w sezonie. Jak znudzi się piasek to polecam plażę za miastem Valdanos. Na plaże w mieście się poprostu nie chodzi. Mój email to nypal@o2.pl można się kontaktować odpowiem na pytania Odpowiedz Link Zgłoś