Dodaj do ulubionych

Wstyd i złość!

IP: *.mmj.pl 12.06.07, 08:24
Wstyd. Czy wszędzie będa nas kojarzyć tylko ze złodziejstwem?....
www.index.hr/vijesti/clanak/jos-tri-poljaka-uhicena-zbog-pljacke-zlatarnice-u-baskoj-vodi/350751.aspx
Obserwuj wątek
    • cysiekk1 Re: Wstyd i złość! 12.06.07, 09:02
      Kolejny raz wystawiamy sobie taką a nie inną opinię za granicą. W większości
      przypadków "polak" źle się kojarzy a takie przypadki jak ten z napadem na
      jubilera w Chorwacji nie poprawi sytuacji....Jednak chorwaci, niemcy czy
      brytyjczycy muszą pamiętać ,że nie każdy Polak=złodziej i nie uogólniać bo w
      każdym kraju zdarzają się czarne owce.
      • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 09:21
        witam.Zgadzam się z opinią jak wyżej.Wstyd mi za naszych Polaków-złodzieji.
        Chorwaci nie lubią złodziejstwa,oni natomiast są dumni i lubią być
        chwaleni.Opowiem jedną anegdotkę: Turysta (chyba z Anglii)chwali się, że u
        niego w kraju jest to lepsze, tamto lepsze, motor lepszy (ten na którym
        przyjechał do Chorwacji).A na drugi dzień ów turysta nie ma motoru.Slad p[o nim
        zginął.Dopiero moto został odnaleziony po roku czasu, w lesie, i co ciekawe: z
        dokumentami, pieniędzmi itp. NIC NIE ZABRANO.a to wszystko przez to:że Chorwaci
        lubią jak ich się chwali, a stara prawda jest taką,że w każdym kraju znajdą się
        czarne owce.
        Pozdrawiam i życzmy sobie, nam Polakom, lepszej kultury i zachowania.
        • Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.174.* 12.06.07, 09:28
          Chcialam dodac ze tego zlota bylo 2 i pol kg. Jubiler ktory jednego podstrzelil
          jest w wiezieniu bo naduzyl pistolet i nie strzelal w obronie wlasnej ,grozi mu
          od 1-8 lat wiezienia.
          • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 10:37
            Hej.Bardzo współczuję temu Chorwatowi.
      • Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.174.* 12.06.07, 09:40
        Chcialam dodac ze tego zlota bylo 2 i pol kg. Jubiler siedzi w areszcie bo
        naduzyl pistoletu nie strzelal w obronie wlasnej moze dostac od 1-8 lat
        wiezienia. A propos w Chorwacji sie w wiezieniu lezy a w Polsce siedzi mowi sie
        "odležao sam u zatworu "
    • Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.174.* 12.06.07, 09:23
      Nie przejmuj sie ,latem do Chorwacji zjezdzaja mety z calej Europy i Anglicy
      kradna i Niemcy pedofili,nie mowiac o Rumunach itd. Ja czesto tlumacze dla
      policji i sadu .Na poczatku i mnie bylo wstyd za rodakow ale jak widzialam inne
      bagno to P olacy sa kropla w morzu kryminalu.W Dalmacji Polakow sie lubi bo sa z
      kultura,maja dobrze wychowane dzieci, duzo zwiedzaja . Pozdrowienia ze
      slonecznego Zadaru. Juz cykady spiewja bo jest bardzo cieplo -Henryka
      www.forumtours.hr
      • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 09:33
        Witam, jak to miło przeczytać,,ze są jeszcze inni gorsi.Masz rację Henryko,żę
        Polaków w Dalmacji jednak lubią.Nigdy nie spotkałam sie ze złą opinią tam na
        temat nas Polaków.W Zadarze byłam jako pierwszy raz w Chorwacji. Potem
        Rogoznica,Drvenik,Sukoszan,Slatine...Dubrownik. A te Cykady, a je cały czas
        słyszę i słyszę i słyszę. Co bym dała ,,zeby je w tej chwili i na te wakacje
        usłyszeć.(bo dopiero za rok jadę). Tęsknię i wzdycham ooooooo........Gorąco
        pozdrawiam Henrykę ze słonecznej Polski.Małgorzata
        • Gość: Henryka Re: Wstyd i złość! IP: 212.15.172.* 12.06.07, 21:43
          Na pieniazki trzeba uwazac- baby na rynku lubia oszukac nie tylko turystow. W
          sklepie tez trzeba uwazac na wydana reszte ,w kawiarni i tawernach musza byc
          wystawione ceny i wlasciciele bardzo sa karani przez inspekcje bo wlasnie chodzi
          o dobre imie Dalmacji i zadowolonego turyste,troche uwagi i roztropnosci nie
          przeszkodzi,pozdrowienia z wyspy Molat kolo Zadaru Henryka
    • Gość: ola Re: Wstyd i złość! IP: *.au.poznan.pl 12.06.07, 09:57
      A mnie kobita w Chorwacji oszukała nie wydała mi pieniędzy . Byłam z dziećmi
      więc trochę byłam zakręcona. Kupiłam arbuza za po przeliczeniu 100 zł czy
      więcej . Rozmawiałam z nią przyjacielsko chwalac ich gościnność sic! a potem
      jak odjeżdżałam byłam zdziwiona że odwaraca wzrok - stragan był przy drodze-
      zresztą wielki(po za tym często mi się zdażało że oszukiwano mnie w sklepach - )
      • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 12.06.07, 10:02
        Hej. no szkoda,że tak Cię potraktowała. W sklepach, czy na straganach ceny
        zaokrąglają do pełnej kwoty. Ja naprawdę nie spotkałam się z taką sytuacją.
        Staram się sama sobie też coś tam policzyć i dać w rękę wyliczone pieniądze.
        Myślę,,ze następnym razem nie dasz się tak potraktować.Hej i życzę udanych
        zakupów.
      • peter775 Re: Wstyd i złość! 12.06.07, 10:04
        A mnie w Cro oszukał...automat z kawą. Połknął monety a kawy nie podał...

A tak poważnie. Nie można wszystkich wrzucac do jednego worka. Gdyby do naszego
        kraju przyjechał złodziej z Chorwacji na "gościnne występy" czy potem
        myślelibyśmy o każdym chorwacie jak o złodzieju? Chyba nie więc mam nadzieję,
        że u nich jest podobnie.
        • Gość: Sas Re: Wstyd i złość! IP: *.net81.citysat.com.pl 12.06.07, 22:22
          POSŁUCHAJCIE KRETYNI. Gostek pisze o POLSKICH BANDYTACH , KTÓRZY ZRABOWALI 2,5
          KG ZŁOTA A WY DURNE POLACZKI porownujecie to do zaokrąglania 2-3 kun na
          straganie albo wypowiada sie głąb który nie potrafi obsługiwac sie automatem .
          Mogles kupić sobie kawe w knajpie -expresso 2 kuny - 1,50 zł. Jesteście
          żałośni . Sas
          • Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 09:44
            > POSŁUCHAJCIE KRETYNI.
            > WY DURNE POLACZKI
            > wypowiada sie głąb
            >Jesteście żałośni . Sas

Sas to ty ?? troche pojechales stary
            • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.07, 11:28
              Witam panie lipski, chyba pan mówi o sobie ,że jest kretynem i tym durnym
              polaczkiem, NIE JA. i NIE INNI tylko ten co tak pisze tym jest.Widać od razu po
              kulturze osobistej.
              • Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 12:07
                > Witam panie lipski, chyba pan mówi o sobie ,że jest kretynem i tym durnym
                > polaczkiem,

Nie , zdziwilem sie ze Sas wypisuje takie rzeczy . Znam go juz jakis czas z
                wypowiedzi na tym forum ale raczej nigdy nie uzywal takich argumentow . W 99%
                procentach nie zgadzamy sie i mamy inne zdania ale facet zawsze trzymal fason .
                • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 13.06.07, 13:41
                  A jednak ludzie są różni, W każdym innym kraju też można spotkać złodzieji,
                  bandytów i zboczonych.Widać też,że ten fason poszedł mu w pięty.
                  • Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 13:45
                    >Widać też,że ten fason poszedł mu w pięty.

moze tak moze nie , moze to nie byl Sas .
                    zobaczymy jak sie wypowie
                    • Gość: ron5 Re: Wstyd i złość! IP: 87.105.182.* 13.06.07, 15:39
                      akurat byłem na Pagu,patrzę na gazete i piszą o Polakach włamywaczach.SZLAG
                      MNIE TRAFIA.Szkoda ,że ten jubiler nie maiał kałacha.
                      I niecht nikt mi nie tłumaczy,ze inni też kradną bo ja sie wstydze za Polaków a
                      nie za innych!!!
                      Czy ktoś z Was słyszał o Chorwatach czy Wegrach czy innych rabujących w nocy
                      sklepy jubilerskie w Polsce??A nasze bydło już przestało w niemczech gdzie się
                      w tym wyspecjalizowali bo niemiecka policja sobie z nimi daje radę.To sie
                      przenieśli gdzie indziej.Mam nadzieję,że chorwacka policja szybko sobie z nimi
                      poradzi.
                      • Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:47
                        > Czy ktoś z Was słyszał o Chorwatach czy Wegrach czy innych rabujących w nocy
                        > sklepy jubilerskie w Polsce??

W Polsce nie ale w Niemczech tak , no i moze nie jubilerskie .

Zreszta przepraszam wtedy to byli Jugoslowianinie a to sie chyab nie liczy .
                        • Gość: ron5 Re: Wstyd i złość! IP: 87.105.182.* 13.06.07, 15:57
                          jeszcze raz wyraźnie-gó.. mnie obchodzi co robia inni.Mi robią obciach polscy
                          bandziorzy
                          • Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:11
                            to zacznij zmieniac swiat

Mysle ze obciach to sobie sami robimy . Mnie nie obchodzi jak sie zachowuja
                            inni i co robia .
                            Myslac Twoimi kategoriami to
                            1. Kazdy polak to zlodziej
                            2. kazda polak to k...wa
                            3. kazdy niemiec to faszysta
                            4 kazdy serb to bandyta
                            5 kazdy grek to len
                            6 kazdy bosniak to wiesniak

przeciez nie o to chodzi
                          • Gość: Lipski Re: Wstyd i złość! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:14
                            > bandziorzy
                            raczej amatorzy

Zeby bylo jasne - potepiam to co sie stalo .
                            • Gość: ron5 Re: Wstyd i złość! IP: 87.105.182.* 13.06.07, 16:38
                              bzdury piszesz.
                              Wg mnie wśród Polaków jest wiecej złodzieji i bandytów niż wsród innych
                              nacji.No i dużo wiecej pijaków.
                              I w związku z tym szlag mnie trafia!!!
                              Byłem na Pagu negocjować umowę i jak pomyslałem,ze mój kontrahent czytał ta
                              sama gazetę co ja tego ranka to nie było mi zbyt przyjemnie.
                              • Gość: Sas Re: Wstyd i złość! IP: *.net81.citysat.com.pl 13.06.07, 18:50
                                Tak to ja TAK POJECHAŁEM- a co mialem chwalic.Widze ,że z ronem nadajemy na
                                tych samych falach . Powtazam POLACY W BANDYCKIM MAPADZIE zrabowali 2,5 kg
                                złota a jakiś glupek nie widzi w tym nic zdroznego poniewaz jemu handlarka na
                                straganie zaokrągliła 2-3 kuny w górę. Przychylam sie do ron ,powinni bandytów
                                powystrzeliwac z obciętej lufy albo skazać na dożywotnią odsiadkę .Chorwackie
                                więzienia to nie polskie sanatoria tylko odsiadki pod golym niebem np . na
                                wyspie Goli Otok. I TEGO POLSKIEJ CHOLOCIE ZYCZE. Kumpel węgier powiedzial - z
                                wami to do dupy a nie do europy. Sas
                                • Gość: Magda Re: Wstyd i złość! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 23:35
                                  Dobrze ten Sas pisze. Ostro bo ostro ale w sumie to ma troche radykalnej racji.
                                  Co mowia rdzenni Chorwaci o tym napadzie?
                                  Strach teraz tam jechac?
                                  • Gość: Magda Re: Wstyd i złość! IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 23:42
                                    A w ogole kto moze przetlumaczyc caly ten tekst z chorwackiego na polski?
                                    • Gość: cro-expert Re: Wstyd i złość! IP: *.dsl.iskon.hr 14.06.07, 07:35
                                      Ostatnio w Chorwacji uzbrojona rozbojstwa sa bardzo "modna", czy to robia
                                      polaci albo chorwaci zadna roznica.
                                      • Gość: Sas Re:do cro-expert IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 09:57
                                        Ale do naszego świetego kraju chorwatom jeszcze daleko. Sas
                                        • Gość: Paweł Re:do cro-expert IP: *.man.poznan.pl 14.06.07, 12:32
                                          Ja jestem Polakiem i nie jestem złodziejem, pijakiem, bandziorem. Bardzo czuję
                                          się urażony gdy wyzywa się wszystkich Polaków za kilku debili, którzy zachowują
                                          się w ten sposób. Problem polega na tym, że niektórym Polakom przychodzi z
                                          wielką łatwością rzucanie obelg w stosunku do Polaków co oznacza, że również do
                                          siebie samych. Proszę zwrócić uwagę czy tak dzieje się w innych narodowościach?
                                          a przecież dzieją się tam również nawet głupsze rzeczy np. w Belgi pedofil
                                          morderca, w niemczech jakiś kretyn zamordował i zjadł gościa poznanego właśnie
                                          w tym celu na forum? Więcej szacunku dla Polski i Polaków. Jednak mają rację ci
                                          co mówią że komuna wyplenila w nas patriotyzm a to było celowym działaniem
                                          wielkiego brata. Gdzie te czasy że ludzie byli dumni z bycia Polakiem i
                                          oddawali za ojczyznę życie.
                                          Pozdrawiam i polecam odrobinę refleksji.
                                          • Gość: Sas Re:do Paweł IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 12:47
                                            Przecież nie mozna pisać - ty Józek , Franrk , Matylda itd- jestescie lub nie
                                            tacy owacy . Niech kazy bierze daną wypowieź do siebie i POMYŚLI . sAS
                                • Gość: malgosia197 Re: Wstyd i złość! IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 08:12
                                  Jedziesz Sas ostro,ja też nie pochwalam to co się stało ale my Polacy już chyba
                                  tacy jesteśmy, Zostawiamy po sobie bardzo złe zdanie .I ci porządni cierpią za
                                  tych, którzy wystawiają o nas złe świadectwo. Szkoda,że u nas kary, są
                                  nieadekwatne do czynu a bandycyzm szerzy się jak zaraza.
                                • Gość: Rakoniewice Re: Wstyd i złość! IP: *.eranet.pl 27.06.07, 07:24
                                  Zalosny jestes gosciu.Pierwszy raz czytam watki na tym forum a tu zaraz
                                  dowiedzialem sie ze jestem POLSKA CHOLOTA.Pokaz mi kraj gdzie sa ludzie tylko o
                                  czystch rekach.Moze wystapisz do takiego kraju o przyznanie honorowego
                                  obywatelsa bo ja jestem dumny z tego ze moja ojczyzna jest POLSKA.
                                  • Gość: Sas Re:do Rakoniewice IP: *.net81.citysat.com.pl 27.06.07, 10:53
                                    Jezeli uważasz sie za POLSKA HOLOTE to twój problem . Mnie nie interesuje co
                                    dzieje sie w innych krajach . Mniee interesuje to jak POLSCY OBYWATELE
                                    zachowuja sie w innych krajach i jak ma to oddźwięk w ichniejszych mediach.
                                    Gdybys poczytał cały wątek to wiedziałbyś jak czuł sie biznesmen ,ktory w
                                    przeddxień podpisania kontraktu przeczytał newsa w chorwackiek gazecie o
                                    polskich bandytach. Z twojego watku mozna wywnioskowac ,że nawet
                                    usprawiedliwiasz tą hołotę /cyt.- pokaż mni kraj gdzie nie kradną/.Co do dumy z
                                    naszego obywatelstwa to jestesmy zgodni , ale osobiści to nie chciałbym być
                                    honorowym obywatelem kraju gdzie jedni kradna troszke mniej a inni troszke
                                    wiecej . Sas
          • cysiekk1 Re: Wstyd i złość! 14.06.07, 10:05
            Sas ty debilu. Inaczej nie można nazwać takiego żałosnego człowieka jak ty.
            Przez twoje mało inteligentne wypowiedzi przebijają twoje kompleksy. Nie
            dość ,że nie potrafisz czytać to jeszcze się kompromitujesz. Zal mi takich
            ograniczonych ludzi jak ty. Pewnie tylko w internecie stać cie na takie
            wypowiedzi bo w realu albo zostałbyś wyśmiany przez kobiety a od faceta
            dostałbyś w ryj. Załosny dupek.
            • Gość: Sas Re: do cysiekk1 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 10:47
              Posłuchaj - oprócz steku wyzwisk i kalumni nic konstruktywnego nie napisałeś.
              Ale ja sie nie gniewam tylko nastawiam drugi policzek. Natomiast , moze Ty DUZY
              INTELIGENCIE - napiszesz jak mozna kulturalnie opisac człowieka , ktory napada
              z bronia w ręku na jubilera i rabuje dorobek jego życia. A moze tych co
              strzelali w naszym świętym kraju do kantorowcow jeszcze wszystkich nie wyłapali
              i ci zagrozeni pojechali na wakacje do Chorwacji. A co by było gdyby tobie ktos
              przystawiłby kałacha do malej główki i zarządał portfela/ zapewne pustego -
              jezeli nie potrafisz zrozumieć co to napad na mienie/ . Nie bedę pisał że tez
              mi cie zal . Sas
    • Gość: ola Re: Wstyd i złość! IP: *.au.poznan.pl 14.06.07, 09:26
      Słuchaj SAS ja jeżdżę do CHorwacji już 7 raz . Podoba mi się ich kraj i
      większość ludzi ale wiele razy spotkałam się z nieuczciwością i ze zwyczajną
      nieuprzejmością (jak wszędzie). A jeżeli chodzi o kradzieże swego czasu wielu
      Chorwatów i dawnych Jugosłowian ale przede wszystkim Chorwatów wyjeżdżało do
      Niemiec i tam w prasie było wiele ciekawych historyjek w działe kryminalnym z
      udziałem Chorwatów . Co wcale nie usprawiedliwia tego pseudo Polaczka. Dla mnie
      te PARESET KUN BYŁO BARDZO WAŻNE I CENNE gdyż zorientowałamsie dopiero na
      autostradzie przy bramce gdzie nie mogłam zapłacić kartą. Po za tym każda
      kradziż jest kradzieżą.!!!!!
      • Gość: Sas Re: do ola IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 09:56
        Jezeli Chorwacja i ogólnie mowiąc Jugole sa tacy źli i tyle krzywd Ci
        wyrządzili - TO PO KIEGO JEŹDZISZ TAM JUZ 7 RAZY? Jezeli ktos chce wynajać
        apartament to chorwat widzac ,że to P[olak i czytajac artykuł o bandyckim
        napadzie - będzie bardzo nieufny i cały czas bedzie patrzał Ci na rece. NIE
        dziwie sie . Masz rację złodziejstwo to złodziejstwo - tylko ,że jedni kradną
        2,5kg złota a inni zastawe stołowa z wynajmowanego apartamentu. Taka
        mentalność. Sas
        • Gość: malgosia197 Re: do ola IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 10:34
          Sas, ile złości i niewiści jest w Tobie.Na pewne sprawy jak i ludzi nie mamy
          wpływu. Wiadomo,że chodzi o każdego z nas o kulturę osobistą, więc nie
          ubliżajmy sobie nawzajem i starajmy sie siebie wspomagać. A złodzieji jeżeli
          ich znajdą do powinna dopaść BARDZO SROGA KARA.POTĘPIAM ICH I ICH CZYN.Ale nie
          dajmy się zwarjować, bowiem nie zaliczam się do głupków i kretynów. Pozdrawiam.
          • Gość: Sas Re: do małgosia IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 10:59
            Poprostu pokazalem swoja druga twarz. Od wielu miesiecy rozmawiam na tym
            forum , udzielam porad i wskazówek. NIENAWIDZE ZŁODZIEJSTWA I BANDYCTWA.
            Forowicze skarżą sie na traktowanie przez Chorwatów - a czy Chorwaci nie maja
            podstaw ,żeby nas źle traktować? Co do kultury osobistej - ja nie obrazam
            NORMALNYCH ludzi a obrazonymi mogą poczuć sie tylko te jednostki które maja cos
            na sumieniu. Co do kary to uwazam ,ze powinna ich spotkac jeszcze sroższa kara
            niz ta o której piszesz . Ostatnio czytam na onecie Chorwaja - polacy napadli
            na jubilera , Wiedeń - polacy napadali i okradali samochody , Górna Austria-
            polacy okradali domy, A nglia - polak zgwałcil jakąś laskę , Szwecja -polak
            zadźgany nozem - porachunki mafijne , Holandia polacy przylapani na handlu
            narkotykami - czy to ja zwariowałem czy MEDIA. sAS
            • Gość: ola Re: do małgosia IP: *.au.poznan.pl 14.06.07, 11:13
              Tak jest mi wstyd za takie zachowanie Polaka .Minie kilka pokoleń zanim to się
              zmieni niestety komunizm zrobił swoje i póki w Polsce będzie bida, póki policja
              nie będzie ścigała za najdrobniejsze przestępstwo (patrz sytuacja w New Yorku)
              takie bandyctwo w kraju i poza nim (jubilerzy okradani w Niemczech)będzie
              trwać . A czemu jeżdżę do Chorwacji - patrz pierwsze zdanie w poprzedniej
              wiadomości .
              • Gość: Sas Re: do ola IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 11:21
                Osobiscie tez kocham Chorwacje. Twoje zdanie na ktore sie powołujesz jakby
                troche dziwnie reklamowało ten piekny kraj. Wiesz kiedys za złodziejstwo
                ucinali dłoń- MOZE TO JEST SPOSOB . sAS
                • Gość: malgosia197 Re: do ola IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 11:30
                  Kochani, widzę,ze jesteśmy po tej samie stronie, tylko bardzo mnie bolą słowa,
                  kretyniitp.... Napewno policja nowojorska szybko porządek zrobiła by z tymi co
                  łamią prawo. A rzeczywistość w POlsce jest własnie inna. Brak kar, dobrej pracy
                  i PŁACY, doprowadza do tego, że niektórzy się gubią, i to na niekorzyść tych
                  dobrych Polaków.Może to i dobra sprawa z tym ucinaniem rąk?????/!!!!!!!!!
                  • Gość: sAS Re: do małgosia IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 11:53
                    Pierwszego to chyba PONOISŁO mnie - SSOOORRRKKIII. sAS
                    • Gość: malgosia197 Re: do Sasa IP: *.lubin.dialog.net.pl 14.06.07, 12:18
                      narazie Sas, myślę,że nadejdą lepsze czasy.......???????/!!!!!! życzmy sobie
                      tego WSZYSCY.
                      • peter775 Re: do Sasa 14.06.07, 12:46
                        SaS jesteś zwyczajnym chamem...Szkoda ,że psujesz atmosferę na tym forum...
                        • Gość: Sas Re: do peter775 IP: *.net81.citysat.com.pl 14.06.07, 12:54
                          Masz racje JESTEM UCZULONY NA CHAMÓW I CHAMSTWO . Jezeli chcesz kulturalnie i
                          w przyjacielskiej atmosferze pobajerowac o chamach , złodziejach i bandytach -
                          to zmień forum . To jest forum o urokach pieknej Chorwacji a nie - jak w
                          kulturalny sposów popierać i tłumaczyć- chamstwo , bandyctwo i
                          złodziejstwo.Wszystko mozna kulturalnie tłumaczyc doputy zło nie dotyczy
                          bezposredni nas. Sas
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka