maoo Re: Omiś jak wam się podobał? 01.03.03, 02:55 Czy ktoś zdobył twierdze w Omisiu? Jakie wspomnienia z raftingu? Stare miasto ? piaszczysta plaża? Jak oceniacie tą miejscowość? Odpowiedz Link Zgłoś
guard Re: Omiś jak wam się podobał? 02.03.03, 22:35 A podobał się, podobał, szczególnie piasek na plaży - i to, że jeżowców nie było. Jeśli chcesz więcej szczegółów zajrzyj na stronę www.cro.pl/ Pozdrowienia Guard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slawek Re: Omiś jak wam się podobał? IP: *.marwit.gliwice.pl 12.03.03, 01:24 ja zdobyłem twierdze.Widoki są pwspaniałe.Warto zabrać dobra lornetke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maoo Re: Omiś jak wam się podobał? IP: *.protonet.pl 12.03.03, 01:35 Zdziwiłeś się że na samej górze była woda ?? Bo ja bardzo tego się nie spodziewałem!!! A tyle "mineralnych" wziąłem tzn piweczek A upał sobie był hoho niemożliwy 35-36 st Widoki EXTRA polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
inika Re: Omiś jak wam się podobał? 24.03.03, 15:11 Mi woda w twierdzy uratowała życie, bo "zdobyliśmy" ją przypadkiem, w trakcie spaceru, bez zapasów wody :) Weszliśmy od strony miasta, zeszliśmy z drugiej strony, po kamieniach a potem przez las. Niesamowite sa te szopki na skałach z pasacymi się kozami. :) Byłam tam dwa lata temu. Odpowiedz Link Zgłoś