Dodaj do ulubionych

Gradac hotel Laguna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.07, 10:52
proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Leszek Re: Gradac hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 13:22
      Pełna opinia Na tym forum w Wątku 'hotele w chorwacji Dalmacja ".
      Gdybyś nie znalazł to serdecznie odradzam. Faatttaaalllnnyy!!!!
      • justka78 Re: Gradac hotel Laguna 17.05.07, 22:40
        A ja wogóle odradzam Gradac. Miasteczko jest brudne, zero atrakcji turstycznych.
      • Gość: dżepo Re: Gradac hotel Laguna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 08:26
        Nie mogę znależć napisz konkrety bo do poniedziałku moge zrezygnować.
    • Gość: leszek Re: Gradac hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:29
      Uwaga Na Hotel LAGUNA w miejscowości GRADAĆ.To moloch przypominający typowe
      blokowisko, straszną stołówką z okropnym znikającym o godzinie 19.30
      jedzeniem z niby szwedzkiego stołu. Zmieniono nam 3 pokoje - w każdym
      wszystko stare i mocno zniszczone. Obsługa przypomina kelnerów z baru V
      kategorii. O zmianę ręczników trzeba się dopominać. Dużo pokoji z widokiem na
      dach stołówki - gdzie o 3.00 przychodzi do pracy obsługa i zaczyna się mycie
      naczyń, sztućców z ogromnym hałasem wrzucanych do metalowych wanien.
      Dodatkowo przez całą noc gra hotelowy radio-węzeł i czy chcesz czy nie musisz
      słuchać miejscowego radia - koszmar. nad ranem około godziny 5.00 przyjeżdż
      stara śmieciarka i zaczyna się!!!!
      Plaża miejscowa- brudna zaśmiecona człowiek na człowieku, promenadą jeżdża
      samochody i motocykle stąd duże plamy z oleju, śmieci, brud. Często w morzu
      przy brzegu pływają olbrzymie tłuste plamy i śmieci Brrr! Odradzam. W ogóle w
      Chorwacji w roku 2006 było mnóstwo turystów i nawet na oddalonych plażach
      było bardzo tłoczno.
    • Gość: dżepo Re: Gradac hotel Laguna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:02
      Leszku serdeczne dzięki.Już zrezygnowałem,poszukam czegos innego.
      • Gość: leszek Re: Gradac hotel Laguna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 09:30
        I dzięki Bogu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka