Gość: DeeDee IP: *.mmj.pl 12.06.07, 08:24 Wstyd. Czy wszędzie będa nas kojarzyć tylko ze złodziejstwem?.... www.index.hr/vijesti/clanak/jos-tri-poljaka-uhicena-zbog-pljacke-zlatarnice-u-baskoj-vodi/350751.aspx Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cysiekk1 Re: Wstyd i złość! 12.06.07, 09:02 Kolejny raz wystawiamy sobie taką a nie inną opinię za granicą. W większości przypadków "polak" źle się kojarzy a takie przypadki jak ten z napadem na jubilera w Chorwacji nie poprawi sytuacji....Jednak chorwaci, niemcy czy brytyjczycy muszą pamiętać ,że nie każdy Polak=złodziej i nie uogólniać bo w każdym kraju zdarzają się czarne owce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 09:21 witam.Zgadzam się z opinią jak wyżej.Wstyd mi za naszych Polaków-złodzieji. Chorwaci nie lubią złodziejstwa,oni natomiast są dumni i lubią być chwaleni.Opowiem jedną anegdotkę: Turysta (chyba z Anglii)chwali się, że u niego w kraju jest to lepsze, tamto lepsze, motor lepszy (ten na którym przyjechał do Chorwacji).A na drugi dzień ów turysta nie ma motoru.Slad p[o nim zginął.Dopiero moto został odnaleziony po roku czasu, w lesie, i co ciekawe: z dokumentami, pieniędzmi itp. NIC NIE ZABRANO.a to wszystko przez to:że Chorwaci lubią jak ich się chwali, a stara prawda jest taką,że w każdym kraju znajdą się czarne owce. Pozdrawiam i życzmy sobie, nam Polakom, lepszej kultury i zachowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.174.* 12.06.07, 09:28 Chcialam dodac ze tego zlota bylo 2 i pol kg. Jubiler ktory jednego podstrzelil jest w wiezieniu bo naduzyl pistolet i nie strzelal w obronie wlasnej ,grozi mu od 1-8 lat wiezienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 10:37 Hej.Bardzo współczuję temu Chorwatowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.174.* 12.06.07, 09:40 Chcialam dodac ze tego zlota bylo 2 i pol kg. Jubiler siedzi w areszcie bo naduzyl pistoletu nie strzelal w obronie wlasnej moze dostac od 1-8 lat wiezienia. A propos w Chorwacji sie w wiezieniu lezy a w Polsce siedzi mowi sie "odležao sam u zatworu " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.174.* 12.06.07, 09:23 Nie przejmuj sie ,latem do Chorwacji zjezdzaja mety z calej Europy i Anglicy kradna i Niemcy pedofili,nie mowiac o Rumunach itd. Ja czesto tlumacze dla policji i sadu .Na poczatku i mnie bylo wstyd za rodakow ale jak widzialam inne bagno to P olacy sa kropla w morzu kryminalu.W Dalmacji Polakow sie lubi bo sa z kultura,maja dobrze wychowane dzieci, duzo zwiedzaja . Pozdrowienia ze slonecznego Zadaru. Juz cykady spiewja bo jest bardzo cieplo -Henryka www.forumtours.hr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 09:33 Witam, jak to miło przeczytać,,ze są jeszcze inni gorsi.Masz rację Henryko,żę Polaków w Dalmacji jednak lubią.Nigdy nie spotkałam sie ze złą opinią tam na temat nas Polaków.W Zadarze byłam jako pierwszy raz w Chorwacji. Potem Rogoznica,Drvenik,Sukoszan,Slatine...Dubrownik. A te Cykady, a je cały czas słyszę i słyszę i słyszę. Co bym dała ,,zeby je w tej chwili i na te wakacje usłyszeć.(bo dopiero za rok jadę). Tęsknię i wzdycham ooooooo........Gorąco pozdrawiam Henrykę ze słonecznej Polski.Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.172.* 12.06.07, 21:43 Na pieniazki trzeba uwazac- baby na rynku lubia oszukac nie tylko turystow. W sklepie tez trzeba uwazac na wydana reszte ,w kawiarni i tawernach musza byc wystawione ceny i wlasciciele bardzo sa karani przez inspekcje bo wlasnie chodzi o dobre imie Dalmacji i zadowolonego turyste,troche uwagi i roztropnosci nie przeszkodzi,pozdrowienia z wyspy Molat kolo Zadaru Henryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wstyd i złość! IP: *.au.poznan.pl 12.06.07, 09:57 A mnie kobita w Chorwacji oszukała nie wydała mi pieniędzy . Byłam z dziećmi więc trochę byłam zakręcona. Kupiłam arbuza za po przeliczeniu 100 zł czy więcej . Rozmawiałam z nią przyjacielsko chwalac ich gościnność sic! a potem jak odjeżdżałam byłam zdziwiona że odwaraca wzrok - stragan był przy drodze- zresztą wielki(po za tym często mi się zdażało że oszukiwano mnie w sklepach - ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 10:02 Hej. no szkoda,że tak Cię potraktowała. W sklepach, czy na straganach ceny zaokrąglają do pełnej kwoty. Ja naprawdę nie spotkałam się z taką sytuacją. Staram się sama sobie też coś tam policzyć i dać w rękę wyliczone pieniądze. Myślę,,ze następnym razem nie dasz się tak potraktować.Hej i życzę udanych zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
peter775 Re: Wstyd i złość! 12.06.07, 10:04 A mnie w Cro oszukał...automat z kawą. Połknął monety a kawy nie podał... A tak poważnie. Nie można wszystkich wrzucac do jednego worka. Gdyby do naszego kraju przyjechał złodziej z Chorwacji na "gościnne występy" czy potem myślelibyśmy o każdym chorwacie jak o złodzieju? Chyba nie więc mam nadzieję, że u nich jest podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Wstyd i złość! IP: *.net81.citysat.com.pl 12.06.07, 22:22 POSŁUCHAJCIE KRETYNI. Gostek pisze o POLSKICH BANDYTACH , KTÓRZY ZRABOWALI 2,5 KG ZŁOTA A WY DURNE POLACZKI porownujecie to do zaokrąglania 2-3 kun na straganie albo wypowiada sie głąb który nie potrafi obsługiwac sie automatem . Mogles kupić sobie kawe w knajpie -expresso 2 kuny - 1,50 zł. Jesteście żałośni . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 09:44 > POSŁUCHAJCIE KRETYNI. > WY DURNE POLACZKI > wypowiada sie głąb >Jesteście żałośni . Sas Sas to ty ?? troche pojechales stary Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.07, 11:28 Witam panie lipski, chyba pan mówi o sobie ,że jest kretynem i tym durnym polaczkiem, NIE JA. i NIE INNI tylko ten co tak pisze tym jest.Widać od razu po kulturze osobistej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:07 > Witam panie lipski, chyba pan mówi o sobie ,że jest kretynem i tym durnym > polaczkiem, Nie , zdziwilem sie ze Sas wypisuje takie rzeczy . Znam go juz jakis czas z wypowiedzi na tym forum ale raczej nigdy nie uzywal takich argumentow . W 99% procentach nie zgadzamy sie i mamy inne zdania ale facet zawsze trzymal fason . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.07, 13:41 A jednak ludzie są różni, W każdym innym kraju też można spotkać złodzieji, bandytów i zboczonych.Widać też,że ten fason poszedł mu w pięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:45 >Widać też,że ten fason poszedł mu w pięty. moze tak moze nie , moze to nie byl Sas . zobaczymy jak sie wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Wstyd i złość! IP: 87.105.182.* 13.06.07, 15:39 akurat byłem na Pagu,patrzę na gazete i piszą o Polakach włamywaczach.SZLAG MNIE TRAFIA.Szkoda ,że ten jubiler nie maiał kałacha. I niecht nikt mi nie tłumaczy,ze inni też kradną bo ja sie wstydze za Polaków a nie za innych!!! Czy ktoś z Was słyszał o Chorwatach czy Wegrach czy innych rabujących w nocy sklepy jubilerskie w Polsce??A nasze bydło już przestało w niemczech gdzie się w tym wyspecjalizowali bo niemiecka policja sobie z nimi daje radę.To sie przenieśli gdzie indziej.Mam nadzieję,że chorwacka policja szybko sobie z nimi poradzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:47 > Czy ktoś z Was słyszał o Chorwatach czy Wegrach czy innych rabujących w nocy > sklepy jubilerskie w Polsce?? W Polsce nie ale w Niemczech tak , no i moze nie jubilerskie . Zreszta przepraszam wtedy to byli Jugoslowianinie a to sie chyab nie liczy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Wstyd i złość! IP: 87.105.182.* 13.06.07, 15:57 jeszcze raz wyraźnie-gó.. mnie obchodzi co robia inni.Mi robią obciach polscy bandziorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:11 to zacznij zmieniac swiat Mysle ze obciach to sobie sami robimy . Mnie nie obchodzi jak sie zachowuja inni i co robia . Myslac Twoimi kategoriami to 1. Kazdy polak to zlodziej 2. kazda polak to k...wa 3. kazdy niemiec to faszysta 4 kazdy serb to bandyta 5 kazdy grek to len 6 kazdy bosniak to wiesniak przeciez nie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:14 > bandziorzy raczej amatorzy Zeby bylo jasne - potepiam to co sie stalo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ron5 Re: Wstyd i złość! IP: 87.105.182.* 13.06.07, 16:38 bzdury piszesz. Wg mnie wśród Polaków jest wiecej złodzieji i bandytów niż wsród innych nacji.No i dużo wiecej pijaków. I w związku z tym szlag mnie trafia!!! Byłem na Pagu negocjować umowę i jak pomyslałem,ze mój kontrahent czytał ta sama gazetę co ja tego ranka to nie było mi zbyt przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: Wstyd i złość! IP: *.net81.citysat.com.pl 13.06.07, 18:50 Tak to ja TAK POJECHAŁEM- a co mialem chwalic.Widze ,że z ronem nadajemy na tych samych falach . Powtazam POLACY W BANDYCKIM MAPADZIE zrabowali 2,5 kg złota a jakiś glupek nie widzi w tym nic zdroznego poniewaz jemu handlarka na straganie zaokrągliła 2-3 kuny w górę. Przychylam sie do ron ,powinni bandytów powystrzeliwac z obciętej lufy albo skazać na dożywotnią odsiadkę .Chorwackie więzienia to nie polskie sanatoria tylko odsiadki pod golym niebem np . na wyspie Goli Otok. I TEGO POLSKIEJ CHOLOCIE ZYCZE. Kumpel węgier powiedzial - z wami to do dupy a nie do europy. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wstyd i złość! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 23:35 Dobrze ten Sas pisze. Ostro bo ostro ale w sumie to ma troche radykalnej racji. Co mowia rdzenni Chorwaci o tym napadzie? Strach teraz tam jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Wstyd i złość! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 23:42 A w ogole kto moze przetlumaczyc caly ten tekst z chorwackiego na polski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cro-expert Re: Wstyd i złość! IP: *.dsl.iskon.hr 14.06.07, 07:35 Ostatnio w Chorwacji uzbrojona rozbojstwa sa bardzo "modna", czy to robia polaci albo chorwaci zadna roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do cro-expert IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 09:57 Ale do naszego świetego kraju chorwatom jeszcze daleko. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re:do cro-expert IP: *.man.poznan.pl 14.06.07, 12:32 Ja jestem Polakiem i nie jestem złodziejem, pijakiem, bandziorem. Bardzo czuję się urażony gdy wyzywa się wszystkich Polaków za kilku debili, którzy zachowują się w ten sposób. Problem polega na tym, że niektórym Polakom przychodzi z wielką łatwością rzucanie obelg w stosunku do Polaków co oznacza, że również do siebie samych. Proszę zwrócić uwagę czy tak dzieje się w innych narodowościach? a przecież dzieją się tam również nawet głupsze rzeczy np. w Belgi pedofil morderca, w niemczech jakiś kretyn zamordował i zjadł gościa poznanego właśnie w tym celu na forum? Więcej szacunku dla Polski i Polaków. Jednak mają rację ci co mówią że komuna wyplenila w nas patriotyzm a to było celowym działaniem wielkiego brata. Gdzie te czasy że ludzie byli dumni z bycia Polakiem i oddawali za ojczyznę życie. Pozdrawiam i polecam odrobinę refleksji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do Paweł IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 12:47 Przecież nie mozna pisać - ty Józek , Franrk , Matylda itd- jestescie lub nie tacy owacy . Niech kazy bierze daną wypowieź do siebie i POMYŚLI . sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 08:12 Jedziesz Sas ostro,ja też nie pochwalam to co się stało ale my Polacy już chyba tacy jesteśmy, Zostawiamy po sobie bardzo złe zdanie .I ci porządni cierpią za tych, którzy wystawiają o nas złe świadectwo. Szkoda,że u nas kary, są nieadekwatne do czynu a bandycyzm szerzy się jak zaraza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rakoniewice Re: Wstyd i złość! IP: *.eranet.pl 27.06.07, 07:24 Zalosny jestes gosciu.Pierwszy raz czytam watki na tym forum a tu zaraz dowiedzialem sie ze jestem POLSKA CHOLOTA.Pokaz mi kraj gdzie sa ludzie tylko o czystch rekach.Moze wystapisz do takiego kraju o przyznanie honorowego obywatelsa bo ja jestem dumny z tego ze moja ojczyzna jest POLSKA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re:do Rakoniewice IP: *.net81.citysat.com.pl 27.06.07, 10:53 Jezeli uważasz sie za POLSKA HOLOTE to twój problem . Mnie nie interesuje co dzieje sie w innych krajach . Mniee interesuje to jak POLSCY OBYWATELE zachowuja sie w innych krajach i jak ma to oddźwięk w ichniejszych mediach. Gdybys poczytał cały wątek to wiedziałbyś jak czuł sie biznesmen ,ktory w przeddxień podpisania kontraktu przeczytał newsa w chorwackiek gazecie o polskich bandytach. Z twojego watku mozna wywnioskowac ,że nawet usprawiedliwiasz tą hołotę /cyt.- pokaż mni kraj gdzie nie kradną/.Co do dumy z naszego obywatelstwa to jestesmy zgodni , ale osobiści to nie chciałbym być honorowym obywatelem kraju gdzie jedni kradna troszke mniej a inni troszke wiecej . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
cysiekk1 Re: Wstyd i złość! 14.06.07, 10:05 Sas ty debilu. Inaczej nie można nazwać takiego żałosnego człowieka jak ty. Przez twoje mało inteligentne wypowiedzi przebijają twoje kompleksy. Nie dość ,że nie potrafisz czytać to jeszcze się kompromitujesz. Zal mi takich ograniczonych ludzi jak ty. Pewnie tylko w internecie stać cie na takie wypowiedzi bo w realu albo zostałbyś wyśmiany przez kobiety a od faceta dostałbyś w ryj. Załosny dupek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do cysiekk1 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 10:47 Posłuchaj - oprócz steku wyzwisk i kalumni nic konstruktywnego nie napisałeś. Ale ja sie nie gniewam tylko nastawiam drugi policzek. Natomiast , moze Ty DUZY INTELIGENCIE - napiszesz jak mozna kulturalnie opisac człowieka , ktory napada z bronia w ręku na jubilera i rabuje dorobek jego życia. A moze tych co strzelali w naszym świętym kraju do kantorowcow jeszcze wszystkich nie wyłapali i ci zagrozeni pojechali na wakacje do Chorwacji. A co by było gdyby tobie ktos przystawiłby kałacha do malej główki i zarządał portfela/ zapewne pustego - jezeli nie potrafisz zrozumieć co to napad na mienie/ . Nie bedę pisał że tez mi cie zal . Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Wstyd i złość! IP: *.au.poznan.pl 14.06.07, 09:26 Słuchaj SAS ja jeżdżę do CHorwacji już 7 raz . Podoba mi się ich kraj i większość ludzi ale wiele razy spotkałam się z nieuczciwością i ze zwyczajną nieuprzejmością (jak wszędzie). A jeżeli chodzi o kradzieże swego czasu wielu Chorwatów i dawnych Jugosłowian ale przede wszystkim Chorwatów wyjeżdżało do Niemiec i tam w prasie było wiele ciekawych historyjek w działe kryminalnym z udziałem Chorwatów . Co wcale nie usprawiedliwia tego pseudo Polaczka. Dla mnie te PARESET KUN BYŁO BARDZO WAŻNE I CENNE gdyż zorientowałamsie dopiero na autostradzie przy bramce gdzie nie mogłam zapłacić kartą. Po za tym każda kradziż jest kradzieżą.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do ola IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 09:56 Jezeli Chorwacja i ogólnie mowiąc Jugole sa tacy źli i tyle krzywd Ci wyrządzili - TO PO KIEGO JEŹDZISZ TAM JUZ 7 RAZY? Jezeli ktos chce wynajać apartament to chorwat widzac ,że to P[olak i czytajac artykuł o bandyckim napadzie - będzie bardzo nieufny i cały czas bedzie patrzał Ci na rece. NIE dziwie sie . Masz rację złodziejstwo to złodziejstwo - tylko ,że jedni kradną 2,5kg złota a inni zastawe stołowa z wynajmowanego apartamentu. Taka mentalność. Sas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: do ola IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 10:34 Sas, ile złości i niewiści jest w Tobie.Na pewne sprawy jak i ludzi nie mamy wpływu. Wiadomo,że chodzi o każdego z nas o kulturę osobistą, więc nie ubliżajmy sobie nawzajem i starajmy sie siebie wspomagać. A złodzieji jeżeli ich znajdą do powinna dopaść BARDZO SROGA KARA.POTĘPIAM ICH I ICH CZYN.Ale nie dajmy się zwarjować, bowiem nie zaliczam się do głupków i kretynów. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do małgosia IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 10:59 Poprostu pokazalem swoja druga twarz. Od wielu miesiecy rozmawiam na tym forum , udzielam porad i wskazówek. NIENAWIDZE ZŁODZIEJSTWA I BANDYCTWA. Forowicze skarżą sie na traktowanie przez Chorwatów - a czy Chorwaci nie maja podstaw ,żeby nas źle traktować? Co do kultury osobistej - ja nie obrazam NORMALNYCH ludzi a obrazonymi mogą poczuć sie tylko te jednostki które maja cos na sumieniu. Co do kary to uwazam ,ze powinna ich spotkac jeszcze sroższa kara niz ta o której piszesz . Ostatnio czytam na onecie Chorwaja - polacy napadli na jubilera , Wiedeń - polacy napadali i okradali samochody , Górna Austria- polacy okradali domy, A nglia - polak zgwałcil jakąś laskę , Szwecja -polak zadźgany nozem - porachunki mafijne , Holandia polacy przylapani na handlu narkotykami - czy to ja zwariowałem czy MEDIA. sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: do małgosia IP: *.au.poznan.pl 14.06.07, 11:13 Tak jest mi wstyd za takie zachowanie Polaka .Minie kilka pokoleń zanim to się zmieni niestety komunizm zrobił swoje i póki w Polsce będzie bida, póki policja nie będzie ścigała za najdrobniejsze przestępstwo (patrz sytuacja w New Yorku) takie bandyctwo w kraju i poza nim (jubilerzy okradani w Niemczech)będzie trwać . A czemu jeżdżę do Chorwacji - patrz pierwsze zdanie w poprzedniej wiadomości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do ola IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 11:21 Osobiscie tez kocham Chorwacje. Twoje zdanie na ktore sie powołujesz jakby troche dziwnie reklamowało ten piekny kraj. Wiesz kiedys za złodziejstwo ucinali dłoń- MOZE TO JEST SPOSOB . sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: do ola IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 11:30 Kochani, widzę,ze jesteśmy po tej samie stronie, tylko bardzo mnie bolą słowa, kretyniitp.... Napewno policja nowojorska szybko porządek zrobiła by z tymi co łamią prawo. A rzeczywistość w POlsce jest własnie inna. Brak kar, dobrej pracy i PŁACY, doprowadza do tego, że niektórzy się gubią, i to na niekorzyść tych dobrych Polaków.Może to i dobra sprawa z tym ucinaniem rąk?????/!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sAS Re: do małgosia IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 11:53 Pierwszego to chyba PONOISŁO mnie - SSOOORRRKKIII. sAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia197 Re: do Sasa IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 12:18 narazie Sas, myślę,że nadejdą lepsze czasy.......???????/!!!!!! życzmy sobie tego WSZYSCY. Odpowiedz Link Zgłoś
peter775 Re: do Sasa 14.06.07, 12:46 SaS jesteś zwyczajnym chamem...Szkoda ,że psujesz atmosferę na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sas Re: do peter775 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 12:54 Masz racje JESTEM UCZULONY NA CHAMÓW I CHAMSTWO . Jezeli chcesz kulturalnie i w przyjacielskiej atmosferze pobajerowac o chamach , złodziejach i bandytach - to zmień forum . To jest forum o urokach pieknej Chorwacji a nie - jak w kulturalny sposów popierać i tłumaczyć- chamstwo , bandyctwo i złodziejstwo.Wszystko mozna kulturalnie tłumaczyc doputy zło nie dotyczy bezposredni nas. Sas Odpowiedz Link Zgłoś