Dodaj do ulubionych

Pies w Chorwacji

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 11:34
Z tego co się zorientowałam to wakacje z psem w Chorwacji to dość duży
doadatkowy wyadatek, choć nie bardzo rozumiem, dlaczego są takie
ceny "noclegów" dla psa- nie używa wody, prądu,nie wiele korzysta kuchni, nie
dostaje swojej pościeli itd. Mam jednak inne pytanie co z psem na plaży.
Dodam,że jest to pie marki jamnik.
Obserwuj wątek
    • Gość: blue.berry Re: Pies w Chorwacji IP: *.aster.pl 29.07.06, 22:33
      z placeniem za psa to chyba roznie bywa. ja np nie placilam (choc pies raczej
      nie jamnik a wrecz przeciwnie:)))
      co do plaz. czesc plaz oznaczona jest zakazem wprowadzania psow, czesc nie
      (przynajmniej tam gdzie byłam)
      zawsze mozna znalezc takie miejsce gdzie bedzie mozna plazowac z psem.
      warto pamietac zeby pies mial zapewniona wode do picia i cień. jesli bedzie
      wchodzil do morza to pozniej warto wyplukac go slodka woda porzadnie. morze
      jest dosc slone i czesc psow pozniej swedzi skora. no i zawsze miec torebke co
      by posprzatac:)
      jesli pies ma jakies dolegliwosci to leki zabrac ze soba, jak rowniez psia
      apteczke pierwszej pomocy typu zatrucie, rozwolnienie itp. w choracji nie jest
      latwo znalezc weterynarza:)
      generalnie chorwaci pozytywnie reaguja na psy. bez problemu mozna z nimi
      wchodzic do knajpek (a juz napewno tych na swiezym powietrzu), nie ma klopotu
      na promach (nam nawet pozwalano siedziec w klimatyzowanym pomieszczeniu mimo ze
      byl zakaz wchodzenia z psem). mam w sumie bardzo pozytywne wspomnienia zwiazane
      z przywiezienim psa do chorwacji.
      • Gość: usia Re: Pies w Chorwacji IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 30.07.06, 12:03
        Dzięki za infromację, a masz namiar na jakąś kwaterę, nie łupią tak strasznie
        za psa.
    • Gość: Lpski Re: Pies w Chorwacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 09:58
      > Z tego co się zorientowałam to wakacje z psem w Chorwacji to dość duży
      > doadatkowy wyadatek,

A co myslalas ? Dra kase za wszystko z czego mozna zedrzec .

Ponegocjuj z wlascicielem kwatery i bardzo czesto rezygnuja z oplaty . Trzeba
      czasmi ich troche pod wlos wziac - ale powinno sie udac .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka