Gość: michał IP: 217.153.60.* 05.05.03, 14:24 Chcemy jechać z małymi dziećmi do Chorwacji i szukamy piaszczystej plaży. Czy ktoś może zna takie miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Grażyna Re: chorwacja- plaże? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.03, 16:18 Gość portalu: michał napisał(a): > Chcemy jechać z małymi dziećmi do Chorwacji i szukamy piaszczystej plaży. Czy > ktoś może zna takie miejsce? Najodpowiedniejszym dla Was wydaje się być osada San Marino w pobliżu m.Lopar na wyspie RAB. Znajduje się tam piaszczysta "Rajska plaża" łagodnie schodząca do morza. W odległości 200 m od od brzegu woda sięga po pas.Jest to więc idealne miejsce dla rodzin z małymi dziećmi. Serdecznie pozdrawiam Grażyna Odpowiedz Link Zgłoś
szymanka Re: chorwacja- plaże? 10.05.03, 21:41 Popieram propozycję Grażyny. Byłam tam 2 lata temu z maluchem i moim zdaniem nigdzie nie znajdziesz lepszego miejsca. Osada niewielka ale atrakcji dla dzieci sporo: zjeżdzalnie, wesołe miasteczko... Szykuj kasę :))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: chorwacja- plaże? IP: 195.94.206.* 13.05.03, 22:38 Jedyna przyzwoitą plażę w Chorwacji, a i tam nie jest ona duża, znalazłem w Privlace 20km na północ od Zadaru. Dno bardzo łagodnie schodzi w dół, idealne miejsce dla małych dzieci. Kamping Maritim jest po drodze często reklamowany, są też apartamenty do wynajęcia. patrz www.dalmacija.net/privlaka.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: chorwacja- plaże: Baska na wyspie Krk? IP: *.kom.pl 15.05.03, 12:32 Polecam Baska na Wyspie KrK. Dojazd dobry. Uwaga: miejscowość jest dość droga. Lunapark, zjeżdzalnie, deptak, bezpieczna plaża, rowerki wodne i takie tam. Nie wybierajcie się na Kemping - jest z reguły przeludniony. Co do piasku - nie spotkałem takowego w Chorwacji, ale w Basce był to tak mały żwirek, że dzieci budowały babki i zamki na plaży. W tym roku wybieram się do Zatonu K. Zadaru. Ponoć tam też jest bezpieczna i względnie piaszczysta plaża. Odpowiedz Link Zgłoś