Dodaj do ulubionych

kiedy rezerwowac nocleg?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 11:21
wybieramy sie w sierpniu do Dalmacji, ceny kwater nas przerazily (myśleliśmy
że bądzie taniej, gdyz znajomi tak nas zapewniali)ale zw wzgledu na to ze im
wczesniej to jest wiekszy wybór (takze w cenie) chieliby ś rezerwacje zrobic
wczesniej. Moje pytanie dotyczy : kidy najlepiej zrobic rezerwacje, czy teraz
nie jest zawczesnie?
Obserwuj wątek
    • izabela116 Re: kiedy rezerwowac nocleg? 21.02.07, 12:11
      Najlepiej rezerwowac teraz a jeszcze lepiej mieć już zarezerwowane albo....nie
      rezerwować wcale !
      a jakie ceny was przeraziły ?
      • Gość: visitor Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:14
        myśleliśmy, że znajdziemy cos do 50 euro/doba za 4 osoby dorosle i jedno dziecko.
        • Gość: a Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: 83.16.17.* 21.02.07, 12:24
          no to przecierz są takie
          • Gość: visitor Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:26
            jesli są to prosze o pomoc.jakies namiary?
            • izabela116 Re: kiedy rezerwowac nocleg? 21.02.07, 12:28
              jasne ...że takie są !
            • Gość: Miroslaw Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 18:38
              Gość portalu: visitor napisał(a):

> jesli są to prosze o pomoc.jakies namiary?

:))))

Do wyboru do koloru.
              www.apartmani-hrvatska.com/
              Powodzenia :)))

olczyk.com/mirek/chorwacja/
          • Gość: ą Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.07, 12:46
            A może pisze się "przeciesz"?
            • Gość: zbynek Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.c247.petrotel.pl 21.02.07, 13:26
              w sierpniu za pięć osób trzeba zapłacić 60 -75 euro.To jest szczyt urlopowy -
              coś tańszego można znależć na miejscu - ale to nie musi być to o czym marzyliśmy
              i na pewno nie będie to nad samym morzem ale w granicack 500 - 800 metrów od
              niego.No i ważne jest w jakiej miejscowości chcemy się zatrzymać
              np.w Promstenie czy w jego okolicy, w Orebicu czy w Zuljanie lub Viganj.
              Z ciekawości /w sierpniu/pytałem się o wolne apartamenty i były - w Trogirze
              gość /na parkingu/ chodził z napisem apartamani.
              • izabela116 Re: kiedy rezerwowac nocleg? 21.02.07, 14:10
                no i nie masz racji zbynek z tymi cenami ! pewnie że tyle można zapłacić ale po
                co? chyba że jedziesz do Chorwacji pławic sie w luksusach czterech ścian!
                Cena do 60 euro jest jeszcze oki..chyba że coś super extra z basenem ...itd to
                wtedy drożej rozumiem.
                visitor - podaje ci link na apartament 4+1 50/euro doba dwie sypialnie,pokój
                z aneksem,łazienka,taras z "widokiem",klimatyzacja,plaża 200 m - warunki
                naprawde fajne.
                www.adria-travel.hr/okrug/viktor/pl/index.html
                to jest Dalmacja środkowa Ciovo koło Trogiru, oferta z portalu
                który już nie raz polecałam na ty forum bo korzystam z niego od lat.
                Znam wiecej domów na Ciovo, w niektórych byłam ,w innych znajomi ale podaje ci
                ten jeden przykładowy i w cenie która cie interesuje.
                oczywiście nie gwarantuje że ten apartament bedzie jeszcze wolny.
                musisz pytać!
                Biuro prowadzi Chorwat ,mowi pisze po polsku.
                Tu masz stronke www.adria-travel.hr/indexpl.html z której oferta
                pochodzi
                wejdz jeszcze na tą www.trogir.pl tam też znajdziesz dane kontaktowe.
                tyle na razie...bo zbynek bedzie znowu krzyczał na mnie.
                pozdrawiam.izabela

• Gość: mirek Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 19:50
                  A może to?Cena całkiem całkiem
                  www.ciovo-trogir.com/apart/tamara/tamara.htm
                • Gość: zbynek Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.c244.petrotel.pl 22.02.07, 16:16
                  chyba pisałem ,że za apartament w mniej ciekawym miejscu i z pewnymi wadami
                  które zobaczymy dopiero po zamieszkaniu płaci się 40 - 50euro w sierpniu.
                  • izabela116 Re: kiedy rezerwowac nocleg? 22.02.07, 17:11
                    chyba nie ! a poza tym skąd takie założenie że tańsze apartamenty mają "pewne
                    wady" i sa w kiepskim miejscu .absurd! ceny czesto sa nieadekwatne to standardu
                    bo ceny ustala własciciel, i tylko od nas zależy czy to akceptujemy czy nie.
                    widziałam wiele apartamentów i bardzo często te droższe były.. tylko droższe !
                    bywa różnie,ale nie ma takiej zasady ! owszem ...jeżeli jest lux komfort,dom 10
                    m od plaży albo basen...itd
                    w takim z basenem ,jakuzi...bardzo komfortowym.. byłam i płaciłam właśnie 75
                    euro ale we wrześniu i za 6 osob,
                    i w takim za 50 euro w pełnym sezonie w 5 osób też byłam i nikt z nas nie
                    zobaczył w nim po zamieszkaniu "pewnych wad" ,był super, klima , 200 m od
                    plaży a nie 600 czy 700.
                • Gość: lucyna Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.henet.pl 23.02.07, 09:27
                  hej izabela ! pogrzebałam w tych ofertach, ceny fajne ,gdybys znała coś na 6
                  osób sprawdzonego i mogła mi rzucić bede wdzieczna .
                • Gość: lucyna Re: kiedy rezerwowac nocleg? IP: *.henet.pl 23.02.07, 09:32
                  mój mail : lucynajaworska1@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka