arturjg 07.02.11, 13:06 Czy ktoś wybiera się do tego hotelu w Side, ma być otwarty na sezon 2011, może ktoś wybiera się przed czerwcem? Jeste ciekawy jakie wrażenia, ja jadę 29 czerwca z Sun&Fun Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia19853 Re: Hotel Seher Sun Palace 07.02.11, 14:56 Ja jadę w październiku więc z niecierpliwością czekam na Twoje wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 07.02.11, 18:13 witam mam nadzieję że odezwie się ktoś z wczesniejszego terminu jak narazie "kot w worku" nie wiem czy został zbudowany ten hotel jak wróce napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 12.02.11, 18:04 i wygląda na to , ze sami Rosjanie, Germanie i terro......, czy naprawdę nikt z Polski nie wybiera się do tego hotelu????? Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 19.02.11, 16:30 coraz bliżej wakacji, czy naprawdę nikt nie wybiera sie do tego hotelu????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 11:01 Znalazłam zdjęcia aktualne tego hotelu na jakiejś ze stron, widać ze hotel jest w stanie surowym i szczerze mówiąc obawiam się że do sezonu letniego mogą nie zdążyć ze wszystkim:/ ja mam wylot na 2 lipiec i trochę się obawiam tego co mogę tam zobaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 20.02.11, 18:53 witam a mozesz podrzucić tą stronkę gdzie są te zdjęcia, może będzie czas na reakcję w biurze zapewniali że ma byc gotowy. my lecimy 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.49.* 23.02.11, 09:11 ja lecę 1 czerwca i jestem bardzo ciekawa jak to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 09:33 www.holidaycheck.pl/Hotelinfo.html?action=hotelinfolightbox&hotelId=301228&tab=reviewspicturesvideos_pictures to link do stronki gdzie znalazłam fotki hotelu. Zostały wrzucone 11 stycznia ale nie wiadomo kiedy robione niestety:/ z drugiej strony nie wydaje mi się żeby ktoś wrzucał nieaktualne zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.adsl.inetia.pl 23.02.11, 09:35 a z jakiego biura jedziecie? tez na 7 dni? dobrze wiedzieć że ktoś z polaków tam będzie, będzie raźniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 23.02.11, 17:49 jeśli to mnie pytałaś, to jedziemy z Sun&Fun wylot 29 czerwiecz Wrocławia na dwa tygodnie. Własnie dostałem odpowiedź z biura że hotel zostaje otwarty 5 maja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 81.219.45.* 23.02.11, 20:35 No ja mam tylko nadzieję że wszystko będzie ładnie pięknie tak jak na tych komputerowych zdjęciach w katalogu. No my tez z sun&fun jedziemy Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 24.02.11, 19:59 to w takim razie zobaczymy się na miejscu my 2+1 dwunastolatek Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 24.02.11, 20:02 a tutaj coę na wesoło może to nie o Turcji ale o "przywarach rodaków" za granicą czI www.youtube.com/watch?v=fW3-K4WgkxUczII www.youtube.com/watch?v=bxHABsTRLyw Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 14.03.11, 21:05 ponawiam pytanko czy ktoś leci? Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 06.04.11, 20:16 zaczynam się poważnie martwić, czy naprawdę nikt więcej nie wybiera się do tego hotelu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.094.c84.petrotel.pl 10.04.11, 20:18 My też wybieramy się 29 czerwca na 7 dni do tego hotelu ( z córką - 11 lat) - wylot z Warszawy. Również z Sun&Fun. Sądziłam, że ten hotel jest już otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 11.04.11, 18:02 witam, my lecimy 29 czerwca z Wrocławia z synem 13 lat. W Sun&Fun zapewniali, że hotel będzie otwarty w maju, powinny po tym czasie pokazać się jakies opinie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 13.04.11, 10:57 Właśnie dostałem informację z biura, że otwierają hotel 26 kwietnia Może odezwie się ktoś po pobycie w maju i podzieli wrażeniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 13.04.11, 14:52 To chyba dobrze, że otwierają go wcześniej. Ciekawa jestem, czy prace wykończeniowe nie potrwają dłużej. Panie Arturze, czy ma Pan już jakieś doświadczenie z biurem Sun&Fun? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 13.04.11, 18:16 Witam Pani Aniu tak mam dośiwadczenie z Sun&Fun ubiegłoroczne wakacje w Egipcie. bez najmniejszych uwag, super opieka przedstawicieli po przylocie na lotnisku, podobnie opieka rezydentki, zawsze punktualna, pod telefonem. Wręcz doskonała opieka medyczna, podobno w tym roku zmieniły się zasady i jakaś część jest odpłatna, ale jeszcze do tego nie docierałem. Poziom oferowanego hotelu był zgodny z ofertą biura, dlatego też w tym roku skorzystałem z ich usług, a jak będzie zobaczymy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 15.04.11, 13:28 Witam, Panie Arturze, bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. My rozważamy jeszcze możliwość wyjazdu 2-tygodniowego do tego hotelu od 22.06. 7 dni to jednak troche krótko, a różnica w cenie jest przystępna. Tak czy inaczej, na pewno w terminie po 29.06 spotkamy się na miejscu. :-) Na wszelki wypadek mój adres e-mail: aniulek1@onet.eu Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 15.04.11, 18:27 Witam polecam minimum dwa tygodnie, na poprzednich wyjazdach widziałem jak ludzie po tygodniu dopiero zaczynal;i odpoczywać a juz musieli wracać, przykre. Zobaczymy się i poznamy, pozdrawiam z Karkonoszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.mtvk.pl 01.05.11, 18:41 My lecimy 24 sieprnia do tego hotelu z biurem Sun & Fan czekam z niecierpiliwoscia na opinie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 04.05.11, 18:25 mam nadzieje, że otworzyli ten hotel po powrocie podzielę sie wrażeniami pozdrawiam a może pani Ania ma jakieś nowe wiadomości ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.mtvk.pl 04.05.11, 20:12 Bede czekać na informacje i opinie ;) Prosze sie dowiedziec gdzie najlepsze pokoje itp :) Życze udanego urlopu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.057.c85.petrotel.pl 08.05.11, 11:26 Witam ponownie, Dawno tu nie zaglądałam. Niestety, nic nowego nie wiem. Martwi mnie brak opinii i rzeczywistych zdjęć hotelu. My zdecydowaliśmy się w efekcie na wyjazd 2-tygodniowy od 22 czerwca. Obiecuję odezwać się już w trakcie pobytu. Pozdrawiam serdecznie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 09.05.11, 08:27 Ja rozmawiałam z facetem z biura podrózy w moim miescie i mowil ze widzial ten hotel na zywo w polowe kwietnia i podobno mial jeszcze wieeeele do zrobienia... Troche sie boje, ale mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 11:48 Dostałem informację od pośrednika w którym wykupiłem imprezę, że hotel został otwarty 1 maja, ale mimo tego napisałem meila do Sun&fun z tym samym pytaniem, czekam na odpowiedź Pani Aniu do zobaczenia na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 09.05.11, 12:01 z tego co ja wiem hotel został otwarty i przyjmuje juz pierwszych gosci, wiec mysle ze w najblizszym czasie pojawia sie jakies opinie :) Facet mowil ze hotel zostal otwary ale mial jeszcze wiele do roboty w polowie kwietnia wiec mysle ze jakies wykonczeniaa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 09.05.11, 12:52 Wydaje mi się, że hotel w połowie kwietnia nie był jeszcze otwarty dla gości. Swoją drogą hotel ma swoją stronę internetową. Może napisać bezpośrednio do nich z prośbą o aktualne informacje i przesłanie rzeczywistych zdjęć ? Panie Arturze, do zobaczenia! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 13:05 Pani Aniu już pisałem do hotelu ale niestety bez odzewu Informacją od biura podrózy-posrednika- wyglądała tak, że stwierdził, że osobiście dzwonił do hotelu i został otwarty 1 maja Ale czy to prawda?????? Sam nie wiem, zbliża się termin końcowej wpłaty i lepiej wiedziec teraz o niespodziankach niż na miejscu być zaskoczonym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 09.05.11, 13:12 ja także pisałam do hotelu ale zero odezwu. Hotel nie był otwarty w połowie kwietnia, ale pracownicy biur podrózy czesto jeżdza sprawdzac obiekty ktore sprzedają, wiec moze poprotu byl facet w okolicy i widział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 13:17 Nie zostało nic innego jak bombardowanie Sun&fun meilami z zapytaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.097.c95.petrotel.pl 09.05.11, 17:28 Napisałam do Sun@Funa. Oto odpowiedź, jaką otrzymałam: "Hotel zostal juz ukonczony i przyjmuje Gosci, Nasi Klienci sa w tym hotelu od zeszlego tygodnia i nie maja zadnych zastrzezen. Rezydenci przekazali nam informacje, ze hotel jest godny polecenia." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 18:09 Dziękuję Pani Aniu za informacje, to optymistyczna zapowiedź udanych wakacji, powinny niebawem pokazać sie jakieś opinie i zdjęcia powracającyh. Pozdrawiam i do zobaczenia w przypadku nowych info odezwę sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.toya.net.pl 09.05.11, 18:10 Taka odpowiedz dostalam z biura podrozy - posrednika. Witam. W hotelu Seher Sun Palace Resort & Spa 5* na chwilę obecną nie została otwarta jeszcze strefa SPA opini na temat hotelu jeszcze nie ma żadnych, narazie wyleciał pierwszy turnus do tego hotelu i jeszcze nie wrócił. Jak w każdym hotelu który został dopiero otwarty moga być rzeczy które nie funkcjonują jeszcze na 100% oczywiscie do sierpnia sytuacja ta może ulec zmianie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 18:13 jak widze wszyscy zainteresowani bacznie śledzą ten wątek forum, jak narazie jest nas troje dziękuję za info pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.11, 18:21 tutaj są fotki z niemieckiej strony, faktycznie jeszcze muszą sporo tam zrobić www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Seher+Sun+Palace+Resort-ch_ub-hid_301228.html?action=detail&mediaId=1158157236&mediaOrder=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.097.c95.petrotel.pl 09.05.11, 22:29 Panie Arturze, na tej stronie są 2 opinie. Nie za ciekawie to wygląda. Do sierpnia to oni się na pewno zorganizują. Dziękuję i życzę mimo wszystko spokojnej nocy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace 10.05.11, 07:11 Witam Pi Aniu ryzykujemy jednym słowem, do sierpnia może się zorganizują, ale my lecimy juz 29 czerwca miłego dnia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 10.05.11, 07:32 Panie Arturze, a my jeszcze tydzień wcześniej. Mam jednak nadzieję, że będzie o.k. Również życzę miłego dzionka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 07:58 Będzie super, trzeba być optymistą Proszę się odezwać jak już tam będziecie w opisie jest informacja o wifi Ciekawe jak się tam poznamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 08:13 Pani Aniu czy już macie podaną godzinę wylotu? Jakim liniami lecicie? My lecimy z Wrocławia z informacji z biura wynika, że liniami tureckimi, jeszcze takimi nie latałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 10.05.11, 09:51 ja wylatuję do tego hotelu 1 czerwca i jestem troche przerażona brakiem opinii o hotelu.oby było wszystko ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 10.05.11, 10:17 Wylatujemy z Warszawy - linie Enter Air (podobno polskie). Wylot wstępnie godz. 11.40, na miejscu 15.40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 10:32 Leciałem enterem, fajna obsługa, boeing 737 troszkę ciasnawo Godzina wylotu też w porządku, najlepiej wylatuje się rano nie przepada cały dzień Według podanych godzin my wylatujemy o 15,40 ale to może się zmienić w ostatniej chwili już to przezywałem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 10.05.11, 11:20 a ile mniej wiecej leci sie do Turcji?? Na niemieckich portalach pojawily sie opinie, że hotel jest otwarty, wiele rzeczy nie działa np. bar na plaży,toalety na plazy brudne, bardzo mało animiacji itp. Ale pisza, ze obsluga sie stara, ptez ze sa utrudnienia dla tych ktorzy nie maja opcji ALL Inclusive bo przy wydawaniu napoi musza wypelniac jakies kartki i to robi zamieszanie, że brakuje ludzi przy wydawaniu picia i jedzenia na stołówkach. Pokoje sa podobno swietne, praktycznie urządzone itp. Tyle wyczytalam na niemieckich portalach. Ale mysle, że jak na nowo otwarty hotel to te opinie sa nawet dobre ;)) Bądźmy dobrej mysli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 11:39 Myślę że będzie ok., przy wcześniejszych wyjazdach czytałem opinie ludzi którzy we krwi mają narzekanie, nic im się nie podobało Nastawiacie się na jakieś wycieczki fakultatywne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 10.05.11, 11:54 Zawsze sa jakies marudy ktorym nic sie nie podoba ;) a najlepiej jakby jedzenie im podawali kelnerzy na zlotych tacach ;) Mysle, że na jakas jedna wycieczke sie wybierzemy. Ale nie mam pomyslu gdzie, chcielismy pamukkale ale podobno bardzo dlugo sie jedzie.. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 12:21 Długo i drogo trzy dni wyjęte z głównej imprezy Ja myślałem o raftingu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 10.05.11, 12:27 no własnie, dlatego odpuszczamy te pamukkale. ale jeszcze myslelismy nad green kanion czy cos takiego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 10.05.11, 12:27 na raftingu bylismy w chorwacji, spływ po rzece, super zabawa ;)) warto bylo pojechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.11, 12:30 To też może być fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia19853 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.11, 14:15 www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+Seher+Sun+Palace+Resort-ch_hb-hid_301228.html Na stronie są pierwsze opinie na temat hotelu. Jak na Niemców to nie jest źle. Ja lecę dopiero w październiku więc czekam na opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 11.05.11, 13:38 Moi drodzy, a czy łykacie przed wyjazdem jakieś probiotyki? Może jakieś doświadczenia, czy to naprawdę zabezpiecza przed ewentualną "zemstą sułtana"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 11.05.11, 13:57 w zeszlym roku przed wyjazdem łykalismy tabletki MULTILAC tydz przed wylotem i NIC nas nie wzielo. zadna zemsta, a jedlismy i pilismy wszystko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 11.05.11, 13:58 oczywscie mowie o Egipie. Do Turcji lecimy pierwszy raz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 11.05.11, 14:11 Dziękuję za odpowiedź. Rozumiem, że w trakcie wyjazdu nic już nie braliście. Ten multilac ma rzeczywiście w składzie sporo bakterii, więcej niż pozostałe preparaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 11.05.11, 14:25 nie w trakcie juz nie :) jest dobry i nawet tani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 12.05.11, 08:52 Prosze powiedzcie mi , bo kazdy poleca Hamman ;) a ze to moj pierwszy wyjazd do Turcji nie wiem co jak i gdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 09:55 hammam, łaźnia turecka oj gorąco Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 13.05.11, 12:58 Na Holiday Checku ukazały się nowe zdjęcia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 17:26 Witam Pani Aniu, a może Aniu tak będzie łatwiej? Proszę o link do tej strony, jak to wygląda? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.008.c70.petrotel.pl 13.05.11, 22:14 Artur, przepraszam, nie zdążyłam z tym linkiem. Mnie też się wydaje, że ten pokój wygląda zupełnie inaczej. Zmartwił mnie też brak zieleni dookoła, na wizualizacji nie było ogrodzenia tylko trawa, rośliny, palmy itp. Chciałabym wreszcie zobaczyć opinię rodaków, którzy już tam byli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 11:02 nic się Aniu nie stało sam znalazłem link, mam takie same odczucia i wątpliwości co Ty pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 17:35 zwrócilicie uwagę, że zdjęcie z pokoju za żywo jest inne niz wygląd pokoju z animacji??? mam mieszane uczucia???? www.holidaycheck.pl/hotel-Zdjecia_Hotel+Seher+Sun+Palace+Resort-ch_ub-hid_301228.html?action=detail&mediaId=1157969027&mediaOrder=4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.mtvk.pl 13.05.11, 19:05 Fakt, zdjęcie jest inne ale nie duzo sie różni. Widac ze pokoj jest zamieszkiwany, poduszki napewno sa ludzi ktorzy tam mieszkali ;) Bedzie dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 19:08 ale ten wystrój zupełnie inny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shuller Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.eltronik.net.pl 13.05.11, 21:25 ja z rodzinka i ze znajomymi jedziemy 8 czerwca i mnie nie rusza wystrój hotelu bo tam tylko sie spi a udane wakacje to przede wszystkim relax relax relax Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 11:04 ale trudno mieszkać na budowie, do tego nie trzeba wybierać sie do Turcji za taką kasę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 14:24 dizsiaj 15 powinny niebawem pokazać sie opinie osób po pierwszych dwóch tygodniach pobytu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.008.c70.petrotel.pl 15.05.11, 19:18 O ile zechcą łaskawie podzielić się z nami wrażeniami. ;) Zauważyłam , że ludzie częściej napiszą, jeśli byli niezadowoleni czy wręcz oburzeni, coś było nie tak. Ogólna ocena na HolidayChecku b.niska, w tej chwili 3,5. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 19:37 Witaj Aniu też pilnie śledzę tą stronę, zobaczymy jak będzie, decyzja zapadła lecimy i już, trzeba byc dobrej myśli pozdrawiam z Karkonoszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.008.c70.petrotel.pl 15.05.11, 19:46 Bądźmy optymistami. A ja pozdrawiam z Mazowsza! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.11, 19:49 wybieram się na Mazowsze w 2012 dokładnie 21 czerwca na mecz Euro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 16.05.11, 09:09 Artur, pewnie wybierasz się do Warszawy. My mieszkamy ok. 100 km dalej. Dzisiaj na HolidayChecku 3,4 - b.mało. Szkoda, że te opinie się nie wyświetlają. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 11:39 tak wo wawy aniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 11:57 Aniu, czytam opine na choliday.de, są różne zobaczysz będzie fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 16.05.11, 12:04 Artur, masz rację. Grunt to pozytywne nastawienie. :-) Ten hotel to jednak sieciówka, więc nie mogą sobie pozwolić na większe wpadki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 16.05.11, 12:15 ja jadę 1 czerwca więc jak tylko wrócę to napiszę jak jest naprawdę w tym hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.11, 12:17 liczymy na to, dziekujemy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 16.05.11, 12:24 sama jestem ciekawa jak tam będzie naprawdę.wszystko opisze jak wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 08:16 Troszkę Ci zazdroszczę szybkiego wyjazdu Patrząc na terminy środowych wylotów jestem dopiero siódmy w kolejce na 29 czerwca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 17.05.11, 08:37 nie mogę się już doczekać ale cały czas martwi mnie ten hotel,czy wszystko bedzie tak jak w opisach w katalogach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 17.05.11, 09:30 Ja też troszkę zazdroszczę. U mnie w domu dziecko skrupulatnie odlicza dni. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:16 podobni jest u mni Aniu 'młody" też odlicza, i szkuje sprzęt do pływania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 17.05.11, 10:23 Tylko, że dla nas to jest pierwszy taki daleki wyjazd. Co za tym idzie, również czeka nas pierwszy lot. Artur, uwierz, podwójny stres. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 17.05.11, 10:33 Ciekawa też jestem, czy nasze dzieciaki znajdą wspólny "język". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:45 napewno się dogadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:34 Spokojnie Aniu to tylko trzy godzinki lotu Przy pierwszym wyjeździe też były obawy ale jest całkiem przyjemnie, nastawiałem się na Egipt piękny hotel Titanic Palace, ale zmieniłem destylację ze względu na sytuację w Egipcie, i padło na Turcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:37 Mój syn ma 13 lat kończy podstawówkę, bardzo dobrze pływa chodzi do szkoły pływackiej w Egipcie nurkował z akwalungiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 17.05.11, 10:54 Wow, na pewno jest świetny. Moja córka jest 2 lata młodsza. Pływa, ale na pewno nie tak profesjonalnie jak Twój syn. Za to świetnie tańczy. :-) W takim razie rafting to dla Was super sprawa. My się chyba nie zdecydujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:00 właśnie zastanawiamy się nad raftingiem, a jesli to nie tajemnia ile zabieracie dodatkowo pinięzy i w jakiej walucie, te wycieczki są dosyć drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 17.05.11, 11:11 Liczę, że Ty mi podpowiesz. Z tego co czytam to lepiej zabrać euro, a na miejscu częściowo wymienić na liry tureckie. Co do wycieczek, są dość drogie od touroperatorów, natomiast lokalnie tańsze nawet o połowę. Tylko czy warte ryzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:18 My zabieramy dolary, myślę że około 700, przy poprzednich wyjazdach korzystaliśmy z oferty biura podróży, właśnie chodziło to ryzyko, zawsze może cos się zdarzyć i wtedy nie obejmuje ubezpieczenie. Może [popiszemy Ne maile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 17.05.11, 11:20 Znasz mój adres. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:26 podawałaś wyżej mogę napisać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 11:44 wysłałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 18.05.11, 09:11 Moi drodzy, na HolidayChecku pokazały się pierwsze filmy z hotelu. Jak wrażenia? Moje negatywne się pogłębiły. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 18.05.11, 10:35 no wygląda to trochę nieciekawie.mam obawy jak to będzie.jeśli okaże się że standard hotelu jest niższy to będzie się pisać reklamację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 18.05.11, 11:10 No właśnie na to wygląda, że standard jest niższy. Najgorsze jest to, że nie ma połowy rzeczy z folderu - nia działa spa ani bar na plaży, nie ma placu zabaw ani zieleni dookoła. Czarna, bardzo liczę na Twoją opinię po powrocie. Lecicie na tydzień czy dwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 18.05.11, 11:18 na tydzień.mam złe przeczucia ale obym się myliła.pani w biurze zapewniała mnie wcześniej że nowo wybudowane hotele w turcji są super ale ten nie wygląda żeby był rewelacyjny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamahuberta Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.in.lublin.pl 18.05.11, 17:18 Witam, my lecimy 8 czerwca, z warszawy, 2+1 (pięciolatek). Czy ktoś jeszcze leci w tym terminie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.232.c75.petrotel.pl 21.05.11, 22:15 Dziś na niemieckiej stronie ukazały się kolejne zdjęcia i komentarze. Są całkiem fajne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamahuberta Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.in.lublin.pl 22.05.11, 08:07 Aniu, daj link do strony niemieckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.089.c84.petrotel.pl 22.05.11, 16:42 www.holidaycheck.de/hotel-Hotelbewertungen_Hotel+Seher+Sun+Palace+Resort-ch_hb-hid_301228.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.11, 17:23 i całkiem ładniutko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 24.05.11, 09:10 na stronie holidaycheck są kolejne fotki z hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 24.05.11, 09:40 Całkiem przyzwoicie to wygląda. Czarna, Ty już za tydzień lecisz. Mam nadzieję, że te zdjęcia Cię trochę uspokoiły. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamahuberta Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.in.lublin.pl 24.05.11, 09:47 A nie zauważyliście, że nie widać na fotkach wcale dzieci?.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiola Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.adsl.inetia.pl 24.05.11, 09:46 całkiem nieźle to wygląda, mam nadzieje że do 2 lipca wszystko będzie już w najlepszym porządku :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 24.05.11, 09:51 Mamo Huberta, słusznie zauważyłaś, nie widać dzieci i nie ma opinii od strony rodzin z dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 24.05.11, 09:54 mnie kobietka w biurze mówiła (pośrednik ) że hotel nie ma jakiś super przystosowań dla dzieci. krótko mówiąc, nie polecała hotelu dla dzieci. Jest bardziej nastawiony na doroslych, na rozrywki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 24.05.11, 09:56 Kto leci juz za tydzien :) ? zazdroszcze, też juz bym chciała wakacje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 24.05.11, 10:01 Luna, ale przecież w folderze Sun Funa jest ujęty miniklub dla dzieci, do tego plac zabaw, zjeżdżalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 24.05.11, 10:16 W wiekszosci hoteli pisza takie rzeczy a nie zawsze tak jest. Ja sie na tym nie znam mowie tylko co mowila mi kobietka z biura podrozy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 24.05.11, 10:57 lecę za tydzien i po powrocie napiszę jak jest naprawdę.teraz bardziej obawiam sie chmury pyłu z wulkanu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamahuberta Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.in.lublin.pl 24.05.11, 10:57 Ja myślałam, że miniklub, zjeżdżalnie, brodzik, plac zabaw i piaszczysta plaża to wyjątkowo pod dzieci... Jednak co biuro to inna porada. Mimo wszystko nie mogę się już doczekać:) Ponawiam pytanie- czy ktoś leci 8 czerwca? I czy w w ogołe wylecimy, wiadomo co się teraz dzieje w przestrzeni powietrznej:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 24.05.11, 11:03 ja mam spore obawy że ten wulkan popsuje mi plany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 24.05.11, 11:47 w zeszlym roku tez były problemy z jakims wulkanem i z pyłem zaraz przed moim wylotem do Egiptu ale wszystko było ok, bez zadnych problemów. ;) Nie martwcie sie ;) Czarna zrób zdjęcia wszystkiego co sie da haha ;) Łazienki bo pisza na niemieckich stronach ze sa ogromne prysznice ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 24.05.11, 11:50 ok.zrobię tyle fot ile się da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 25.05.11, 13:20 Włosy w pokoju.. starszne rzeczy ;p komus wypadly i nie pozbierał ;) nie ma co sie martwic :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 25.05.11, 12:50 sa następne fotki hotelu na holidaycheck,tym razem mniej optymistyczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.pl 25.05.11, 13:00 Kochana, spójrz na to w ten sposób, to jest tylko kilka fotek wyrwanych z całości. Teraz pozostaje nam już tylko pozytywne nastawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 25.05.11, 14:09 juz za tydzień przekonam się jak tam jest.to są tylko fotki od niemców.byc może oni maja wygórowane wymagania.i wszystkiego się czepiają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 25.05.11, 14:11 napewno :) Ale przeciez jak masz długie włosy i sie poczeszesz to wiadomo ze kilka wlosow zawsze spadnie ;) a powiedz mi, dajesz jakas kase w paszporcie przy meldowaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 25.05.11, 14:27 nic nie dam.jak juz to tylko pokojówce za sprzątanie.tak robiłam w tunezji i było ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia880 Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.3s.pl 25.05.11, 14:33 w zeszlym roku w Egipcie wsadzilismy 20 $ do paszportu i dostalismy pokoj z basenem ;) Ale teraz sie zastanawiam w sumie, duzo osob pisze ze obluga na recepcji nie zbyt sympatyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: 178.212.54.* 25.05.11, 14:55 ja na pewno nie dam kasy w recepcji.niech spadają.w pokoju i tak będę tylko spać.oby tylko było czysto i żeby wszystko działało a skoro to nowy hotel to tak powinno być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.11, 23:49 Czy już ktoś wrócił i może podzielić się wrażeniami ? Ewentualnie pasjonująca relacja na żywo z lobby hotelu, podobno jest tam WiFi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luna Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.mtvk.pl 03.06.11, 07:20 na polskim HolidayChec pojawily sie polskie opinie na temat hotelu. Czarna ktorego ty lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 18:01 Luna, polski Holiday cytuje opinie z de., rodacy jeszcze nie raczyl się odezwać niecierpliwie czekam, na deklarujących wczesniej, zobaczymy może Czaran się odezwie, ewentualnie Ania, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.11, 21:40 Puk puk KC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.189.c75.petrotel.pl 03.06.11, 22:09 Czarna już poleciała. Ja na pewno odezwę się w trakcie pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 08:04 Witam Witam dawno Ani tu nie było, liczę bardzo trzymam za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 08:06 Aniu mam nadzieję że WiFi działa, jesłi tak to liczę na realcję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.132.c72.petrotel.pl 04.06.11, 10:29 Witam, rzeczywiście dawno tu nie zaglądałam. O ile będzie wi-fi, na pewno napiszę. Pozdrawiam serdecznie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 19:08 Będę czekał niecierpliwie!!! Olo widział basen na fotografiach i zastanawia się czy jest na tyle duży, żeby mógł uczyć pływania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 19:23 są nowe zdjęcia na choliday, jedno z widokiem na balkony wychodzące na ulicę, otrzymanie takiego pokoju nie byłoby sympatyczne, chyba lepiej miec pokój z widokiem na basen???? ale myślę, że można to załatwić w recepcji w najgorszym razie bakszyszem w paszporcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.230.c90.petrotel.pl 04.06.11, 20:51 Rzeczywiście, widok na ulicę nie jest zbyt ciekawy. Ja liczę w recepcji na swój urok osobisty.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:19 hmmmm, na pewno zadziała ja liczę na siłę,,.... siłę perswazji, powołam sie na bitwę pod Wiedniem przecież dostali łupnia i teraz kto dyktuje warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:22 nie jestem pewien czy polecą na mój urok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.230.c80.petrotel.pl 04.06.11, 21:31 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:41 nie wiem czy będa pamietali to dosyć dawno było cos około 168..., moga nie pamietać Jasia III S., ale z drugiej strony TAKI HOTEL 5 gwiazd to i chyba obsługa wykształcona, powiem Kara Mustafa kaput, pokój z widokiem na basen proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.230.c80.petrotel.pl 04.06.11, 21:45 Artur, a jaką kwotę ewentualnego bakszyszu przewidujesz? 1683. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 21:55 wątpimy w swój urok? słaba samoocena? chyba nie? jak Jaś II S. nie pomoże to przewiduję 10-20 usd, ale moze pomoże na wszelki wypadek wezme fotki ze wzgórza Kahlenberg we Wiedniu czy w Wiedniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.080.c89.petrotel.pl 04.06.11, 22:05 Oczywiście w Wiedniu. :-) Większość facetów w tym kraju o tej porze ogląda Jamesa Bonda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arurjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 22:08 sam nazywam się James, James.........., bajeczek nie oglądam a myślałem że byłem we Wiedniu, ładnie tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 22:12 a jeśli już to najwyżej juz kultowe z Seanem Conerym w roli głównej a większośc kobiet ma pewnie jakiś pasjonujący serialik ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.11, 22:17 chyba miałem rację???? w takim razie idę rzucić okiem na jakąś książke, nie wiem czy Łysiaka Asfaltowy Saloon, będzi dobry o tej porze? chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.080.c89.petrotel.pl 04.06.11, 22:17 Seriale to raczej w tygodniu. Kobiety mają ciekawsze zajęcia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.080.c89.petrotel.pl 04.06.11, 22:18 Miłego wieczoru! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arturjg Re: Hotel Seher Sun Palace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.11, 14:15 wprawdzie ze spóźnieniem ale dziękuję, wieczór i nocka całkiem przyjemna najlepsza jest dzisiaj pogoda, gdyby było tutaj takie całe lato to Turkom dziękujemy, u siebie zostajemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś