Gość: Margheritas IP: *.pcz.pl / *.pcz.pl 18.04.06, 19:08 Nigdy nie byłam we Włoszech słyszałam że podłudnie Włoch jest przepiękne...ale czy piękniejsze od Chorwacji? W Chorwacji byłam i wiem że warto jest pojechać raz jeszcze...? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ellam Re: Włochy Pd czy Chorwacja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:34 Bardzo trudny wybór. Pięknie jest i w Chorwacji w pd. Włoszech. Jeżeli jeszcze nie byłaś we Włoszech to jedż tam. Do Chorwacji na pewno wrócisz, bo tam się po prostu wraca... a zawsze lepiej samemu sprawdzić gdzie lepiej? /jeżeli w ogóle jest to możliwe/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endriu Re: Włochy Pd czy Chorwacja? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 12:42 Sam stoje przed tym dylematem,jezeli południowe włochy to dokładniej gdzie,zeby było pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
hania731 Re: Włochy Pd czy Chorwacja? 19.04.06, 18:27 Ja planuję połączyć jedno i drugie i z Dubrownika przepłynąć od bari i dojechac na Sycylię. mam nadzieję,że podróż spełni nasze oczekiwania. Odpowiedz Link Zgłoś