IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:30
Ile kosztuja dziwki w Zadarze - lepiej placic w kunach czy Euro
Obserwuj wątek
    • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 09:53
      meska czy zenska ?
      • Gość: Sas Re: Ile IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 23.08.06, 11:26
        ha , ha - cały - Lipski. Sas
    • Gość: Frank Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:36
      Mowie o polkach ktore jada tam zarabiac pod plaszczykiem wypoczynku- podobno tanieja
      • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 11:42
        > Mowie o polkach

A robi Ci to roznice ? Bedziesz chodzil od jednej do drugiej i pytal o
        narodowosc ?
        • Gość: Sas Re: Ile IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 23.08.06, 15:07
          Tak Lipski będzie pytał o narodowosc , dopuki któras nie odpowie mu po
          polsku . Bedzie wtedy wiedzial ze trafił na NAJTANSZY TOWAR. Sas
          • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:20
            Sory Sas ale dziwka to dziwka - ma jedno "przeznczenie" w ktorym narodowosc ma
            ze tak powiem drugoplanowa role . No chyba za autor posta nie zna zadnego
            jezyka i nie wie jak zagadac do takiej dewizowej .
          • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 15:21
            > Bedzie wtedy wiedzial ze trafił na NAJTANSZY TOWAR. Sas

robiles jakies porownania i zestawienia ze wiesz ze najtanszy ?
            jesli tak to napisz jakie byly kryteria i warunki
            skoro widze ze kolga w miare w temacie to jak z jakoscia za ten najtanszy
            towar ?
            • Gość: bolo Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:03
              Lipski jesteś kretynem.Chyba nigdy nie byłeś w Chorwacji!!!!!
              bOLO
              • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:05
                Oczywiscie ze nie bylem
                zdziwiony ?
                • Gość: bolo Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:09
                  Ok! Byłeś w Rowach.Tam jest super!!!Smaczna tania ryba, zabytki klasy"o",ciepłe
                  morz i super towarzystwo dziewczyn w topless!!1
                  bOLO
                  • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:17
                    Niestety w Rowach tez nie bylem :-(
              • Gość: Sas Re: do Bolo IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 23.08.06, 16:15
                Sluchaj Bolo nazywając kogoś kretynem niczego istotnego do tematu dyskusji
                nie Wniosłeś . Proponuję zabierać głos kiedy Masz cos w sprawie / ILE /do
                powiedzenia . Sas
                • Gość: bolo Re: do Bolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 09:57
                  Przepraszam za kretyna-przesadziłem.przyznaje ,że wnerwił mnie sam temat - nie
                  jeżdżę do chorwacji po to by kożystać z płatnych panienek i sądzę że może
                  lepiej skupić się na nurkowaniu i zwiedzaniu itp..
                  bOLO
                  • Gość: Lipski Re: do Bolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:02
                    A nie wyczules ze autor tego postu specjalnie prowokuje ?
                    • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 11:44
                      Nie prowokuję tylko staram sie prowadzić dyskusje na TEMAT, dlatego w
                      przeciwieństwie do Ciebie nie uslyszalem pod swoim adresem słów za które ktoś
                      później by przepraszał . Zamiast prowadzić JAŁOWĄ dyskusję , odpowiadz na
                      pytanie ile kosztuje dziwka i sis wyłącz . Sas
                      • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 11:52
                        A skad ja mam wiedziec ile kosztuje dziwka ? :-))
                        Jak mawial Brylant w pewnej komedii jestem zbyt piekny i mlody zeby za to
                        placic :-)))
                        Ale wiem ze zaraz po wojnie w Gospiciu mozna bylo kupic na wlasnosc za ok 1000
                        euro .
                        • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 12:11
                          Jezeli nie wiesz ile kosztuje dziwka to po kiego zabierasz glos w temacie .A
                          SAMOUWIELBIENIA ''zazdroszczę'' Sas
                          • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:21
                            > Jezeli nie wiesz ile kosztuje dziwka to po kiego zabierasz glos w temacie

Z tego co pamietam ty tez nie dysponujesz wiedza w tej materii :-)

Moje posty od samego poczatku sa na temat . Pierwsze pytanie bylo o dziwki -
                            wiec zapytalem czy meska czy zenska , potem bylo pytanie Franka nacechowane
                            teza ze sa tam polki i ze tanieja . Wiec grzezcznie zaptalem jaka to dla niego
                            roznica. Zreszta warto by bylo od poczatku przesledzic temat . Wcale nie uwazam
                            zeby bylo nie na temat
                            • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 12:54
                              Lipski oczywiście ściemnia - na pytanie ile kosztuja dziwki - odpowiada / oc -
                              że PIEKNI JAK ON I BRYLANT za to nie płacą - a tak wogóle do cholery - SKAD MAM
                              WIEDZIEĆ . Odpowiedź BARDZO precyzyjna . Sas
                              • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:17
                                Zebrales po jednym zdaniu z kazdej wypowiedzi

• Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 14:37
                                  Lipski - Ty wiesz wszystko - to w końcu ile kosztuje ta dziwka / bez względu
                                  na płeć/. Sas
                                  • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 15:36
                                    moze tobie to bez wzgledu

damska min 50 euro z finalem w buzi , 80 bez gumki , za noc 400 - 500 euro .
                                    jakies fantazje cie interesuja ? poki mam kumpli ze szkoly na skypie moge
                                    zapytac
                                    • Gość: Sas Re: do Lipski IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 24.08.06, 16:06
                                      W imieniu Frank i oczywiście swoim wielkie dzięki za WYCZERPUJĄCĄ odpowiedź.
                                      Sas
                                      • Gość: Lipski Re: do Lipski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:10
                                        nie ma sprawy
            • Gość: Sas Re: Ile IP: *.citysat.com.pl / *.net81.citysat.com.pl 23.08.06, 16:08
              Sluchaj Lipski nie dam sie wciagnać w polemike na temat - sex turystyki / nie
              dotyczy / . W tym roku BYŁEM w krajach arabskich -napaczylem sie na POLSKIE
              PIĘKNOSCI i tak sie zastanawiam - czy i do Chorwacji tez zawitały POLSKIE
              PANIE ktore WYZNAJA DEWIZĘ - Przyjemne z Pożytecznym wyjazd misi się CO
              NAJMNIEJ ZWRÓCIĆ . sAS
              • Gość: Lipski Re: Ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 16:10
                Nie to co piszesz i na taka skale dzieje sie tylko w krajach arabskich .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka