Gość: klaudia IP: *.rene.com.pl 27.04.03, 00:12 jak cos wiecie ..napiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a to ja Re: hotel punta-Vodice IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 27.04.03, 11:09 Wiemy... Byłam tam w czerwcu 2002. A co chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a to ja Re: hotel Punta - Vodice IP: *.iig.pl / 192.168.22.* 27.04.03, 14:45 Hotel Punta to budynek główny i depandanse (chyba 3). Hotel- całkiem przyjemny, na ostatnim piętrze kawiarnia i taras widokowy,na dole-restauracja, sklepiki(a'la kiosk, stroje kąpielowe, kosmetyczka, galeria prac plastycznych itp.)kącik kanapowy-czyli miłe zagłębienie się w fotele po smacznym posiłku.Jedzonko-szwedzki stół bez ograniczeń, płaci się za zimne napoje i piwo.Można coś wybrać dla podniebienia.Pokoje:z klimatyzacją,wystrój- taki sobie...Proś o wysokie piętro, bo niskie mają widok raczej na dach restauracji niż na morze.Im wyżej, tym ładniej. Depandanse- "późny Gierek",czyli pokoje standartowe - chyba że je wyremontowali.Widok na morze w zdecydowanej większości zasłaniają drzewa.Na jedzonko trzeba chodzić do budynku głównego, klimatyzacja - brak. Hotel jest widoczny prawie z każdego punktu na wybrzeżu(nocą łatwo trafić;-),do plaży-bliziutko, rzut kamieniem:-),jest basen ze słoną wodą-tuż przy plaży. Plaża - "grzybki" betonowe, skałki, (znajdziesz tam kraby , jeżowce, ostre kamienie). Blisko do centrum. Można wyjechać za miasto i zobaczyć wiele ciekawych miejsc. To tyle. Czy coś jeszcze? a to ja Odpowiedz Link Zgłoś