Gość: Anka IP: *.xtra.pl 19.05.03, 21:20 Jak jest w chorwacji z bankomatami? Czy jest ich dość dużo, żeby nie brać gotówki? Czy bez problemu płaci się kartami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jo Re: bankomaty IP: *.icpnet.pl 20.05.03, 09:40 Gość portalu: Anka napisał(a): > Jak jest w chorwacji z bankomatami? Czy jest ich dość dużo, żeby nie brać > gotówki? Czy bez problemu płaci się kartami? Nie ma żadnego problemu - bankomaty występują w takiej samej ilosci i czestotliwosci jak u nas. To samo z płaceniem kartą (wiadomo że nie zapłacisz kartą w małym sklepiku czy knajpce). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Czyli nie trzeba z sobą brać gotówki? IP: *.domena.pl 20.05.03, 11:38 Czy z PKP BP visa electron będę mógł wypłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noras Trochę weź IP: 155.155.5.* 20.05.03, 12:03 Zawsze lepiej trochę mieć. Lepiej (taniej wychodzi) płacenie (wypłacanie gotówki) kartami systemu EuroCard/MasterCard niż Visa. Płacenie kartami "płaskimi" może być b.trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Czyli nie trzeba z sobą brać gotówki? IP: *.icpnet.pl 20.05.03, 12:18 ja miałam vise elektron i chyba ze 40 euro w gotowce - przeżyłam bez stresu i problemu. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kir Re: bankomaty IP: *.pitow.wroc.pl 20.05.03, 16:29 Bankomaty są w dużych i średnich miastach, na wybrzeżu gęściej niż gdzie indziej. Ja płaciłem Elektronem na stacjach Ina - nigdy nie było problemu. Także w lepszych knajpach i sklepach moża płacić - kurs jest bardzo korzystny Natomiast na Słoweni Visa jest prawie bezużyteczna - płacić tym się prawie nie da, lepiej mieć Master Card. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jap Re: bankomaty IP: 195.136.36.* 21.05.03, 18:55 Z bankomatami jest chyba nawet lepiej, niż u nas. Pobierałem pieniądze w naprawdę małych miasteczkach i nie miałem problemów ze znalezieniem bankomatu. W naszych małych miasteczkach nie jest tak łatwo. Często bywam np. w Sochaczewie i nie mogę sobie skojarzyć, gdzie tam jest bankomat. Może w banku, ale nie ot tak na głównej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
owocka Re: bankomaty 31.05.03, 23:13 Radze wziąć euro. W chorwacji gorsze przeliczniki niż u nas. Odpowiedz Link Zgłoś