marta22112
26.08.14, 22:06
Her sabah oldugu gbi bu sabahta seninle uyandim...ask ben varliginla öyle bir yandim öyle bir yandim ki...yokluğunu bile ölümle bir saydim... hani derler ya söz uçar yazı kalır diye...iste sırf bu yuzden yaziyorum sana içimdeki aşkın bitmeden tukenmeden...inan bende bilmiyorum nasil bu denli seni seviyorum...neden...icimde ki ask sadakat sevgi...bağlılık yemini...hic bitmeyecek bir ruya gibi uyanmak istemiyorum...bir gun bitecek belki...alacak yerimi baska biri...ama ben bunu dusunmek bile istemiyorum ki...annemin elleriyle dokunuyorum sana desem...annemin sefkatiyle suzuluyorum ruhuna desem anlarsin belki içimdeki sevginin merhametin asaletini...evimdeyim su an...yatak odamda...yalnizim yalniz uyaniyorum her sabah...bunun tek bir sebebi var...tercihim bu...Çünkü ben seninle bu yatakta uyanana kadar...hic kimse olmayacak evime hatun, tenime cariye...Çünkü kimse hakaetmiyor sevgimi senin kadar...simdi bu sabahlar sensiz riyakar, yatagim soguk, odam dar...ama icimde bir umut sana dair...adimin anlamina dair...benimle uyanacak, yastik savaşı yapacak, kahvaltini yatagina getirecek bir sultan edasıyla yasatacagim seni bu evde...o zamana kadar senisizlikle yoklugunla sevisecegim bu dört duvarda...geldigin gun tavanlarini yikacak bu eller bu dort duvarin...masmavi gokyuzune açılacak yatakodamin tavanı...ankatamam sana kavusacagimiz o anı. ..nefeskerimiz kesilecek...bedenimiz buz kesecek...ellerimiz birbirini kesfedecek...bembeyaz bir carsaf serecek...ve kizliginin masumiyeti bu yatakta aşkımızin himayesine geçecek. ..kucuk bir kan damlası bembeyaz yatagimizda ölümsüzleşecek...bizsiz aldığımız tüm yaralar biz birlikteyken iyilesecek...ask biliyorum bir cam buğusu bu ayrılık geçecek...hayat mutluluk er ya da gec bizi seçecek...goreceksin bir kir düğünü tum sevdikerimiz gelecek...o yüzük parmagindan gececek, ilk dans seninle, sen beyazkar icinde..ve kisakanacak melekler seni gökyüzünde... umudum erkegim kocam diyecek bana dilin...bizim bir kizimiz olacak sevgilim...tıpkı sana benzeyen...sen gibi gülen...bizim bir oglumuz olacaka ya da tipki benim gibi esmer sana anne diyen...her anına yaninda sahit olacağımız. .gecenin bir yarisi aglayisiyla uyanacagimiz...benim altini değiştirdiğim, senin uykulu gozlerle emzirdigin...sesi yankilanacak evimizde...sen koş diyeceksin süt ateste...! Benim oyuncaklari elimde... hafta sonlari sehir kacamaklari...eskisehir istanbul Ürgüp Göreme... karşı cikan bu aska herkes. ..saygiyla egilecek önümüzde... keske diycekler keske: tek bir söz etmesydik mutlu olsunlar ayrilmasinlar diye... sabahlari saclarini oksayarak uyandiricak seni bu deli adam..ama oyle bi kaç sabah degil...yillarca her sabah bikip usanmadan..sensiz gecen her sabahin acisini cikararak, seni uyandirmadan...sacinin bir teline bu dunyayi feda edercesine...bir baba sefkatiyle...önce bir eş sonra sanki senin öz baban...iste oyle sevecigim seni..bazen sevgilin bazen herseye karışan baban) senin icin yasayacagim...kazandigim her kuruş senin, alnimin her helal teri senin gülüşünü gormek icin akacak...arkadaslarimiz gelecek bizde kalacak...sabahlar olmayacak...herseyin ilkini birlikte yasayacak anilarimiz birikecek...gunlerimiz geçecek hayal tadinda...bir ruya mi bu umudum diyeceksin..nasil bu kadar mutluyuz biz..evlendik benim oldun diyeceksin...gercek sevgilim karıcım diyecegim...seni her zman bu sabah ki gbi sevecegim...arim balim peteğim bilsem ki öleceğim yine seni yine sevecgim...sen oylesine masum oylesine safken...kimseyi görmedim senden daha guzel...hadi ask ac simdi gozlerini...uyan sevdigim...sensin ilk kadinim dedigim...kucuk masum melegim...bu sabah sana getirdim elimle topladim papatyalari... uzerinde duruyor su damlalari...bilki askimin gozyaslari...bir öpücük konduruyorum usulca...gulusumle acilsin o göz kapakları...unutalim tüm ayrılıkları...ve bu sabaha umutla askla baslayalim...unutma ben bu sabahta seni seviuorum...dun sabahta oldugu gibi...ve yarin sabahta seni seviyor olacak bu adam...hadi uyanin madam...kahvaltiniz hazir