Gość: Marek IP: dell:* / 192.168.0.* 10.12.02, 07:36 Czy znacie może adresy dobrych i po przystępnych cenach kwater, dla rodziny z dziećmi w Czarnogórze okolice Tivatu lub Kotoru. PZDR i WESOŁYCH ŚWIĄT Marek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jack Re: Kwatery Czarnogóra IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 18:57 Nie polecam Ci kwater w Czarnogórze (jeszcze zbyt niski standard w stosunku do ceny) a tym bardziej w Kotorze i Tivacie. Chyba, że nie interesują cię wakacje nad morzem. W Czarnogórze obecnie jedynie warto korzystać z hoteli. I sprawdź zanim coś wybierzesz, czy mają wodę wieczorem Pozdrawiam więcej info: skir@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Kwatery Czarnogóra IP: *.um.poznan.pl 19.12.02, 13:25 Witam! Byłam w Czarnogórze we wrześniu i niestety nawet po sezonie ceny kwater są dość wysokie. Min. to 10 euro/os w prywatnym pokoju- zazwyczaj jest to pokój właścicieli przerobiony na sezon dla turystów. Im bliżej morza ( lub widok z okna na morze) tym cena rośnie, a i na luksusy też nie należy liczyć. Nie wiem jak to wychodzi gdy rezerwuje się kwatere dla całej rodziny i na dłuższy pobyt, ale targować się oczywiście trzeba! Ja mieszkałam w Sveti Stevanie- pokój 25E / 2 os. z łazienką, tarasem, lodówką i pięknym widokiem na wyspę. W sezonie cena na pewno jest wyższa. Jeśli jesteś zainteresowany tematem, albo chcesz więcej info to podaj adres priv. - napiszę! Pozdr. M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Kwatery Czarnogóra IP: dell:* / 192.168.0.* 20.12.02, 10:39 Witam. Z tego co wiem to kwatery na wyspie Sw Stefan są i były drogie, ale jeszcze się zastanawiam nad campingiem. Może macie jakieś konkretne informacje na ten temat. Był, a może i jeszcze jest bardzo fajny camping w miejscowości Radovići koło Tivatu zaraz obok hotelu Plavi Horizont. 11 lat temu byłem właśnie na tym campingu a jest tam piaszczysta plaża i mam wielką ochote tam pojechać. Tylko czy jeszcze ten camping istnieje? Marta jeśli możesz przesłać mi jakieś "głębsze" info to będę wdzięczny. bhp@pwik.czest.pl PZDR Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milan Kosanovic Re: Kwatery Czarnogóra IP: *.neobee.net 28.12.02, 00:25 Witam. Jestem z Czarnogory, w naszej okolicy jest kamping ,,Velika plaza", ale nie sprawdzalem czy byl dobry. Slyszalem ze kampingi w Czarnogorze sa drogie i ze sie nie oplaca. Kwatery mozna znalesc i duzo taniej od 10 eura! Ale na zime nie trzeba jechac do Czarnogory bo tu u nas jest tylko deszcz i to nic przyjemnego!! Moj dom i okolica: users.cg.yu/ulcinj/pol.htm Pozdrawiam, Milan Gość portalu: Marek napisał(a): > Witam. > Z tego co wiem to kwatery na wyspie Sw Stefan są i były drogie, ale jeszcze się > > zastanawiam nad campingiem. Może macie jakieś konkretne informacje na ten > temat. Był, a może i jeszcze jest bardzo fajny camping w miejscowości Radovići > koło Tivatu zaraz obok hotelu Plavi Horizont. 11 lat temu byłem właśnie na tym > campingu a jest tam piaszczysta plaża i mam wielką ochote tam pojechać. Tylko > czy jeszcze ten camping istnieje? > Marta jeśli możesz przesłać mi jakieś "głębsze" info to będę wdzięczny. > bhp@pwik.czest.pl > PZDR > Marek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: Kwatery Czarnogóra IP: *.neobee.net 28.12.02, 00:29 strony.wp.pl/wp/wakacje_czarnogora/marovic/ Odpowiedz Link Zgłoś