Dodaj do ulubionych

Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice..........

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:31
HEYA!!!
Witam wszystkich.
Tegoroczne wakacje chciałbym spędzić wraz z rodzinką (2+3) w Podgorze lub
okolicach Tucepi, Omisa, Draśnic..............
Pomóżcie !!!
Może ma ktoś jakieś sprawdzone namiary?
Bajką by był apartamencik z widokiem na morze ;) a może przy samej plaży? :):)
Marzenia..............
Pozdrawiam Grzegorz
g.bilka@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: Malgosia Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 19:50
      Czesc :)

Ja jadę tu w maju:

www.makarska-riwiera.pl
      A ty kiedy sie wybierasz?

Malgosia
    • Gość: bece Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.acn.waw.pl 25.01.06, 21:23
      omnis w sezonie to niezla rzexnia
    • Gość: Grzegorz Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.06, 22:38
      Cześć.Akurat miałem przyjemność być w tych miejscach i bardzo dokładnie opisałem je na forum z 2005, 2004 r.Szukaj autor Grzegorz, w tym roku wybieram się do miejscowości Gradac i bardzo ją wszystkim polecam, byłem tam w zeszłym roku. Miałem kwatery bardzo tanie ,ale nieciekawe. W lipcu w Gradacu kwatery były oferowane za 10 euro od osoby.
    • Gość: Grzegorz Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: 81.15.198.* 25.01.06, 23:30
      Do CRO wybieram się na początku lipca, Wakacje i....szybka ucieczka
      do............raju ;)
      a może jakieś konkretne namiarki?
      Pozdro i HEYA
      • Gość: Małgosia Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:10
        No ja juz ci napisalam:

www.makarska-riwiera.pl
        wszystko jest tam fajnie opisane

juz sie nie moge doczekac!

malgosia
        • Gość: jaś Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.acn.waw.pl 26.01.06, 00:27
          wszędzie ten link
    • Gość: Monia Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: 213.17.171.* 27.01.06, 10:25
      Nie mam namiarów ale polecam Tucepi - super deptak, fajne plaże.
      • Gość: zbynek Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.plock.mm.pl 27.01.06, 13:57
        zgadza się.
    • Gość: Jarek Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:31
      W zeszłym roku stacjonowałem w Podgorze robiłem wypady na cała Riwiere.Mogę polecic własnie Podgorę i Tucepi-ładne plaże i pospacerowac gdzie jest...Wieczorny klimat Podgory pozostanie zawsze w mojej pamięci...
      • Gość: Grzegorz Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: 81.15.198.* 28.01.06, 02:51
        Podgora?
        A może jakiś namiarek?
        g.bil@neostrada.pl
        • Gość: Jarek Re: Omiś..........Podgora, Tucepi, Draśnice...... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.06, 12:48
          Ja byłem -www.apartmani-hrvatska.com/osobna.asp?BR=2412.
          ładny apartament 100m do plaży,troche blisko Jadranki,ale hałas z niej o dziwo nie był słyszalny.Sympatyczni gospodarze i naprawdę fajny standard...
          • Gość: lola JA UWAZAM ZE RIVIERA JEST :) IP: *.acn.waw.pl 29.01.06, 22:18
            cro.pl/forum/viewtopic.php?t=9261&highlight=relacja+cro
            to moja relacja z cro:)
            bylismy w Tucepi 10dni a w Primosten 3:)
            bylo super..najpierw sie nastwialismy na brele lub baske ale gdy zobaczylam
            tucpei to nie chcialam juz nigdzie jechac:)
            mozesz przeczytac moja relacje-tucepi dla mnie bomba:)
            ogolnie riwiera i wyspy:)a to zdjecia;)
            www.wakacje.ao.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka