Dodaj do ulubionych

czy zna ktoś fajne kwatery na wyspie Rab-proszę!!!

04.04.07, 21:08
witam serdecznie po wszelkich analizach zdecydowałam sie na wyjazd w sierpniu
na wyspe Rab(mam nadzieje ,że dobry wybór).Ale chciałabym wczesniej zarezerwowac kwatery.Może ktoś z was może polecic jakieś kwaterki bedę wdzięczna .
Obserwuj wątek
    • Gość: podróżnik Re: czy zna ktoś fajne kwatery na wyspie Rab-pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.07, 21:57
      Witam!
      Co do kwaterek to niewiele mogę pomóc, ale wybór miejsca ok. Byłem w 2001 r. w miasteczku Rab - hotel Imperial. Miasteczko super, wiele zabytków, w klimacie dalmatyńskie, choć Rab to rejon Kvarneru. Zachowana zabudowa sięgająca czasów średniowiecza.Fragmenty murów obronnych. Najlepsza plaża przy starym mieście, kamienie, ale woda kryształ.
      Pozdrawiam!
    • Gość: Lipski Re: czy zna ktoś fajne kwatery na wyspie Rab-pros IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.07, 10:10
      Szukaj osobnika o nicku Sas :-)
      on prawde Ci powie ....
      :-)))))))))))))
      • kris4444 Re: czy zna ktoś fajne kwatery na wyspie Rab-pros 06.04.07, 16:43
        napisz: zygfryd44@wp.pl, pomoge znalezc kwatere
      • Gość: Osobnik o niku Sas Re: Rab IP: *.net81.citysat.com.pl 06.04.07, 20:35
        Jezli chodzi o kwatery to miejscowosci Rab nie polecam. Uważaj na Rab - tam
        najlepszy interes robią na żle zaparkowanych i wywożonych samochodach. Lawety
        śmigają jak na niemieckiej granicy. Natomiast jeżeli lubisz cisze i spokój to
        polecam Kampor. Mnie osobiście najbardzeej podobało sie w Loperze. Plaże jak ''
        stryjenka uważa'' Kamieniste, żwirkowe i jedne z najładniejszych plaż
        piaszczystych w Chorwacji./ równiez tych -bez ubranka/. Kwatery znajdziesz bez
        problemu. Apartament dla4 os. 40-60 euro. Staraj sie nie podróżowac na i z Rabu
        w wekendy - duze kolejki na prom .Ogólnie polecam - Osobnik o niku Sas

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka