Gość: Kuba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 12:48 Jak ceny ON? Gdzie najlepiej tankować? (Trasa przez Austrie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: ON ceny !!! IP: 193.164.157.* 23.05.07, 12:58 najlepiej tankuj na stacji benzynowej nie tankuj po krzakach to niebezpieczne !!!!!! coraz bardziej idiotyczne pytania sie pojawiają, ale to chyba ten upał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobcat Re: ON ceny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 14:00 Jemu chodzi pewnie o różnice w cenie ropy między państwami-ja np w austri nie tankowałem wogóle tak wymierzyłem sobie paliwko aby ją przejechać bez tank.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skuter Re: ON ceny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 15:46 Ceny są podobne,nie widzę żeby nie tankować w Austrii cena taka jak u nas a paliwo extra zawsze tankuje w Austrii i wiem że dojade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: ON ceny !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.07, 16:01 > Jak ceny ON? we wszystkich krajach przez ktore bedziesz przejezdzal ceny sa umowne >Gdzie najlepiej tankować? jak juz ktos napisal na stacjach benzynowych ale mozna podrapac sie w czolo i zagooglowac np tak : www.google.pl/search?hl=pl&q=ceny+paliw+w+europie&lr= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: ON ceny !!! IP: *.stella.net.pl 23.05.07, 17:05 wrzuć sobie np. to: abc.onet.pl/3620,kontent.html, albo to: ns.psm.pl/auto/paliwa.html może pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmo Re: ON ceny !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 12:22 i jeszcze tu: opłaty , winetki informacje www.pzmtravel.com.pl/index.php?id_strony=1350 Odpowiedz Link Zgłoś